"Land Rover Freelander 2" z kilometrino: pregledi, napake, specifikacije, rezervni deli

Podjetje Land Rover, pred približno letom dni, je prenehalo proizvajati model Freelander 2. Zamenjalo je svoj avtomobil Discovery Sport. Ljubitelji "Freelanderja" so bili razburjeni, ker je zdaj na voljo za nakup le v uporabljenem stanju. Kot veste, je treba avtomobile z kilometrino izbrati zelo previdno, ta model pa ni izjema. Kakšne so prednosti, povratne informacije, pomanjkljivosti "Frilender 2" s kilometrino? Upoštevajte, da je ta SUV čim bolj podroben.

Zgodovina

Land Rover Freelander 2 je zelo priljubljen avto. Začela se je izdajati leta 2006. Model ni izgubil svoje priljubljenosti do leta 2010. Po tem je bila izvedena restyling avtomobila za podporo povpraševanju. Vendar so se spremembe dotaknile le koles in optike. Posebej zaposleni ljubitelji modela so opazili tudi, da je v linijo motorjev dodan turbo dizelski motor z volumnom 22 litrov.

Leta 2013 je bil avto prenovljen, vendar samo iz pogonskega sklopa in šasije. V zgodovini samega podjetja obstaja nekaj odtenkov. Ob koncu prejšnjega stoletja se je Land Rover skoraj zrušil, podjetje pa je kupil BMW. Nekaj ​​gibanj je nemško podjetje sposodilo za model X 5. Po tem je izšel nov Range Rover. Njegova kakovost zbirke je pustila še veliko zaželenega. To nakazujejo praktično vsi lastniki tega avtomobila. Po tem je Land Rover kupil Ford. Določen napredek se je že začel. Vendar je nastajanje proizvodnje oviralo krizo leta 2008. Ta čas v zgodovini podjetja ni mogoče imenovati uspešna.Toda zahvaljujoč prizadevanjem delavcev in vodstvu podjetja je bilo mogoče doseči ogromne rezultate. Avtomobilski forumi pogosto pustijo povratne informacije o Frilenderju 2 s kilometrino. Njeni lastniki skoraj nikoli ne omenjajo slabosti.

Notranjost

Ko sedi na stolu voznika SUV, se oseba počuti udobno. Vsi gumbi, igralne palice in "napere" so velike, zato so jasno vidni. Vrata se zaprejo s krikom, ki govori o njegovi veliki teži. V tem SUV-ju se ljudje počutijo varne zaradi velike velikosti vseh elementov. Zvočna izolacija ni slaba, vendar je v mnogih avtomobilih še boljša. Splošna kakovost salona ne dosega vrhunskih modelov, je pa veliko bolj resna kot proračunski avtomobili.

