"Lenovo K5 Plus": pregledi modelov

Vsi so že dolgo navajeni na dejstvo, da kitajski velikan Lenovo trdi, da je na različnih področjih. To je Benvenuto Cellini na področju elektronike. Segment mobilnih telefonov in pametnih telefonov ni postal izjema. Sprva naprave, ki jih je izdala družba, niso uporabljale tako velike popularnosti. Toda sčasoma so se uporabniki naučili vse lepote pripomočkov Lenovo in začeli kupovati izdelke iz podjetja z zavidljivo nespremenljivostjo. To je pomagalo proizvajalcu, da postane skoraj enako raven s tako znanimi mojstri, kot sta Samsung in Apple. Toda glavna industrija je izbrala proračunski segment. Naprave "Lenovo" so enostavne za uporabo, zanesljive, imajo privlačen videz in se lahko pohvali z veliko produktivnostjo. In bolj povprečen uporabnik ni potreben. Briljanten predstavnik pripomočkov ravni proračuna je "Lenovo K5 Plus". Mnenja o tem pametnem telefonu so večinoma pozitivna. Vendar pa je nekaj neprijetnih trenutkov. Oglejmo si to podrobneje. Najprej pa se pogovorimo o proizvajalcu.


Nekatere informacije o podjetjih

Družba Lenovo je bila ustanovljena leta 1987. Njen glavni ustvarjalec je bila Kitajska akademija znanosti. Še vedno ima kontrolni delež. V tistih časih se je novo podjetje ukvarjalo z uvozom osebnih računalnikov na Kitajsko in njihovo nadgradnjo, da bi zagotovilo ustrezno delo s hieroglifi. Prvi računalnik je bil sestavljen v začetku devetdesetih let prejšnjega stoletja. Hkrati koncern začne proizvajati svoje računalnike in prenosne računalnikeNalepko družbe Lenovo. Leta 2010 je proizvajalec kupil legendarni stečaj - IBM. To je družbi Lenovo omogočilo predstavitev prenosnih računalnikov serije IdeaPad in ThinkPad. Vendar pa niso samo osebni računalniki in prenosniki zajeli upravljanje družbe. Proizvajalec je začel proizvajati poceni in zanesljive pametne telefone vstopne ravni. In prevzem v letu 2013 še ene stebre legenda dovoljeno kitajski za izboljšanje kakovosti svojih naprav. Gre za kultno podjetje "Motorola". S pomočjo izkušenj slednjih so Kitajci lahko ustvarili pametne telefone nove ravni pod blagovno znamko "Moto". Vendar pa naš trenutni junak "Moto" nima nič opraviti. To je pametni telefon "Lenovo K5 Plus". Pregled bomo pregledali takoj.


Mnenja o oblikovanju pametnih telefonov

Kako izgleda telefon Lenovo K5 Plus? Mnenja o oblikovanju so dobrodošla. Mnogi lastniki menijo, da je videti kot zelo kakovostna naprava na srednji ravni. Zadovoljni uporabniki s prisotnostjo kovinskih elementov. Najbolj dragocena stvar pri pripomočku je, da ima popolnoma kovinski okvir, zaradi česar je veliko močnejši od plastičnih "kolegov". Tisti, ki so kupili ta pripomoček, upoštevajte visoko kakovost materialov. Po mnenju lastnikov so vsi elementi tesno pritrjeni: na njem ni razpok. Oblikovne značilnosti tega pametnega telefona se lahko štejejo zaokrožene kotičke. Zahvaljujoč temu pripomočku popolnoma leži v roki in se ne trudi, da bi zdrsnila proč. In v žepu ostrimi vogali ne pridejo v telo, ker preprosto ne obstajajo. Mnogi tudi menijo, da so navigacijski gumbi na dotik plus. So dovolj veliki, imajo osvetlitev ozadja in so na znanem mestu -pod zaslonom. Vendar pa se uporabniki negativno odzivajo na odločitev, da najdejo dva zvočnika na spodnji plošči. To je nerodno za predvajanje ali gledanje videoposnetkov, ker se zvočniki prekrivajo z dlanjo in zvok je popačen. Toda vse to so nepomembne stvari. Oblikovanje naprave je večinoma všeč javnosti. Zdaj pa se obrnemo na tehnične lastnosti in zmogljivost.

