Inkvizicija Dragon Age: Notranja Zemlja

V tem članku boste spoznali eno od največjih lokacij v Dragon Age Inquisition. Obstaja veliko vsebine, zanimivih krajev, dodatnih nalog in več v celinskih deželah. Na tem mestu igralec s svojo ekipo preživi veliko časa, preden se odpravi na nadaljnje potovanje.

Opis

Glede na strukturo se ta lokacija ne razlikuje od vseh drugih. Kot drugod, morate opravljati dodatne naloge, da bi si pridobili ugledne točke. Ko dosežete določeno raven v odnosih s prebivalci te lokacije, dobite dostop do novih nalog in napredka na parceli. Kaj je prehod lokacij v Dragon Age Inquisition spominja na izkušnje kmetije in zlato v kateri koli MMORPG.


Celinske zemlje se nahajajo med trdnjavo Ostagar in Radcliffe. V središču tega kraja so starodavne utrdbe in kmetije, po katerih bo protagonist moral potovati in pomagati domačinom. Dejstvo je, da je prav na tem področju usoda trajanja konfrontacije med čarovniki in templji. Zato so celinska zemljišča predstavljala precej uničena in izgubljena regija - povsod ogenj, vrvež in le redki kmetje še naprej sodelujejo v svojem gospodarstvu, kljub ničemu. Toda ne samo čarovniki in stražarji prisilijo prebivalce, da pobegnejo iz svojih domov, kjer so njihove oči videti. V hribih blizu Radcliffea so bili demoni, ki so bili poklicani zaradi napak. Mimogrede, igralec mora izklopiti podatke o napakah s svojo močjo.

Poizvedbe

NotranjeLand in Dragon Age Inkvizicija je ena od prvih in glavnih lokacij. Tu se bo odvijala večina prve polovice igre. Naloge ploskve, ki potekajo ločeno v tej regiji, niso tukaj. Ampak poln dodatnih nalog, ki so raztresene na vsakem koraku. Igralec lahko izvaja naloge, zapre vrata, išče beležke in predmete ter izbere strani iz kode.


Ko se boste pojavili na razpotju, boste takoj dobili dve nalogi. Eden od njih je, da vam omogoči, da najamete prvega partnerja, drugi pa je povezan z vdovo Mauro. Nadaljnje naloge je mogoče najti v več naseljih (kmetije Redcliffe, vas Redcliffe, stolp Zimovakhtennaya).

Sovražniki

V celinskih deželah boste naleteli na nasprotnike različnih vrst, ras in celo svetov. Glavni, zaradi katerega se je začela vojna, so čarovniki in templarji. Povsod boste naleteli na pripadnike, ki se borijo proti nasprotnim stranem. V njihovih konfliktih se lahko posegajo, ali pa samo hodite mimo. Divje živali - volkovi in ​​medvedi - pripadajo "domorodnim prebivalcem" lokacije. Morali jih bodo ubiti med več nalogami, v drugi zveri pa ne naredijo nobene škode. Demoni so še bolj nevarni nasprotniki v celinskih deželah. Borijo se z vso vašo nenavadnostjo, čarovniki in templji. Skupno na lokaciji najdete 4 vrste takšnih sovražnikov: demone groze, obupa, jeze in duhov. In zadnja vrsta sovražnikov so zmaji. V celinskih deželah sta samo dve: ferelandski mozart in njeno mladiča. Ne mudi, da bi tekel k njej "v obiskovalcu", in najprej je dobro "izčrpati" in pripraviti ekipo.

Sorodne publikacije