Kako dodati račun v Windows 10: nekaj preprostih načinov

Samoumevno je, da lahko več registriranih uporabnikov posebnih računov deluje na enem računalniškem terminalu. Preberite, kako lahko kasneje dodate račun Windows 10 in se pogovorite. Pravzaprav shema njenega ustvarjanja na splošno od tistega, kar je bilo storjeno v predhodnih sistemih spodaj, ni posebej drugačna, toda v deseti različici je bilo nekaj dodatnih orodij, ki so zastarela OS preprosto odsotna. Zato je lahko vrstni red ukrepanja drugačen.


Kako dodati račun Windows 10: standardna metoda

Ustvarjanje nove registracije v deseti spremembi operacijskega sistema Windows ni tako zapleteno. Uporabite lahko staro preizkušeno metodo - pokličite ustrezen del "Nadzorne plošče". Res je, plošča sama, z nevednostjo bistvo zadeve, da bi našli povprečnega uporabnika bo precej težko, saj je glavni meni "Start" ni. Zato je najlažji način, da pokličete konzolo "Run" in jo vnesete v nadzor. Po tem morate iti v razdelek za račun, izbrati drugo vodenje računa in uporabiti niz za dodajanje novega uporabnika. Toda! Celoten trik je, da bo v meniju z nastavitvami takoj prišlo do preusmeritve, ki je glavna plošča v Windows 10. Ali je preprosteje, da ga takoj pokličete in uporabite isti gumb Start?
Kako dodati račun Windows 10? Nič ni enostavnejšega. Vstopimo v meni "računov" in gremo v del družine in drugeuporabniki. Spodaj desno je niz dodajanja novega uporabnika, levo od katerega je gumb s znakom plus. Kliknite nanjo in sledite navodilom.


Ustvarjanje registracije brez pošte Microsoftovega računa

Vendar je pri večini uporabnikov dodajanje registracije v določeni fazi težavno. Prvič, "Čarovnik" zahteva, da uporabnik vnese osebne podatke novega uporabnika, vključno z e-pošto, in drugič, predlaga, da se ustvari Microsoftova registracija. Vendar pa je problem, kako dodati račun Windows 10 brez pošte rešen zelo elementarno.
Ko se prikaže okno za prijavo, morate uporabiti niz, ki je nekoliko nižji, kar pomeni, da nimate takšnih podatkov.
Podobno se v fazi, ko se predlaga uvedba registracije Microsofta, domneva, da za razširjeno uporabo korporacij za programsko opremo uporabi ukaz za dodajanje, ne da bi šel skozi registracijo.

Kako dodati račun Windows 10 s skrbniškimi pravicami prek ukaznega poziva?

Zdaj je najpomembnejše. Glavni problem pri prijavi za nov uporabniški sistem je, da se bo njegov vnos nanašal na običajnega uporabnika, ki nima pravic za spreminjanje globalnih parametrov operacijskega sistema, za urejanje njegovih parametrov ali izvajanje določenih dejanj z datotekami in programi. Zato je treba te pravice odobriti. Najhitrejši način za dodajanje novega uporabnika in podeljevanje pravic skrbniku je uporaba ukazne vrstice, ki pa se izvaja v imenu skrbnika.
V konzoli morate predpisati naslednje:
 • za dodajanje uporabniško-uporabniškega imena Uporabniško ime /geslo;
 • za dodajanje administrativne skupine - neto lokalna skupina Ime /add.
 • Ime in geslo se vnašata poljubno, pri vnosu uporabniškega imena pa je nesprejemljivo, da uporabljamo cirilske znake.

  Administratorske pravice pri registraciji v skupini

  Razvrščeno je, kako dodati uporabnika v operacijskem sistemu Windows 10. Tudi s skrbniškimi pravicami. Vendar pa ima sistem še eno učinkovito sredstvo za podeljevanje pravic administratorja, ki je primeren za vse tiste, ki ne želijo uporabljati ukazne vrstice. Če želite klicati to orodje v meniju Zaženi, morate vnesti ukaz lusrmgr.msc, da dodate uporabnika za izbiro uporabniške kategorije in uporabite kontekstni meni PKM. Pri prijavi v sekcijo članstva v skupinah se meni PKM uporablja tudi za dodajanje drugega registriranega uporabnika izbrani skupini.
  Nazadnje lahko v parametrih izberete razdelek za račun in uporabite spremembo vrste registracije za izbrani zaznamek tako, da vrednost nastavite na "Administrator".

  Katero metodo izbrati

  Na podlagi zgoraj navedenega je jasno, da je najhitrejša metoda, ki vam omogoča, da ustvarite "uchetku" in jo takoj postavite v skupino skrbnikov, uporaba ukazne vrstice, čeprav so vse zgoraj navedene metode popolnoma enakovredne . Preprosto vnašanje ukazov v konzoli znatno prihrani čas, rezultat pa je enak, ko kličete različne vrste dodatnih menijev, odsekov in storitev.

  Sorodne publikacije