Droude Hole Dungeon v Hearthstoneu

Škratov dimnik Druid v igri Hearthstone se že dolgo šteje za eno najboljših za boj proti katerim koli tekmecem. Ko so se karte pojavile za to strategijo, so jo igralci na visoki ravni začeli aktivno uporabljati, kar je prineslo rezultate. Zato morajo igralci, ki ga ne poznajo, prebrati vse funkcije takega dnevnika in ga začeti zbrati sami.

Splošna taktika

Če je igralec navajen na dinamično igro, potem ta krov z golimi za druid ne more ustrezati slogu bitk. Njegovo bistvo je v kopičenju kart "Jade Golem". Posebnost tega bitja je, da z vsako novo pritožbo postane močnejša na eni enoti zdravja in napadih.


Izkazalo se je, da bo ob prvem klicu borec imel 1/1, naslednji pa je že 2/2 in tako naprej. Glavna naloga je preživeti, dokler ne dosežejo 7/7 ali več. Potem bo sovražnik lahko preprosto očistil desko, tako da ni nevarnosti za lik in nekaj udarcev za neposredno zmago. Taktike so preproste, vendar so za realizacijo potrebne nekatere kartice.

Kartice za prodajo zavore

Golemovi prsi za Druid temeljijo izključno na zemljevidih, ki lahko imenujejo to bitje. Prvi od teh in najcenejši je "Jade Idol". On lahko pokliče na bojišču žadnega golema ali zmeša tri taka bitja na palubi. Naslednja kartica iz te kategorije je "Jade Spirit". Ima učinek "bojnega krika" na poziv pravega uporabnika vojaka. TudiUporabna kartica je "Jade Flower". To je urok, ki kliče golem in dodaja prazno kristalno manijo. Najpomembnejša kartica v nizu je "Ayia Chorna Lapa".


To je legendarni primer učinkov smrtonosnega tresenja in boja proti klicu žadskih borcev. Značilnosti te pande z imenom Aya - 5 točk napada in 3 - zdravja. Najbolje je, da ga pokličete, ko so bitja na mizi s provokacijo. Zadnje karte z golema za njihov klic so "Jade Monster", ki ima učinek in ga prisili v napad. Bojni krik tega bojevnika je, da imenuje žadnega golema. Vse zgornje karte morajo biti v dvojniku, razen legendarnega Ai.

Drugi koristni zemljevidi

Čip "Jade Golem" ne more obstajati le na kartah, ki jih pokličejo ti borci. Obstaja veliko taktik z izgubo na krovu za stripping, hitro jerki v obraz, in zato bi morali biti pripravljeni za vse. Standard v nizu mora vključevati Druidove uroke "Inspiracija" in "rast dojenčkov". Prvi doda dva kristala mane na konec premika, drugi pa je prazen, tako da v naslednjem obratu porabi velike količine energije.
Za stalno dopolnjevanje kart iz dnevnika v vaše roke, morate imeti na bojišču "Goblin Auctioneer". Njegov bojni krik je, da je kartica vstavljena v roke krova, ko črpa kakršno koli uroko. Najdražja kartica iz kompleta bo "Tree of War". Idealen je za obrambo pomembnih kart ali odstranitev močnih borcev na krovu, ker ima provokacijo inIgralec lahko doda +5 na zdravje ali napad na izhodu polja. Med drugimi pomembnimi zemljevidi se bodo pojavile tudi škode v regiji ("Swing", "Live korenine"), niz bitja ("Dar narave", "Kip vrane") in zaščita junaka ("Fierce Fury").

Prednosti in slabosti hlodov

Tega seta ne smete zamenjevati s krovom golema in čarovnico iz druge priljubljene igre tega žanra. Paket druidov za ta stil igre ima edino močno pomanjkljivost - brez sredstev za hitro odstranjevanje. Kompetenten igralec pokra na Murlocku ali drugem, kjer se izvaja močan začetek, lahko preprosto ne dovoli uresničitve potenciala zavore.
Hkrati pa Kronika ali duhovnik s pomočjo kompetentne uporabe urokov za ubijanje bitja bo poskušal očistiti vojake in ne dovoliti izvajanja strategije v pozni igri, vendar je verjetnost tega majhna. Glavna prednost druidovega krova na golemih je moč v pozni fazi. Nobena taktika ne bo enaka zavornemu tlaku s pravilno izvedbo kartic. Sovražnik ne bo imel dovolj kartic, da bi ubil stalno nastajajoče borce z visokimi parametri. Že od osmega do devetega golema je mogoče z lahkoto očistiti igrišče, nato pa odstraniti za tri zadetke polno zdravje katerega koli nasprotnika. Iz tega razloga poklicni igralci pravijo, da krov zasluži pozornost in ga je mogoče uporabiti.

Sorodne publikacije

Fallout 2 Hole: Fredov cilj, iskanje, prehod, grafika, zgodba in znaki