Blokiral ga je Rutraker. Kaj storiti in kako dostopati do spletnega mesta?

Zahvaljujoč Rutrakerju je na tisoče uporabnikov preneslo filme, knjige in glasbo. Baza mesta je zelo široka: najdete lahko skoraj vsak informacijski objekt. Toda zdaj je "Rutraker" blokiran. Kako obiskati spletno stran, zanima veliko zaskrbljenih uporabnikov. Namesto običajnega logotipa na zaslonu je zapis o blokirni ključavnici. Vendar pa ne morete skrbeti: epizode priljubljenih serij boste lahko prenesli, kot prej, zahvaljujoč metodam, opisanim v članku.

Ozadje in razlog zaklepanja

Začetek delovanja "Rutreakerja" je 2004. Od njegove uvedbe je spletno mesto privabilo vse več novih uporabnikov. Vmesnik virov je preprost za upravljanje in registracija je poenostavljena. Vse datoteke so razvrščene po kategorijah, vključno z letom, državo izdaje in zvrsti. Zato iskanje tega, kar je potrebno, ni delo.


Kaj je blokiral »Rutraker«? Prost dostop do filmov in knjig, ki zadovolji uporabnike, ne more ostati neopažen. In v letu 2015, založba "Exmo" in CJSC "SBA-Production" vložila tožbo na Moskvi mestnega sodišča. Razlog za to je bila kršitev avtorskih pravic v zvezi z nezakonitim umestitvijo del Victorja Pelevina na vir in fonogrami skladb reperja Gufa. Konec januarja 2016 je začela veljati sodna odločba, ki je zadostila zahtevi imetnikov pravic: oblasti so za vedno blokirale "Rutrecker". Kaj storiti? Ali se je mogoče znova prijaviti?

Razširitve za brskalnik

Pravzaprav se vrne dostop do virani tako težko. Namestiti morate samo razširitev brskalnika. To lahko storite tako, da kliknete kartico »Nastavitve« in nato »Razširitve«. Vrstica za iskanje razširitev mora vsebovati naslednje: "Dostop do Rutrakerja." Za večino brskalnikov, tako Chrome, Yandex ali drugih, so razvijalci sledilcev ustvarili poseben vtičnik, ki se namesti brezplačno.


Obstajajo tudi druge razširitve, kot so brskalnik in fregata, ki sta tudi enostavna za uporabo, v brskalniku pa lahko izberete tudi državo, iz katere naj bi šli na splet. Programi in pripomočki
О Enako odločitev blokiral zakon "Rutreker." Kaj Drug način:.?. prenos TOR brskalnik, ki je prej pod pogojem anonimnosti in skrite lokacije uporabnika, ki jih je eleganten vmesnik in funkcije
Veliko skrbi: blokiranje "Rutreckerja" - kaj storiti, če se zdi, da brskalnik ne zagotavlja zadostnega varstva podatkov? Za namestitev in posebne programe: TunnelBear, CyberChost, Hola in drugi. Zagotavljajo varnost brskanja po internetu in anonimizirajo dejavnost, tako da šifrirajo lokacijo in spremenijo naslov IP naprave. Dovolj je, da uničite ime pripomočka v nizu iskalnika in da vam bodo dali vire s povezavami za prenos. Najbolje je, da prenesete z uradne strani. Kljub dejstvu, da oblasti blokira "Rutraker", kaj storiti, uporabniki vedo. Spletna stran še vedno obstaja. Februarja 2016Sledilnik je dosegel 15 milijonov in še naprej raste.

Sorodne publikacije