Arbitraža kriptovalyut. Dobiček na razliko med vrednostjo enega in istega sredstva na različnih mestih trgovanja

Človeštvo je bilo na začetku na voljo s precej omejenimi možnostmi za preživljanje: žetev, lov, primitivno kmetovanje. Ko se je družba razvijala, so bila na voljo nova orodja. Ena izmed njih je arbitraža CryptoLegala. Na prvi pogled se zdi, da je to navadna špekulacija. Toda kaj se lahko naučite, če ga podrobneje preučite?

Splošne informacije

Ko se je pojavil kriptografski denar, so se začele razvijati izmenjave, ki ponujajo svoje storitve pri nakupu, prodaji in zamenjavi. Poleg tega lahko te operacije poteka tako med virtualnimi valutami (na primer, bitcoin na lightbox), kot tudi običajne tradicionalne, kot so rubljev, grivna, dolarjev, evrov. Na teh izmenjavah je tečaj bolj ali manj podoben, vendar pa lahko razlike dosežejo nekaj odstotkov.


Zaslužek na arbitraži kripto menjave vključuje nakup po nizki stopnji in prodajo po višji stopnji. Dobiček je velikost razlike. Mimogrede, imenuje se arbitraža. Če želite zaslužiti na ta način, vam ni treba imeti posebnih znanj ali spretnosti. Dovolj je, da preprosto spremljate velikost tečajev na glavnih borzah.

Na kaj morate biti pozorni?

Tukaj je kratek seznam:
 • Pravzaprav seveda.
 • Velikost komisije za uvedbo ali umik te uredbe. Tu se je potrebno umakniti in narediti majhno razlago. Kripto valute se običajno vnašajo brez provizije.Ob zaključku se zaračuna majhna pristojbina. Da bi se izognili negativnim posledicam, je zato treba spremljati fitat.
 • Poznati seznam kod za točke izmenjave. O tem bomo govorili.
 • Kje namestiti?

  Na katerih platformah lahko obvladam medpanožno arbitražo kripto valut? Opozoriti je treba, da obstaja zelo široko potencialno področje dela. Toda v članku so samo najbolj priljubljeni:


 • BTC-To je verjetno najbolj priljubljena rusko-jezikovna izmenjava. Njegova značilnost je praviloma nižja stopnja kot na drugih platformah za trgovanje.
 • EXMO. Izmenjava, kjer je trgovina v velikem obsegu, obstaja velika razlika med potekom prodaje in nakupom, se hitro izvršujejo. Zelo dobro je, da novinci pridobijo začetni kapital.
 • YoBit. Široka paleta kriptografije je bonusna porazdelitev. Verjetno je vodilna v procesu dodajanja novih delovnih mest.
 • Livecoin. Precej velika rusko-jezikovna izmenjava.
 • Btc-trade. Ukrajinski projekt, deluje z grivna. Ima dobre tečaje, delo z njim je veliko bolj donosno kot z izmenjevalci.
 • Na teh izmenjavah je mogoče spremljati tečaje kriptografije v realnem času in z možnostjo nakupa /prodaje.

  Kako zaslužiti?

  Najbolj optimalen način je prenos sredstev med izmenjavami z uporabo posebnih kod. Pozitivno je, da se za njihovo uporabo ne zaračuna provizija, operacije pa se izvajajo takoj.
  Prednost kod je v tem, da lahko delajo tako s kripto-luggage, kot ztradicionalna gotovina. Razumeti je treba, da so enkratne. Zato, ko aktiviramo kodo, oseba podpira znesek na enem od svojih računov. Opozoriti je treba, da imajo lahko dohodki v izmenjevalcih lastne pasti, na primer, delo ni v samodejnem, ampak v ročnem načinu. Zato je taka storitev za kriptografijo arbitraže v uporabi nezaželena.

  Primer

  Poglejmo situacijo, ki bi se lahko pojavila. Denimo, da na EXMO bitokin stane 400 tisoč rubljev. In na BTC-E se trguje za 396000. Kakšen je vrstni red ukrepanja? Najprej morate vpisati sredstva za BTC-E in kupiti en bitcoin. Po tem uporabi kodo za prevod v EXMO. V tem primeru se zaračuna provizija pri 0001 PTS za prenos in tudi za 02% za nakup in prodajo. Vse to ostane po prodaji in je dobiček. V našem primeru bo približno dva tisoč rubljev. In potem se začne najbolj zanimiva stvar - neposredno arbitraža sama kriptovalyut.
  Najprej morate najti najboljši način za vrnitev denarja na BTC-E. Potem se postopek ponovi. Treba je opozoriti, da donosne ponudbe v določenem trenutku morda ne bodo. Zato je treba spremljati tečaje kriptografije v realnem času, da lahko zaslužijo denar ob pravem času. Če želite zapolniti svoj prosti čas, lahko trgujete neposredno na borzi. To je klasična arbitražna shema. Primerna je zaradi dolgotrajne uporabe in je najbolj priljubljeno načelo interakcije.

