Kaj so ID-ji naprav v "KIRM"?

"KIRM" je še ena sprememba za igro "GTA: San Andreas", v kateri se tokrat dogodki odvijajo v kriminalni Rusiji. Glede na dejstvo, da je druga polovica imena "MP", lahko zaključimo, da je ta dodatek namenjen za seje več uporabnikov. In ta sklep bo pravilen. Vsak igralec, ki bi želel videti dogodke legendarne igre "DTA", se ne zgodi v Ameriki, ampak v Rusiji, bo zelo vesel za to spremembo. In še bolj zabavno boste dobili, ko boste dobili dostop do vseh vozil v igri. V ta namen boste morali vedeti ID naprave v "KPMP". Če imate takšne informacije, lahko uporabite posebno ekipo, da si kličete vsak avto, ne da bi porabili denar ali trud. Torej, kakšne so osebne izkaznice v "KIRM"?


Identifikatorji strojev

Kot je znano vsakemu igralcu, je ID identifikacijska številka predmeta v igri. Uporablja se za definiranje objektov v svetu iger, če pa imate dostop do igralne konzole, lahko uporabite identifikatorje skupaj s posebno ekipo, da dobite predmete, ki vas zanimajo. V tem primeru govorimo o osebnih avtomobilih v "KIRM". Vse je zelo preprosto: uporabiti morate trimestne številke, ki se začnejo pri 400 in končati s 797. Vsak identifikator ustreza enemu ali drugemu vozilu. Na primer, prva identifikacijska številka 400 pripada avtomobilu BMW X5, priljubljenemu v Rusiji. Sedaj lahko prosto uporabljate IDavtomobilov v "KIRM".


Izjeme

Vendar pa obstajajo tudi precej nenavadne izjeme, kot so letala, čolni in celo vojaška oprema. Na primer, če želite na razpolago rezervoar, morate uporabiti identifikator 432. Če pa naredite napako in uporabite ID 431, potem vam ni na voljo nobenega rezervoarja in avtobus Lyase-677M. Tudi nekateri ljudje sprašujejo o ID-ju rož za avtomobile "KIRM", v resnici pa ne boste mogli tako barvati svojega avtomobila. ID vam nudi standardno barvno napravo, ki jo lahko po želji spremenite v delavnici.

Sorodne publikacije