Na prvi pogled se lahko v notranjih materialih zdi nizka kakovost in poceni. Vendar, ko sedi v avtu, oseba čuti nasprotno. Notranjost je izdelana v poznanem slogu Land Roverja in izgleda trdno, brez dodatnih funkcij. Največ pozornosti pritegne armaturna plošča, na kateri je prikazan merilnik hitrosti, tahometer in druge pomožne naprave. Na vozilu je tudi računalnik, kjer si lahko ogledate veliko različnih znakov. Najbolj potreben od njih - Terrain Response, ki prikazuje raven obračanja koles in drugih funkcij. Da bi razumeli, kako deluje ta sistem, je najbolje, da se z njim osebno seznanite. Žarometi na "Frilender 2" so predstavljeni v treh vrstah, odvisno od konfiguracije vozila. V primerjavi s prejšnjimi generacijami so tudi spremembe v avtomobilu.To je novi volan, ročaji in sredinska konzola. Zdaj ima multimedija 7-palčni zaslon na dotik. Po potrebi lahko uporabite tudi glasovni nadzor. Avdio sistem je nameščen tukaj iz Meridian. Odvisno od paketa je lahko kar 11 in 17 zvočnikov, katerih moč je 400 in 800 vatov. Vendar je treba opozoriti, da to ne bo standardna različica.
Obstajajo ljudje, ki verjamejo, da je notranjost videti dolgčas in ni nič zanimivega o tem. Vendar pa to ni tako, ker ima salon veliko zahtevanih funkcij. Pravzaprav notranjost izgleda trdno. Morda se zaradi tega nekateri počutijo žalostni. Vendar pa to ni "mladinski" model in raznolikost cvetja ne bo nikoli tam. Avtomobilisti zaupajo terenskemu vozilu Land Rover Freelander 2 s kilometrino, povratne informacije, slabosti, ki jih navajajo, pa kažejo, da je to upravičeno. Najbolj zanesljiv motor v Freelanderju 2 je turbo dizelski motor, isti pogon je bil nekaj časa nameščen na Ford Transitu, mnogi trdijo, da je bil motor preverjen s časom, vendar to ne pomeni le njegove zanesljivosti, ampak tudi zastarelosti
.
Vesta Takšni motorji so se začeli začeti leta 2000. Toda, kot je pokazala praksa, do danes večina primerkov preživi brez resnih napak in poraba goriva ni najmanjša, prav tako se ne more uporabiti običajno "dizelsko gorivo" zaradi nameščene turbine. to samo po sebije dizelski "Freelander 2". Takšen SUV se pojavlja tudi z bencinskimi enotami z zmogljivostjo 150 in 190 konjskih moči. V naši državi je bil avto dostavljen samo z "avtomatskim", vendar ga lahko najdete tudi z ročnim menjalnikom. Ti motorji imajo enak moment. Imajo tudi nameščene turbine. Po malo restyling v letu 2013, model je začel opremljen z zmogljivostjo motorja 240 konjskih moči. To je precej moderno in zato ima majhen strošek in dobro moč. Tudi ta motor je zelo tesen.

Prenos

"Land Rover Frilender 2" namesti zanesljiv ACPP. Hitro preklopi zobnike brez zaviranja. Zahvaljujoč "avtomatskemu" avtomobilu postane nekoliko bolj ekonomično. Po restiliranju je AKPP postala precej manj tehtana in še boljša za delo, saj se je optimizacija izboljšala. Med obstojem modela se ICE ni nikoli spremenil, vendar je ta informacija verjetno nezanimiva za ljudi v Rusiji.

Podcenjen model

Skoraj vsi vozniki avtomobilov poznajo televizijsko oddajo Top Gear. Prav v njem so vodilni pokazali, da avtomobil zaradi zasnove ne zasluži pozornosti. Vendar pa niso menili, da je SUV ustvarjen za druge namene. Ta avto ima okvirno strukturo telesa. Na sprednjem in zadnjem delu so strijice. Prav tako je treba omeniti, da obstaja dokaj zanesljiv vzmet, ki ima dolgo pot. Poleg tega se lahko popravi v primeru preloma. V primeru potovanja okoli grobega terena, da bi premagali ovire brez težav, vam bo pomagal trajno polnkot tudi sistem, ki nadzoruje gibanje avtomobila. In vse to je mogoče dobiti za relativno nizke stroške.
Seveda ima avto pomanjkljivosti: napake pri elektronskem polnjenju, stari motor in hrupno vzmetenje. Ampak vse to se prekriva s prednostmi SUV. Prav tako je treba omeniti, da lahko z mnenjem na vrhu Top Gear trdite. Za veliko motoristov je lepa Land Rover Freelander 2 enostavna zaradi svoje preprostosti in vsestranskosti. Ta avto bo preživel veliko testov. V primeru okvare ne bo potrebno veliko naložb, če pa ga upravljate lepo, boste morali le popraviti in spremeniti "dodatke".

Značilnosti "Frilander 2"

Številne značilnosti so bile že poimenovane. Vendar pa morate to storiti še enkrat. Avto je opremljen z 22-litrskim motorjem z močjo 150 in 190 konjskih moči, odvisno od konfiguracije. Vsak 100 km SUV zahteva povprečno 7 litrov goriva. Na ruskem trgu je bil model dobavljen samo s 6-stopenjskim avtomatskim menjalnikom. Z avtomobilom lahko enostavno vozite del jezera ali reke, katerega globina ne presega 50 cm.