  Nekaj ​​več o klasični shemi

  Če ni želje po začetku trgovanja, ne da bi investirali njihova sredstva, potemzačetni kapital se lahko pridobi na spletnih mestih, ki jih lahko prosto distribuirajo. Če želite to narediti, se registrirajte, delajte malo in bo na voljo čez nekaj dni. Neposredni dobiček nastane zaradi neučinkovitosti sistema prodaje in agregiranja cenovnih kotacij. Mi lahko z gotovostjo rečemo, da v klasični shemi obstajajo minimalna tveganja. Toda še vedno obstajajo, o tem ni vredno pozabiti.
  Treba je omeniti tudi minimalne zahteve, da bi lahko uspešno začeli tukaj (lahko seveda znižate vrstico, vendar bo učinek minimalen). Zato je:
 • Znesek sredstev za arbitražo je več kot šest tisoč rubljev.
 • Stroški transakcij in prenosi med borzami so nižji od prihodkov.
 • Delati v obdobju nizkega trgovanja, da bi dosegel znatno spremembo cen.
 • Zaželeno je, da se prodajalec razlikuje za več kot dva odstotka. Zgornji primer, kjer je bil le 1%, se ne bi smel obravnavati kot praktični vodnik za ukrepanje.
 • Statični prihodki iz arbitraže

  Ta metoda zahteva analizo trenutnega stanja trga, kjer udeleženec prejme najbolj obetaven načrt rasti sredstev. Obstaja tveganje zavajajočih odločitev, ki bodo povzročile finančne izgube. Na splošno ima ta pristop veliko skupnega s strategijami trgovanja, ki temeljijo na izračunu potencialnega dobička. Glavna naloga v tem procesu je določiti vzorce in jih uporabiti za dobro. Kako se takšna arbitraža Criptoil izvaja v praksi?
  ZaZačenši, morate z oblikovanjem vašega trgovalnega portfelja odvzeti več odvisnih orodij. Potem je treba ugotoviti, kje je podcenjevanje, in kje je revalorizacija. In kupujemo, kar je koristno za nas. Učinkovitost tega pristopa je relativno nižja kot pri delu po klasični shemi. Vendar je strategija bolj prilagodljiva. Pogosto je rešitev v tem primeru oblikovanje nevtralnega portfelja, katerega cenovni razpored se giblje brez močnih skokov. Poglejmo majhen primer. Recimo, da je bila stava na paru statistične arbitraže - lightbox in bitcoin. Med njimi je mogoče zaslediti visoko korelacijo. Hkrati obstaja pravilnost - ena valuta se dvigne, druga pa navzdol. Potem se spremenijo. Naša naloga je, da kupimo valuto in prodamo glavno valuto. V času njihovega trka zaključimo operacijo. Če obstaja predpostavka, da bo vzpostavljen valutni paritet, bo to mogoče izvesti brez večjega tveganja. Žal pa je minus - odvisnost ni trajna in ne bo vedno delovala.

  Uporaba orodij za avtomatizacijo

  Vse zgoraj navedeno nakazuje, da ukrepe izvaja oseba. Ampak nujno bo vse enako? Ne, poseben program za arbitražo na izmenjalni kriptografiji je lahko uporaben.
  Poleg tega se orodja za avtomatizacijo izvajajo v precej širokem razponu. Lahko je tudi komercialno arbitražno sodišče za kripto-trgovce in program, ki bo poročal samo o spremembah in /ali dosežkih določene ravni citatov, in vse odločitve bodo za posameznika. Prva možnost je najbolj privlačna. Ampak čeavtomatsko je sploh lahko trgovalo, potem pa bi tiho iztisnila vse posrednike in trgovce. Velika verjetnost izgube. Zato je najprimernejša možnost program z informacijskimi funkcijami. In moraš se zanašati na svoj um.

  Sorodne publikacije