Pregled produktivnosti naprave

Zdaj pa razmislimo o platformi strojne opreme "Lenovo K5 Plus". Mnenja kupcev v tem primeru so dvoumna. Nekateri hvali njegove zmogljivosti, drugi pa odkrito niso zadovoljni, da je naprava izkazala za tako šibko. Toda medtem ko nismo šli na razčlenjevanje misli, je treba opozoriti, da imamo pametni pametni telefon. To pomeni, da ni namenjen za igre. In se ne more pohvaliti s posebno produktivnostjo. Ima osem-jedro Qualcomm Snapdragon s hitrostjo takta 17 gigahertz. Ali lahko nekdo govori o težkih igračah? Delovni pomnilnik v višini dveh gigabajtov je dovolj za nemoteno delovanje operacijskega sistema in zagon aplikacij. Ampak o igrah, ki jih moraš pozabiti. Vendar ne vsi, ampak samo najzahtevnejši. Lastniki naprave upoštevajo, da se naprava popolnoma spopada z vsemi nalogami, ki ne zahtevajo težke obdelave 3D grafike. To pomeni, da si ogledujete Full HD video, brskanje po internetu, praktično vse programe in nekatere igre - to je glavno področje delovanja tega pametnega telefona. In uporabniki pravijo, da ta naprava deluje dobro. To je naloga proračunske mobilne naprave.

Pregledi zaslona

A., ki govorijo o zaslonu "Lenovo K5 Plus"? Recenzije o tej komponenti so neverjetne s svojo monotonostjo: vse so pozitivne. Vsakdo ima rad ločljivost od 1920 do 1080 slikovnih pik (Full HD), IPS matriko, 5-palčno diagonalo in maksimalno svetlost. Lastniki pametnega telefona upoštevajte, da zaslon popolnoma prenaša skoraj vse barve, ima dostojno anti-glare prevleko in skoraj ne zbira prstnih odtisov. Tudi nekateri uporabniki opozarjajo na dejstvo: na neposredni sončni svetlobi so vse informacije še vedno berljive. To pa pomeni, da protivnetni premaz deluje tako, kot bi moral. Na splošno, zaslon je stvar ponosa za ustvarjalce tega pametnega telefona. Z lahkoto se lahko prepira s prikazom pripomočkov v segmentu s srednjimi cenami. Vsi zaposleni v proračunu ne najdejo tako kakovostnega zaslona. In uporabniki to cenijo, tako da pozitivne povratne informacije o napravi ostanejo.

Pregledi kamer

Zdaj pa pojdimo na kamere "Lenovo K5 Plus". Značilnosti in ocene kažejo, da so foto moduli tukaj proračunski nivo. To je treba pričakovati. "Lenovo" ne mara kupcev z dobrimi optiko razvajati v poceni pametnih telefonih. Tako se je to zgodilo s tem pripomočkom. Lastniki ugotavljajo, da glavna naprava kamere ustrezno obvladuje svoje delo le v pogojih dobre razsvetljave ali med belim dnem. Ko se slabša kakovost razsvetljave - se pojavljajo artefakti, bledenje in druge grde stvari. V tem ni nič čudnega. Pripomoček uporablja 13-megapixel modul odprtine 2.2. Toda bliskavica je zelo šibka. In jaobjektiv ni dovolj svetel. Od tod tudi artefakti. Lastniki pravijo, da prednja kamera dobro opravlja svoje delo. Ima 5 milijonov slikovnih pik. Za samopomoč in komunikacijo v družabnih omrežjih je dovolj. Da, kamere ne sijata. Toda to mu ni potrebno.

Ocene o operacijskem sistemu

In kaj je s programsko platformo "Lenovo Way K5 Plus"? Mnenja o firmware in lupini podjetja lahko tudi prosimo proizvajalca. Čeprav je na napravi in ​​nameščen precej star "Android 511", vendar vse deluje zelo hitro in gladko. VibeUI firmware vmesnik je zelo cenjen s strani kupcev. Ne izgleda kot stara Android in ni podobna operacijskemu sistemu Huawei (EMUI). Vse je narejeno z okusom. Sama lupina ni posebej težka. Tudi z napravo s tako skromnimi tehničnimi lastnostmi se zlahka izvede. In če nekdo ne ustreza poslovnemu vmesniku, lahko vedno spremenite strojno-programsko opremo.

Mnenja o življenjski dobi baterije in baterije

Govorimo zdaj o avtonomiji "Lenovo K5 Plus". Mnenja in fotografije nas prepričujejo, da ima naprava zmogljivost 2800 mAh. Vendar pa nam suhe številke ne bodo povedale, koliko baterij je v realnem smislu dovolj. Večina lastnikov je nagnjenih k misli, da bo pri uporabi pametnega telefona v normalnem načinu njegovega polnjenja dovolj za dva polna delovna dneva. Seveda bo pod obremenitvijo živel manj. Cel dan In če ga naložite s katero koli igro, potem celo nekaj ur. Rezultati avtonomije nisonavdušili kupce. Vendar vsi priznavajo, da je boljši od avtonomije sodobnih vodilnih pobud.

Zaključek

Torej smo upoštevali proračunsko enoto "Lenovo K5 Plus". Povratne informacije lastnikov o tem dajejo popolno sliko. Če vam ni mar za uspešnost in nimate težav z mobilno fotografijo, lahko varno kupite ta pametni telefon. Izgleda elegantno, ima odličen zaslon in se ponaša z dostojnim trajanjem baterije.

Sorodne publikacije