Heroji 5: Heroji nekropole. Sposobnosti in zanimivi žetoni

"Heroes of Might and Magic" - ena izmed najbolj priljubljenih računalniških iger. Obstaja več delov, toda oboževalci iger posebej poudarjajo tretji in peti del. Zgodba igre poteka v izmišljenem svetu - Aškanu, ki je razdeljen na več frakcij. Eden od njih je nekromant.

Markel

Markel - eden od glavnih junakov zgodbe nekropole iz Heroja 5, študent Sandor - eden glavnih necromancerjev. Markel je imel pomembno mesto na cesarskem dvoru, bil je blizu kraljice Fione. Zanimal ga je astrologija in hkrati z Imperijem organiziral veliko bazo nekromanov. Markel je pragmatičen in aroganten, in spodbuja cilj Ericha skozi pametne načrte in diplomacijo. On je brezbrižen do čustev ljudi, zaradi česar je odličen manipulator. Pomembno je le, da doseže svoje cilje. Markel izgleda drugače kot nekromani - zdrava barva kože, sivi lasje in zelene oči. Nosite plašč, ki je okrašen z zlatom in dragimi kamni.


Markel je bil študent Sandore in se je izkazal kot nadarjen učenec. To mu je omogočilo doseči velike višine v umetnosti nekromancije. Ko je Sandro umrl iz roke Cyrusa, mu je postal sovražnik. Markel je prepričal nevesto cesarja Nicholasa, da ga je oživil. Da bi to naredili, je bilo potrebno zbrati štiri artefakte, ki so postali razlog za vojno cesarskih enot in nekromantov s čarovniki srebrnih mest. Markel je premagal Cyrusa, Nicolas pa se je vrnil v življenje samo v obliki vampirja. In postal je vladar cesarstva. Toda njegovuničil sina Zeusa Zeira. Markel je "Gospodar smrti" - zahvaljujoč svojim diplomatskim sposobnostim se bodo nevtralne enote pridružile vojski junaka.

Giovanni

Drug priljubljeni junak nekropole "Heroes 5" je Giovanni, najvišji vampir in eden od gospodov Ereshe. Preden je postal vampir, je bil imperialni grof. Nekoč je bil Giovanni vladar majhnega mesta La Segadora, ki je bil v vojvodstvu Bic.


Nenehno je vznemirjal sestra Lucretius, ki je bil starejši in je imel večji vpliv. Ko je bil v La Segadori utrujen od življenja, se je odločil slediti zgledu svoje sestre in postal necromanca. Ko je Giovanni postal vampir, je bil njegov odnos z Lucretijo nekoliko boljši. Nekega dne ga je Lyudmila, vladar Ereshe, prosila, da podpiše sporazum z vojvodstvom Byk, da bi lahko brez odlašanja odšel v Illum Nadin. Giovanni je hotel vladati mestu in vojskam nemrtve, toda Lyudmila je postala vladarica njegovega zvestega Malfoja. Višji vampir se je spoprijateljil z Ornello, ki je postala vladar okrožja Bic. Podprla je kraljico Isabel v njenem zavezništvu z nekromani. In zahvaljujoč Ornelli Giovanni je uspelo dobiti Illuma-Nadin. Potem je Arantier prišel na oblast v Ereshi. Giovanni ga je sprva podpiral, toda vampir je imel ambiciozne načrte, da bi zavzel mesto Arantire, vendar je vladar razvozlal svoje zahrbtne načrte. In Giovanni je ubil Arantyr. Glavna sposobnost tega junaka je "Scoop of Souls". Ko propade skupina sovražnih bitij, jo v boju nadomesti prijazna skupina. Njihovo številoodvisno od ravni junaka.

Arantier

Arantier je eden od protagonistov nekropole v Herojih 5, znanstvenika, ki je postal vrhovni vladar Erischa. Bil je preprost učenjak, ki je ves čas preživel v Erishovih knjižnicah. In to ga je naredilo za enega najpametnejših nekromantov. Toda drugi gospodje nemrtih ga niso resno obravnavali.
Arantir je praznoval sam Ashok - za njegovo proučevanje znanja, njegovo ponižnost in fanatično vero, ponižnost zmajskega reda. V svojem znaku naklonjenosti mu je Asha dala sposobnost, da imenuje Avatar smrti kot duhovnega duha. Ko je Arantyr postal vrhovni gospodar, je potem, ko je izvršil voljo Ashija, začel izkoreniniti demonske častilce po celotni Ašhani. Ko je odstranil arogantnega in zahrbtnega Giovannija, je svojega naslednika odpeljal v Ornello in jo pripeljal k vampirju. Z njeno pomočjo mu je uspelo uničiti vodjo častilcev hudiča v Svetem imperiju in odpustiti Isabel. Potem je Aarantir začel iskati lobanjo v senci, tako da ne bi bilo mogoče uresničiti prerokbe Sar-Shazarja o temnem mesiji. Soočil se je s učencem čarovnika, Sareto, in bil je tisti, ki mu je bilo povedano v prerokbi. V spopadu na vratih je bil ubit Shio Arantier. Posebnost tega junaka je "Death Avatar". Na bojišču imenuje skrivnostno bitje, katerega moč je odvisna od ravni junaka.

