Kako narediti gepard v ThaumCraftu

Vprašanje, kako narediti "nitro" v popularni modi za igro Minecraft, imenovano ThaumCraft, je zanimivo za mnoge oboževalce. Če želite to narediti, morate poznati količino sestavin, način priprave in še nekaj drugih pomembnih podrobnosti.

Terminologija in sestavine

Preden naredite goljufijo, morate določiti, za kaj je ta predmet potreben. To je vir večnega plamena, ki ga lahko pripravimo le s toplim vrenjem.
Preden začnete zbirati potrebne materiale, morate preučiti študijo, ki omogoča dostop do recepta. Nato je treba v inventarju imeti tri žerjavice, saj je veliko bakel in čipov osvetljenih s prahom. V istem zaporedju vržite sestavine v skledo in prava stvar se bo pojavila v rokah znaka. Težave s tem, kako narediti "pletilec" in dobiti prave vire, ne smejo izhajati od uporabnika. Vsi so v igri, le nekaj minut do iskanja.


Uporaba

Če se ukvarjate s tem, kako narediti pletilec, je čas, da govorimo o uporabi večnega plamena. To je najbolje, da ga obesite okoli hiše, da je stalen vir razsvetljave. Če je potrebno, bo kos pod kotlom ustrezal gorečemu ognju. Poleg tega ga je treba uporabiti v receptu »mističnega dvigala«, ki igra vlogo teleporta.
Druga pomembna tema, ki zahteva znanje o tem, kako narediti "nit" v ThaumCraftu, je "jedro golema". Iz naslova je jasno, da je potrebno ustvariti bojnega pomočnika za lik. Recept za vednoplamen sploh ni zapleten in zahteva raziskave na področju raziskav, kot tudi iskanje virov. Premog je prisoten v debelini zemlje, ki je tudi na nekaterih lokacijah bleščeč prah, svetilko pa ustvarimo brez nepotrebnega napora. Pri gradnji doma takoj založite "števec", tako da ni prihodnjih težav z razsvetljavo, ki bi izginile po določenem času.

Sorodne publikacije