Little Alchemy - Kombinacije in opis igranja

Little Alchemy - Izjemno priljubljena igra na mobilnih napravah z operacijskim sistemom Android in iOS. Tudi ta projekt lahko preizkusite na osebnih računalnikih prek brskalnika. V tem članku boste izvedeli več o igranju in kombinacijah v Mali Alkemiji.

Bistvo igranja

Ta igra je postala precej zaslužena. Med prehodom igralec dobi velik nabor elementov, ki jih je mogoče združiti v absolutnem vrstnem redu. Iz kombinacij dobite elemente. Če ste ugibali pravilno formulo, se bo končna stvar ali pojav štel na splošnem seznamu obravnavanih kombinacij. V Little Alchemy igralec lahko preživijo več ur razvozlati logične uganke in izbrati prave elemente.


Ko se igra zažene, se na zaslonu prikaže prosto polje in plošča z elementi na desni. Uporabnik mora povleči elemente na namizje in jih medsebojno združiti s prekrivanjem (samo z miško povlecite enega elementa na drugega). Bistvo igre je, da ima igralec že od začetka na voljo le 4 glavne elemente - zrak, zemljo, vodo in ogenj. Če jih povežemo, dobimo nove snovi in ​​materiale. Postopoma se poveča zbirka možnih kombinacijskih možnosti.

Impresivna spremenljivost

Mala alkimija 560 Combat Game. Poleg tega se baza objektov širi v novih različicah. Bolj ko se premikate, težje je najti prave predmete. Vredno je reči, da nekateri med njimi nisoočitno. Tudi med kombinacijami se lahko pojavijo ne le snovi in ​​predmeti, ampak tudi pojavi. Na primer, ko povezujete nebo in sonce, pustite dan. Takšne odločitve je treba upoštevati pri igranju igre. Na koncu, Mala Alkimija, lahko zberete avto, orožje, različno hrano in celo Jedija z galaksijo!
Mala alkimija na splošno ne temelji toliko na poznavanju načel medsebojnega delovanja različnih snovi ali kamnin, temveč na logičnem razmišljanju igralca.

Sorodne publikacije