Ornella

Še en zanimiv junak nekropole v Herojih 5 je Ornella, ki se pojavlja tudi v drugi frakciji - Redu. Lady Ornella je bila očarljiva deklica, vendar se je zaradi dejstva, da se je kraljica Isabelle povezala z nekromantom, zanimala.njihov kult. Giovanni je aktivno sodeloval pri tem, da je postal njen nekromant.
Dekle se je popolnoma spoprijelo z nalogo, ki ji jo je dodelil vampir - ona je deblokirala portal Illum-Nadin. Za to je Giovanni obljubil vampir. Med slovesnostjo je vampir hotel ubiti Arantiro, vendar ga je vladar Ereshe presegel. Ornella je bila razburjena in zelo navdušena, da pokaže pripadnost nekromantom. Arantier je verjel deklici in jo potegnil na vampirja. Skupaj z njim je uničila demonske častilce in se ukvarjala z njihovim voditeljem. Ornella se je žrtvovala, da bi uničila oltarje Kaosa, ki so branili mesto Sveatoplamine. Ena od posebnosti junakinje je Earthmoving in v igri za nekropolo v "Heroes 5: Gospodar Horde" - "Princesa vampirjev". Vsi vampirji v vojski znaka dobijo +1 za obrambo in napad.

Lucretius

Tudi za nekropolo "Heroes of Sword and Magic 5" lahko igrate za Lucerciusa. Bila je grofica vojvodstva Bicol, starejša Giovannija. Lucretia je bila nadarjena vljudnost in ko je postala vampirica, je lahko nadalje izboljšala svoje veščine in spretnosti v diplomaciji. Njena učiteljica je bila velika Sandro, potovala je z njim in mu pomagala najti velik artefakt. Nekega dne, ko je Lucretius šel od Sandra do praznine, ji je Belket povedal, da jo je Sandro izkoristil, potem pa je poškodoval grofico. Ko je njen učitelj premagal Belketo, je predlagal, da bi Lucretius postal nekromantija. Grofica se je strinjala in jo spremenil v vampirja. Specializacija Lucretije - "Princesa Vampirjev". Vse toBitja v njeni vojski prejmejo +1 za napad in obrambo.

Caspar

Za nekropolo "Heroes of Sword and Magic 5" lahko igrate Caspar. Rodil se je v družini zdravilcev v vojvodstvu Vovk. Caspar je postal znan zdravilec in ozdravil strašne rane. Nekoč se je odločil za en nevaren eksperiment in postal necromanca. Toda Caspar še vedno ni zapustil zdravljenja. Zdravilec je šel na potovanje, kjer se je seznanil z Anastazijo. Potem je Caspar popil Namtarijev strup in postal lev. Lich je nato postal član Sveta za sence. Caspar je umrl in se daril, da bi uničil oltarje Chaosa. Specializacija tega znaka je "balzam". S povečanjem ravni junaka se šotor prve pomoči zdravi za 5 enot. škodujejo več.

Naadir

Ta junak bolj kot drugi nekromani verjame, da je popolnost popoln duh brez materialne lupine. Naadir je odšel na daljno in nevarno pot v iskanju popolne kopije »Sedmega zmagovalca zmaja«. V tem primeru bi morala obstajati navodila o tem, kako najti pot do portala, ki ga varujejo duhovi duhov. Portal naj bi vodil do grobnice, ki je vsebovala razodetje z oznakami Belkete. Naadir je izmenjal priložnost, da hodi po Zmajevi ogrlici. Ta nekromant ima torej primer "razodetja". Naadir je bil ubit z žrtvovanjem, da bi uničil oltarje Haosa. Posebnost tega junaka je "Scoop of Souls". Ko propade skupina sovražnih bitij, se na njihovem mestu pojavi skupina prijaznih duhov. Njihovo število je odvisno od stopnje junaka.

