Dragon Age: inkvizicija. Klepeti in nasveti

Za Dragon Age: inkvizicijo, goljufije, preiskovalce, kode in namige lahko enostavno najdete. Toda igra z uporabo takšnih izgubi vsak smisel. Zato je priporočljivo, da uporabite ta sredstva za poenostavitev igre proces le za tiste, ki so že opravili igro in želite preprosto ubiti čas in hitro teče skozi parcelo.

O Dragon Age: Inquisition

Chitches ne spreminjajo zgodbe, ampak spreminjajo mehaniko igre. Če gremo naravnost skozi vesolje Dragon Age, je zaplet vseh treh iger ta: prvič, Veliki Zmaj Tišine z imenom Misli šepeta svojim privržencem mističnih napovedi, ki obljubljajo moč samega Stvarnika tistega, ki prevzame njegovo mesto. Njegovi ministri, obsedeni z žejo za močjo in božansko modrostjo, so napadli Stvarnika Zladiy Grad. V jezi je Stvarnik preklinjal izdajalske čarovnike in za vedno zapustil ljudi. Čarovnice so se vrnile v svet v obliki krvoločnih pasem teme. Kljub temu, da jih je vodil klic, so v zemljo kopali tunele v upanju, da bodo izkopali svojega starodavnega boga Dume. In ugotovili so, da so globoko spali v globinah.

Očistili so ga in delili prekletstvo. Tako se je začel Mor, in zmaj je postal Aridhemom, ki je vodil nemočne čete v kampanji proti ljudem. Medtem so bili čarovniki podvrženi preganjanju, saj so bili med njimi moži krvi - najnevarnejši čarovniki, sposobni podrediti vse svoje volje. Za izolacijo vsakogar, ki je nagnjen k magiji, se ustvarijo posebni obrati, kjer čarovnike varujejo templji. V prvih dveh delih Zmajeve dobe se soočenje zgoraj omenjenih strank povečujepostane slabše. In do konca drugega dela igre je prišlo do eksplozije, ki je označila konec potrpljenja zatiranih čarovnikov in začetek državljanske vojne med čarovniki in templji. Tretji del razkriva obe strani konflikta in temno silo, ki skuša spremeniti čarovnike in templje na svojo stran. Vse to in še veliko več čaka na igralca Dragon Age: Inquisition.

Goljufije, kode in njihovo aktiviranje

Za začetek morate aktivirati sistem ukazov igralne konzole. Najprej morate narediti kopijo exe datoteke igre, ki je v korenskem imeniku. Nato z desno tipko miške kliknite na kopijo bližnjice in pojdite na razdelek Lastnosti, nato pa na "Predmet". V vrstici morate dodati ukaz -enabledeveloperconsole. Dragon Age Console Chitches: Inkvizicija je aktivirana.

Seznam ukazov

Za vstop v ekipo med igro je pritisnjena ikona tilde. Nahaja se na tipkah s črko E. Najprej se vnese beseda runcript (začetek scenarija), nato pa ena od naslednjih kod:
 • poškodba remparty - vse poškodbe izginejo;
 • addmoney [n] - doda denar igralcu, zahtevani znesek finančnih sredstev mora biti naveden brez oklepajev;
 • pc_immortal - glavni lik postane nesmrten;
 • addxp [x] - doda se število izkušenj namesto x;
 • bowlingforferelden - obdaja protagonista z zaščitno pregrado, ki meče sovražnike;
 • killallhostiles - sovražniki v območju vidnosti protagonista takoj umrejo;
 • igralec - cela ekipa (sateliti + junak) obnovi mano, zdravje in vzdržljivost pri100% takoj.
 • Verjame se, da razvijalce občasno dodajajo Dragon Age: Inquisition. Toda ta nepotrjena informacija.

  Sklep

  V Dragon Age: inkvizicija, goljufije, kode in vlaki služijo le za poenostavitev igranja. Če pretiravate z uporabo takšnega, lahko preprosto izgubite ves užitek v procesu igre.
  Resnično premišljen mehanik je sposoben prenesti celotno vzdušje dogajanja, razpoloženje junaka, težave, s katerimi morajo iti po poti do cilja. Malo verjetno je, da bo igralcu to zanimivo, saj igra prvič, če bo v Dragon Age: inkvizicija goljufa takoj ubil zmaja. Brez chetter za boj z zmajem morate pripraviti temeljito: morate iti na inteligence vsaj enkrat in ugotoviti, kateri element tega zmaja pripada in ima slabosti. Če zmaj razlije plamen, potrebujemo oklep z odpornostjo proti ognju. Če je to občutljivo na mraz, je potrebno orožje z mrzlo roko ali osebje s čarobno mrazom. Toda z branjem je celoten proces priprave preprosto prečrtan. In z njim in željo po igri. Višja je kategorija kompleksnosti, več igralec dobi nagrade. Nekateri imajo najvišjo kategorijo in aktivirajo goljufijo. To je tudi dvomljiv užitek, čeprav z zelo debelimi šefi, včasih in s goljufa, ni potenje. Čeprav Dragon Age: Inkvizicija goljufa, kode in izdajalce, aktivira nesmrtnost in naredi igro preprostejšo.
  Igranje z ali brez goljufij je seveda osebna zadeva vsakega igralca. Ampak, če obstaja želja, da v celoti uživajo igro zemljišča, gredo skozi vse stiske in stiske skupaj z glavnojunak, se potopite v neprimerljivo ozračje bitke, potem pa bo uporaba konzolnih ekip nepotrebna.

  Sorodne publikacije