Blogger Brian Macs. Kje živi Brian Maps?

Pred kratkim so začeli aktivno snemati videe iz mladega, perspektivnega in nadarjenega video blogerja Maxima Tarasenka, bolj znanega pod vzdevkom Brian Maps. Trenutno na svojem kanalu več kot pet milijonov naročnikov in vsak mesec se njihovo število bistveno poveča. Maxim je najmlajši video bloger v Rusiji, ki je uspel pridobiti tako veliko gledalcev. In glavni tekmovalec in najboljši prijatelj s krajšim delovnim časom je Ivanga. Kljub temu, da so na internetu glavni nasprotniki na vrhu seznama priljubljenih blogerjev, so v življenju zelo prijazni.
Ustvarjalnost

Maxim je svoj prvi kanal ustvaril leta 2011 pod psevdonimom Maxutko99. To je bil začetek njegove ustvarjalne dejavnosti. Tema kanala je ostala nespremenjena. V bistvu je prefinjeno, pregledi iger, vadnice. Vse to je seveda spremljalo humor. Iz neznanih razlogov je Maxim po enem letu popolnoma ustvaril svojo ustvarjalnost. Že v letu 2012 pa mladenič ponovno zažene svojo dejavnost in sproži nov kanal pod psevdonimom Brian Maps. Predvsem dve leti vzame preglede priljubljene računalniške igre tistega časa - Minecraft. Leta 2014 začenja snemati reflektorje za druge igre in ustvarja svoj drugi kanal TheBrianMaps 2, ki objavlja svoje življenje in vse, kar se dogaja v ozadju. Vse je bilo dobro, njegova priljubljenost in število oboževalcev so nenehno naraščali, videoposnetki pa so že dobili precej pogledov. V letu 2016 je bil njegov glavni kanal blokiran zaradi kršenja pravil uporabegostovanje video posnetkov. V dveh mesecih ni bilo na voljo.


V letu 2015 se Maxim odloči, da se bo resno ukvarjal s humorjem in začel objavljati reklame za komedije in pripovedovati smešne zgodbe iz življenja. To je pomembno vplivalo na rast naročnikov in gledalcev. Že leta 2016 je Tarasenko Maxim postal eden izmed 10 najbolj priljubljenih in uspešnih blogerjev v Rusiji. Informacije Max o zasebnem življenju ne širi, in šele pred kratkim je prenehal prikrivati ​​svojo starost - v socialni mreži VKontakte naveden datum njegovega rojstva. Trenutno je bloger star 17 let.

Kje živi TheBrianMaps?

Med oboževalci Maxima Tarasenka sta dve najbolj priljubljeni vprašanji: koliko zasluži Maxim in v katerem mestu živi? Na internetu je težko najti točen odgovor na ta vprašanja, saj bloger ne želi govoriti o svojem zasebnem življenju. Številna spletna mesta so objavila napačne podatke. Predvsem za vas smo izvedli majhno preiskavo in smo pripravljeni odgovoriti na vprašanje, kje živi Brian Macs.

Spori in razlike

Iz množice tokov informacij lahko ugotovimo, da se je Maxim rodil v Samari, v mestu Kinel, kjer je študiral do sedmega razreda. V družinskih razmerah se je skupaj s svojo družino preselil v prestolnico. In zdaj živi in ​​študira Maxim Tarasenko v Moskvi. Vendar še ni bilo časa za objavo teh informacij, saj so bile v mreži razhajanja in neskladja. Nekateri oboževalci, ki temeljijo na neznanih virih, poročajo o podatkih, da je Brian Maps domorodni Moskovljan in vse njegoveživljenje v prestolnici. Na Twitterju je sam Maxim zanikal vse informacije, ki jih je o tem napisal na internetu, vendar je opozoril na dejstvo, da ni nikoli prestopil po državi.

Kasneje je v socialnih omrežjih leta 2015 javno izjavil, da se je preselil v drugo mesto. Ne razkrivajo podrobnosti o tem, kje in s kom točno. Kljub temu nekateri navdušeni ljubitelji Maxima še naprej trdijo, da je še vedno v prestolnici. Sam Brian Macs ne posveča pozornosti podobnim govoricam in še naprej ohranja navijače v negotovosti.

Po mnenju navijaškega kluba

Nedavno je javni upravitelj v skupini navijačev popularne družbene mreže VKontakte objavil delovno mesto, v katerem je odkril vse skrivnosti, kjer živi Brian Macs, in zagotovil svojim privržencem, da je sama zanesljive informacije na spletu. Nihče ne ve, če je 100% trdil, da so te informacije dejansko resnične, kljub temu pa je njegova objava postala tretja uradna različica za oboževalce. Max Max, kot vedno, je pustil govorice brez pozornosti. Torej, glede na fan klub, Maxim je bil rojen v mestu Kinel, ampak od neznanega avtorja razlogov, da se starši in starejša sestra preselijo v severno glavno mesto Rusije - Sankt Peterburg. Danes živi mladenič in nadaljuje študij v tem mestu. Ampak najbolj pozoren gledalcev Maxim so pripravljeni trditi z avtorjem te različice, saj je v svojih blogih v letu 2015, fant spomnil, da je njegovo mesto - precej majhna. Torej ni niti Moskva niti Peter.

Naša različica

Od vseh nejasnih tokov informacij, ki smo jih zbrali inpredstavil eno, najbolj zanesljiv, po našem mnenju informacije: Maxim Tarasenko je bil rojen in odraščal v mestu Kinel in, sodeč po "Twitter", v letu 2015, preselil v Sankt Peterburgu. Toda navdušeni občudovalci in občudovalci mladega blogerja niso dovolj, in forumi kmalu pridejo do takih vprašanj, kot so: "Kje živi Brian Maps, katerih naslov?" Toda navijači se trudijo zaman. Natančen položaj, kjer živi Brian Mac, ni nikjer omenjen. Zato občudovalci ne bodo našli zanesljivih informacij, saj Maxim sam, kot je že omenjeno, ne mara govoriti o svojem osebnem življenju. Kljub temu, kjer živi Brian Macs in v katerem mestu, ne vpliva na kakovost vsebine. Glavna stvar je, da Maxim še naprej sodelujejo v svoje ustvarjalne dejavnosti in prosim svoje oboževalce.

Sorodne publikacije