TV LG 32LB650V. Idealen multimedijski zabavni in zabavni center

Idealna kombinacija demokratične vrednosti, odličnih tehničnih lastnosti in bogate funkcionalnosti omogoča, da je televizor LG 32LB650V eden najboljših v cenovnem razponu srednjega razreda. Ta naprava je namenjena za domačo uporabo, po potrebi pa jo lahko uporabite tudi v kateri koli drugi situaciji. Gre za ta izdelek vodilnega južnokorejskega proizvajalca, o katerem bomo razpravljali.

Dodelitev televizijske naprave. Seznam potrebščin

Oblikovanje univerzalnih zabavnih in multimedijskih centrov v stanovanjih in stanovanjskih stavbah je glavno področje uporabe naprave, kot je televizor LG 32LB650V. Ocene včasih kažejo tudi druge možne načine uporabe, kot so informacijske table v supermarketih ali železniških postajah. V bistvu je to vsestranska rešitev z visoko funkcionalnostjo. Zato se lahko uporablja praktično povsod. Edini omejevalni dejavnik so njegovi stroški. Če lahko najdete ustrezno napravo z nižjimi stroški in z zadostno funkcionalnostjo, je bolje, da prekinete izbiro.


Seznam dobav vsebuje:
 • TV.
 • Napajalni kabel.
 • Nadzorna plošča z baterijskim paketom.
 • Garancijska kartica.
 • Vodilo za hitro montažo.
 • Vendar razširjeni uporabniški priročnik ni vključen v dostavo zaradi dejstva, danajdete ga v meniju naprave v elektronski obliki.

  Specifikacije zvoka in slikanja

  32-palčna matrika na osnovi LED in matrika ločljivosti 1080p sta bistvena elementa LG 32LB650V. Pregled vseh pregledov na internetu kaže na odlično kakovost slike v tem primeru. Hitrost osveževanja slike je 100 Hz, kar je dovolj za kakovostno gledanje televizijskih oddaj in druge vsebine. Ta rešitev ima privzeto 2 zvočnika, vsaka od njih ima moč 10 W, skupaj pa vam omogoča 20 Wattov. Če želite, lahko priključite zunanji sistem zvočnikov z več moči in številom zvočnikov.

  Značilnosti sprejemnika

  Največji funkcionalni model sprejemnika je opremljen z LG 32LB650V. Za začetek je pomembno omeniti, da je sposoben oddajati redne televizijske oddaje. Poleg tega je prijavljena podpora tako analognega kot digitalnega. V slednjem primeru obstaja možnost predvajanja televizijskih oddaj v formatu DVB-T in v novejšem DVB-T2. Poleg tega obstaja tudi kombinirani kabelski modul. Sposoben je sprejemati tudi analogne ali digitalne televizijske kanale. Celoten seznam dopolnjuje gledalec satelitskih prenosov MPEG-4.

  Sporočila. Programska oprema

  LG 32LB650V je opremljen z redundantnim seznamom komunikacij. Ima priključke HDMI in USB rev. 2.0 tipa A. So 3 kosi. Obstaja en brezžični način za pridobivanje informacij iz globalnega spleta, brez katerega ni mogoče popolnoma razkritiTehnične zmožnosti te rešitve so Wi-Fi. Na voljo je tudi namestitvena reža za modul dekodiranja CI, vrata SCART in "tulipani". Celoten seznam dopolnjuje celoten komplet 3,5-milimetrskih avdio povezav za priključitev zunanjih zvočnikov.


  Kot programska lupina v tem primeru, WebOS, ki danes postaja vse bolj priljubljena. Programska platforma je intuitivna in zelo enostavna za nastavitev.

  Nastavitev

  Kratki vrstni red nastavitev je sestavljen iz naslednjih dejanj:
 • Odstranite napravo iz škatle. Dobimo tudi vse ostale vsebine.
 • Odvisno od izbranega načina vgradnje, namestite stojalo na vodoravno površino ali pritrdite stensko oporo. Slednji ni vključen v dobavnem seznamu in je kupljen posebej.
 • Izvedite vse trenutne povezave.
 • Vklopimo napravo in poiščemo kanale. Nato vzpostavite omrežno povezavo in konfigurirajte Smart TV.
 • S tem se konča konfiguracija in konfiguracija LG 32LB650V. Ocene se osredotočajo na njeno preprostost.

  Rezultati, pregledi, cena

  Zares uravnotežen in funkcionalen multimedijski center je LG 32LB650V. On nima minusov. Ampak plus je strošek (to je trenutno 21000 rubljev), odlično funkcionalnost in prisotnost Smart TV. Vse to zagotavlja odlično vsestranskost obravnavane rešitve. Primerna je ne samo za domačo uporabo, ampak tudi za katero koli drugo.

  Sorodne publikacije