Kako povečati prenosno težo v Skyrimu. Pravni in nezakoniti načini

Kamen spotike gorilnikov "Skyrim" je prenosna teža. To se zgodi, da železo Dovakin v starodavnih severnih ruševin, raztresene vse lokalne draaugrov, in vse vrednote ni mogoče odnesti. Morate nekaj vrgati ven ali naložiti svoje sodelavce do maksimuma. Obstajajo načini za povečanje prenosne teže v Skyrimu. O njih bodo razpravljali v članku.

Pravne metode

Dovakinin začetni obremenitveni faktor je 300. S povečanjem rezerve moči 10 enot se nosilna teža poveča za 5. Če želite izboljšati "koristni tovor", prenesite to spretnost. Drug način za povečanje prenosne teže v Skyrimu je, da se dotaknete kamnega konja. Najdemo jo lahko na severu iz jame Wolf Skull v lasti Solydyda. Ko se je protagonist dotaknil, dobi blagoslov, ki daje:


 • povečanje nosilnosti 100 enot;
 • Komplet oklepov, ki ga Dovakin prenaša, ni pomemben.
 • Zelo koristna spodbuda, saj oklep dejansko ne "ugrizne" opaznega dela medvedke teže. Med aktiviranjem lahko opazimo hrošče:
 • Če Dovakin nosi več kot en oklep v svojem ramenu, bo blagoslov deloval za vse pri oblekanju.
 • V primeru hitrega nalaganja drugi element učinka znaka konja izgine. Če želite popraviti, pojdite v meni inventarja in znova zaprite.
 • Še nekaj zakonitih načinov - da se čar poveča za medvedji indeksali piti ustrezen napitek. Slednje bo povečalo prostornino nahrbtnika, odvisno od kakovosti pijanega napitka (20 - 60). To vam daje čas, da se umaknete s lokacije in se premaknete v najbližje veliko mesto ter združite blago trgovca.


  Nezakonite metode

  Prenosno težo v Skyrimu lahko povečate kot kode in trenerja. Slednje zahtevajo, da pritisnete eno ali dve tipki, da aktivirate želeno povečavo. Ukaze ukazne mize vnesete s tipko ~ (tilda) in so napisane v prikazani vrstici. Code player.setav caryweignt [portable weight] bo določil želeni parameter. V oklepaju je treba navesti samo zahtevano število. Številni načini ventilatorjev omogočajo prilagajanje nosilnosti na različne načine: zmanjšanje teže predmetov v igri ali povečanje obsega nahrbtnika protagonista.

  Razsodba

  Teža - pomemben kazalnik igre, enaka moči, spretnosti, natančnosti in tako naprej. Uporaba goljufa zmanjšuje prizadevanja razvijalcev in igralcu ne omogoča, da bi čutil lepoto avtorjeve ideje. Zato ukazov konzole in programske opreme drugih proizvajalcev ne smete uporabljati, če je Skyrim prvič. Ampak, če je cilj hitro voditi lokacijo in se sprostiti, zakaj ne.

  Sorodne publikacije