Izbira znaka

Pomembna točka taktike za Nekropolo v Herojih Meča in Magic 5 je izbira znaka. Odvisno je od njegove sposobnosti, da ugotovi, kako daleč bo vaša vojska sposobna boriti. Nekateri liki imajo zanimive sposobnosti, vendar so dobri v pozni fazi igre ali pa so primerni za izkušenega igralca. Kakšen je najboljši značaj nekropole v junakih 5?
 • Zoltan je univerzalni znak, primeren za igranje z vsemi tekmami.
 • Kaspar - Ta lik je kot nalašč za začetnike. Šotor prve pomoči bo pomagal zmanjšati izgubo in rešiti bojno sposobnost vaše vojske.
 • Lucretiusa je treba izbrati za boj proti čarovnikom.
 • Naadir ima dobro specializacijo, ki pomaga povečati bojno sposobnost vojske, pa tudi dobre čarobne začetne sposobnosti.
 • Orson je univerzalni junak, kot je Zoltan.
 • Pomembno je, da izberete glavnega lika, saj na najtežjih ravneh igre na začetku verjetno ne boste mogli kupiti dveh junakov. Zato je vaš izbrani vodja pomemben del vašega uspeha.

  Prenosne sposobnosti

  Tudi v pokrovu za nekropolo v "Herojih 5" morate opisati različico prenosa znanj znakov. V začetnih fazah je pomembno pridobiti rasno sposobnost - "duhovno povezavo". To vam bo omogočilo, da pridobite spretnost "Eternal Slavery", ki vam omogoča vstajanje bitja med bitko. Poleg tega je ena od značilnosti igre (hrošča) povezana z njim: če ste v bitki uporabili črkovanje "Rising of the Dead" in imate znanje "Večno suženjstvo", potem oživljena bitja ostanejo v vaši vojski. "Šrajka Banshee" bo koristna za večpozne faze igre. Nato morate prenesti spretnost "Izobraževanje" - to vam bo omogočilo, da pridobite več izkušenj. Tudi Necromancers imajo priložnost, da "Magnevity" - to bo povečalo ponudbo manije. Koristne spretnosti "Secret Discovery" - to vam bo omogočilo, da se naučite sovražnika uroke in si ogledate njegove artefakte in razvoj junaka. Prav tako je vredno prenesti spretnost na "Znanstvenika", saj se boste zahvaljujoč njemu lahko naučili spretnosti "Cry of horror". "Mentorstvo" bo omogočilo vašemu junaku (če je star 20 let), potem boste imeli pomožne junake stopnje 12, ki vam bodo omogočili bolj aktivno premikanje na zemljevidu.

  Izbira čarovnije

  V taktiki nekropole v "Heroju 5" je treba tudi opozoriti, katera šola čarovnije mora črpati značaj. Za nekromante izberite povezavo "Pokliči" + "Darkness". Vendar je bolj učinkovito črpati več vej čarobnih šol.
 • Magija teme je najbolj priljubljena možnost za ta del.
 • Čarolija kaosa - ta čarobna šola ima visoke parametre, zato je preučevanje urokov v tej smeri prav tako dobro za nekromante.
 • To so najbolj priljubljene možnosti za frakcijo nekropole.

  Gradnja stavb in vojske

  Na samem začetku je treba zgraditi gostilno in kupiti dodatnega junaka. Prav tako lahko kupite junaka, ki ni iz vaše rase, da bi dopolnili svojo vojsko. Pomembno je, da ujamemo kamen in moj. Potem morate zgraditi "Pogost" in "pokopališče", potem morate izboljšati okostja in jih napasti z močnejšimi nevtralnimi silami. Nato pripeljite Guild of Magicians in "Crypt", nato mestno hišo in Bone Pillar - to bo dodalovaš junak pokaže temno energijo. Potem morate izbrati eno od možnosti: bodisi se boste osredotočili na gospodarstvo ali se osredotočili na vojsko. Ljubitelji igre so ustvarili mod za Nekropolo v "Herojih 5". To daje priložnost za spremembo videza stavb in junakov. Nekateri načini spreminjajo tudi spretnosti bitja, kar daje več prostora za pripravo strategij. "Heroes of Sword and Magic" je ena najboljših računalniških iger, v kateri lahko igralci pokažejo taktične sposobnosti. Zanimiva ploskev pa naredi igro še bolj zanimivo.

  Sorodne publikacije