Fallout 4: Fort Hagen. Raziskovanje lokacije

Fallout 4 Fort Hagen ni le raziskovalna lokacija, ampak tudi parcela, kjer bo igralec porabil veliko časa. Fort Hagen se nahaja v samem središču Commonwealtha in pes mu bo pomagal - pravi spremljevalec protagonista.

Kako priti v Fort Hagen

Da bi našli bazo Fort Hagen v Falloutu 4, bo satelitska antena služila kot odlično merilo. Takšna zgradba bo dobro vidna že od daleč, zato z iskanjem Fort ne bo nobenih težav. Ker je osrednji vhod, ko je temeljito preučen, ugotovljeno, da je prekrit z betonom in vrečami s peskom, sta v Fort Hagen v Falloutu 4 le dva načina. Prva metoda temelji na prodiranju v hišo z uporabo strešne odprtine. Do nje je mogoče priti, mimo strukture na desno in plezanja na strehi. Drugi način prodiranja v stavbo je uporaba podzemnega parkirišča. Parkirišče se nahaja na levi strani glavnega vhoda.

Opis lokacije

Fort Hagen v Falloutu 4 je precej slaba lokacija, saj od tam ni ničesar, kar bi koristilo. V prostorih Fort lahko najdete zdravila, orožje, kape, jedrske kioske in revije z bonusi. Če se povzpnemo do trdnjave skozi strešno loputo, potem, ko se vrnemo v kuhinjo, najdemo revijo "Pistols and Kuli", ki daje bonus za strelno orožje v višini 5% za kritično škodo.


V prvem nadstropju je terminal, ki odpira dostop do shrambe z oskrbo. Ne pozabite na velike zelene škatle, ki shranjujejo različno strelivo.Tudi med študijo lahko najdete "Fat" z jedrskim mini nabojem v arzenalu, mornarsko "Power orožje" v jedilnici kuhinje in več revij v različnih prostorih. Iskanje Fort Hagena v Falloutu 4 bo zanimivo.

Naloge, povezane z lokacijo

Po iskanju Fort Hagena v Falloutu 4 lahko začnete izvajati naloge, povezane s tem krajem. Glavna naloga, ki jo je treba doseči, prihaja v Fort - je "Reunion", kjer je protagonist najti ugrabitelja svojega otroka in se maščevati za smrt svojega moža /žene. Zaradi psa, ki je napadel Kelogovo pot, bo protagonist našel veliko dokazov in namigov, ki na koncu vodijo protagonista v Fort Hagen. Premagovanje pasti in napadov nasprotnikov se bo protagonist srečal s tistimi, ki so v življenju protagonista prinesli kaos. V pogovoru z Kelloggom lahko razumete, da ne bo mirnega reševanja situacije, zato se je vredno pripraviti na bitko. Po njegovi smrti lahko pobereš pištolo Kellogg iz trupla - edinstven revolver z dobro natančnostjo. In poleg terminala Kellogg je revija "Booyzko - Fun".


Druga naloga, povezana s haaško utrdbo v Falloutu 4, je "zadnji let Kostnyatushen". Za to nalogo boste potrebovali ležaje v Forte. Po iskanju želenega objekta bo delovala turbo črpalka na ladji, ki je potrebna med izvajanjem naloge.

Nasprotniki na lokaciji

Najprej se bo protagonist srečal s turreti, ki so konfigurirani za obrambo objekta od zunaj. Želve nisoše posebej natančno, tako da jih lahko odstranite na dva načina. Prvi način je, da jih streljamo od daleč, drugi način pa je, da uporabite terminal in deaktivirate kupole. Električne pasti, ki se nahajajo na stropu in stenah znotraj stavbe, bodo prinesle določene težave, zato je vredno njihove nevtralizacije. Tudi igralec se bo moral ukvarjati z idejo inštituta - bojnih stentov. Stopnja človeku podobnih strojev bo enaka ravni igralca. To pomeni, da če igralec pride na lokacijo, če je stopnja 40, se lahko pojavijo celo legendarni nasprotniki. Iz padlega šintoida lahko pobereš napredno orožje in strelivo Inštituta. Pomoč pri anti-sintetičnih strojih bo pomagala zaščititi taktikron, če ga aktivirate prek terminala in vključite zaščitni način.

Sorodne publikacije