Windows 7 Pregledovalnik slik: Pregled najboljših

Z začetkom obdobja se je število digitalnih fotografij slednjih včasih povečalo. Zdaj je na tisoče slik na trdih diskih, flash diskih in drugih pogonih, ki jih ni treba vedno prilepiti na težke fotoalbume na star način. Vidno je lažje ogledati slike neposredno na osebnem računalniku. Ampak za to bomo potrebovali posebno programsko opremo. V zadnji, deseti različici "Vetrov" s temi težavami ni, ker osnovni pripomoček v celoti obvladuje naloge, plus ima napredno funkcijo. Še slabše se dogaja celo v starem, vendar še vedno ne izgubi priljubljenosti sedmih. Standardni program za pregledovanje slik v operacijskem sistemu Windows 7 ne ustreza več trenutnim trendom in uporabniki so prisiljeni iskati zamenjavo. Poleg tega se včasih obnaša zelo nenavadno in predestinyet o oblikah ali viru dovoljenja. Za nekatere in za nekatere vzroke program za ogled slik v sistemu Windows 7 ne deluje.


World Wide Web je zadovoljen z raznolikostjo programske opreme za takšen načrt, vendar pa se vsi programi ne ukvarjajo ustrezno z nalogami uporabnika, čeprav obljublja skoraj možnost "Photoshopa" in po razumni ceni. Torej vam predstavljamo seznam programov za ogled slik v sistemu Windows 7, kjer ima vsaka aplikacija veliko odobritev, pa tudi učinkovitost. Vso to programsko opremo lahko zlahka najdete na uradnih straneh razvijalcev, tako da bodo težave s tem,Ni vam treba prenesti izdelka.

FastStone Image Viewer

To je popolnoma brezplačen pregledovalnik slik v sistemu Windows 7 od znanega razvijalca, ki ga je verjetno spomnil podoben izdelek - ACDSee. Novi dojenček je absorbiral vse, kar je najbolje od njene sestre, in se lahko pohvali z novimi in zanimivimi priložnostmi.


Vmesnik za ogled slik v sistemu Windows 7 je preprost in intuitiven. Potovanje je zelo težko. Poleg tega so vsa potrebna orodja postavljena na glavni zaslon in se, če je potrebno, skrijejo.

Značilnosti programa

Kljub brezplačni distribucijski licenci je program za pregledovanje slik v sistemu Windows 7 opremljen s trdnim funkcionalnim nizom, ki ga lahko najdete v plačanih aplikacijah. Med drugim lahko omenimo primerjavo fotografije, obrezovanje, oprostitev vseprisotnih "rdečih oči", umerjanje barvne zasičenosti, serijsko obdelavo itd.
Poleg tega lahko pregledovalnik slik Windows 7 ponudi funkcijo diaprojekcije s stotimi povezanimi učinki, kot tudi zvočne posnetke, ki so jim priloženi. Aplikacija deluje z vsemi priljubljenimi formati, vključno s profesionalnimi RAW. Med prednostmi so neugodnost orodja za sistemske vire in hitrost vmesnika. Sodeč po povratnih informacijah, mnogi gledajo na FastStone Image Viewer kot na najboljšo brezplačno programsko opremo za ogled slik v operacijskem sistemu Windows 7.

Picasa

Ta program privablja veliko ljudi predvsem zato, ker v celoti odvzame uporabnikom kaosa v fotografijah.Pripomoček pravilno razvrsti vse slike z določenimi parametri: velikost, ločljivost, kakovost, format, ime itd.
Prav tako je treba omeniti, da ima program zelo napredne funkcije za urejanje slik, kjer lahko na izvirnik obrežete, vrtite, uporabite nekaj učinkov ali maske. Obstaja tudi pametna diaprojekcija, ki jo lahko po želji prilagodite. Rezultate povzetka lahko takoj objavite v družabnih omrežjih ali pošljete prijateljem ali sodelavcem na delovnem mestu.

Značilnosti programske opreme

Uporabniki se zelo odzivajo na ta program in njegove zmožnosti. Ne samo, da se distribuira brezplačno in ima jasen vmesnik s kompetentno lokalizacijo, ampak tudi dostojno funkcionalnost. Nekateri uporabniki se občasno pritožujejo nad pojavnimi oglasi, vendar se zlahka znebijo z uporabo priljubljenih blokatorjev, kot sta AdBlock ali AdGuard. To negativno je torej nekritično.

Zoner Photo Studio

To je resno orodje, ki ni namenjeno samo za ogled slik, ampak tudi za napredno urejanje. Kot v prejšnjem primeru bo ta program kompetentno in s potrebno skrbnostjo pregledal vse parametre vaših fotografij in jih po vaši presoji organiziral. In to naredite v nekaj klikih.
Vmesnik programa je preprost in razumljiv, tako da bo upravljal uporabnika na kateri koli ravni. Poleg menija lahko pokličete čarovnika lokalnega pomočnika, kirazložiti, pokazati in razumeti vsa glavna orodja.
Vmesnik je štiri glavne kartice: "Manager", "View", "Editor" in "Import". Funkcionalnost urejevalnika je precej dostojna. Poleg preprostih stvari, kot so obrezovanje, obračanje in zatemnitev /osvetlitev, lahko prekrivajo učinke, izrežete posamezne dele slike, izpolnite barvne dele itd. na drugi ravni. Z eno besedo, isti "Photoshop", samo v miniaturi.

Značilnosti pripomočka

Kljub velikim zmožnostim je program popolnoma nepotreben za sistemske vire. Aplikacija bo stabilna in dovolj hitra za delo tudi na starejših računalnikih z majhno količino pomnilnika RAM in pogonskih trdih diskov.
Uporabniki so zelo odzivni glede tega programa in njegovih zmogljivosti. To je dobro v skoraj vse in v mnogih pogledih nadomešča ne le standardnega pregledovalnika slik, ampak tudi specializirane grafične urednike srednje ravni. Prav tako zadovoljen in prisotnost pristojnih rusko govorečih lokalizacijo, ki bistveno poenostavi delo z aplikacijo. Takšne elegantne funkcije preprosto ne morejo biti brezplačne, zato je program razdeljen pod plačano licenco. Razvijalec je napovedal tridesetdnevno poskusno obdobje, ko je funkcionalnost bila praktično neomejena. Ob koncu tega obdobja bo morala aplikacija kupiti ali izbrisati. Toda izkušeni uporabniki to skoraj soglasno verjamejoprogram v celoti in v celoti izčrpa vloženi denar.

Sorodne publikacije