Izbira

Torej, če menite, da je ta avto možnost za nakup, je enostavno izbrati. SUV je bil izdan od leta 2006 do 2014, tako da obstaja več kot dovolj možnosti za nakup. Avtomobili iz prve stranke so približno 600-700 tisoč rubljev, in stroški najnovejših modelov, je 25 milijonov rubljev. Cena se lahko razlikuje glede na stanje in konfiguracijo. Odkar je avto že pred časom sprostilNajbolje je razmisliti o variantah z najbolj zanesljivim in enostavnim konstrukcijskim motorjem - 22-litrski dizelski motor. V primeru nakupa avtomobila od zadnjih udeležencev je možno, da je SUV še vedno v garanciji, saj traja 3 leta po prodaji od prodajalca avtomobilov. Tukaj lahko tudi veste, kje in kakšno delo na tehničnem delu SUV je bilo izvedeno. Če potrebujete varčen avto, potem morate poiskati Freelander 2 z dizelskim motorjem s 150 konjskimi močmi. Ima manj porabe goriva in davkov.

Možnosti

Vsi SUV prodani v treh priljubljenih vozilih: S, SE, HSE. Različne vrste motorjev 3. Dopolnila se med seboj razlikujejo le z opremo, prisotnostjo različnih funkcij in notranje opreme.

Zanesljivost

Sam SUV je povsem verodostojen. Mnogi lastniki tega avtomobila ga pohvalijo. Ima samo en minus - Fordov motor. Glede na to je najbolj zanesljiv dizelski motor. V paru z ACPP vam bo za vedno služil. Avto s tako "povezavo" je precej ekonomičen. Zahvaljujoč katalizatorju, motor ne bo motil svojega lastnika s pogostimi okvarami. Prav tako je treba omeniti, da je AKPP prav tako dobro sestavljena in da je nihče več ni zlomil. Motor je pravzaprav zmagovalna možnost, kot je opisano zgoraj. Bili so primeri, ko je bilo vozilo upravljano do 300 tisoč kilometrov brez ene same okvare v agregatu. To je enostavno doseči. Dovolj je, da pravočasno servisirate motor, spremenite "pomožne naprave" in občasno preverite generator na "Frilander 2". Zaradi napačnegaDelovanje avtomatskega menjalnika in motorja lahko začne nepravilno delovati. Nekateri lastniki zanemarjajo zamenjavo olja v škatli in časovni pas mesta z valji. Zaradi tega se škatla preprosto izloči iz težav in motor začne delovati nepravilno. Potem se bo zlomil trak in potrebovali boste drago popravilo "Freelander 2". Stroški olja za avtomatski menjalnik in trak niso visoki, zato je za zmanjšanje tveganja okvar bolje, da jih spremenite pravočasno.

Podvozje

Vzmetenje v tem terenskem vozilu je prav tako precej zanesljivo. Po 150 tisoč kilometrih kilometrov bo morda potrebna zamenjava amortizerjev. Drugi elementi so praviloma še vedno v normalnem stanju. Tudi po določenem trenutku je potrebna zamenjava zavornih ploščic.

Povzetek

Če obstaja potreba po pogostem premagovanju medmestnega terena z avtomobilom, bo Land Rover Freelander 2 odlična možnost za to. In če naredite tuning "Freelander 2" (motor, zavorni sistem in vzmetenje), bo SUV postal še bolj okreten in mobilen. V primeru preloma lahko nadomestne dele za "Frilander 2" kupite brez težav. Poleg tega bodo cenejši od podobnih avtomobilov. Ste preučevali pomanjkljivosti "Freelander 2" s kilometrino? Mnenja avtomobilskih navdušencev analizirajo čim bolj pazljivo. Po pregledu potrebnih informacij boste z lahkoto izbrali vašo izbiro.

Sorodne publikacije