Sodobni poceni televizorji priljubljenih proizvajalcev: kratek pregled in fotografije

Kupec, ki kupi poceni televizijo, razume, da ni potrebno čakati na super zanimive funkcije. Glavna stvar je, da prikazuje sliko. Vendar pa mnogi še vedno podzavestno želijo, da ima ta naprava ne le sprejemljivo podobo, ampak tudi nekaj več. Članek obravnava tisto, kar je poceni naprava, vredno jo je kupiti in kakšne funkcije ima. Pregled ne opisuje c /b televizorjev, temveč precej sodobne naprave, ki so prejele demokratično ceno, z dobro kakovostjo slike in tehničnimi koristmi. Naprave imajo odličen videz.


Kje so najdražji televizorji?

Televizijski bratje so nedonosni, zato te možnosti ne bi smeli upoštevati. Bolje je pogledati ponudbe iz velikih trgovalnih platform, ki ne morejo prodajati vrhunskih modelov s popustom. Če upoštevamo statične podatke, je treba najbolj poceni trgovino imenovati "Eldorado", "Technosilu". Ko gre za internetne vire, lahko najcenejše televizorje kupite na mestih, kot so Ozone ali Citylink. Glavna stvar je, da pravilno izberete prodajalca in model. Prav tako morate prebrati preglede naprav, ne da bi jih lahko osebno testirali pred nakupom. Trgovine so zadovoljne s številnimi promocijami in bonus dogodki. Treba je opozoriti, da na policah takšnih maloprodajnih mest lahko najdete tudi stare televizorje po nizki ceni, vendar moderno, je izginilo modi. Bili bodozadovoljiti dobre lastnosti. Oglejmo si posebne modele naprav, ki jih je mogoče kupiti po nizki ceni. Imajo privlačne funkcionalne in kakovostne komponente.

Samsung UE32J5100AK

To je najcenejši televizor iz Samsungove linije. Proračunski model ima diagonalo zaslona 81 cm - je 32 palcev. Naprava podpira sliko Full HD. Slika na izhodu je precej dostojna. Glede na to, da je možno ločeno nastaviti svetlost in kontrast osvetlitve ozadja, je precej realistično dobiti najbolj verodostojno sliko.


Ta model deluje tako s satelitskim sprejemnikom kot tudi digitalnim. Obstaja tudi posebna funkcija, imenovana "slika v sliki". Zaradi tega je naprava najcenejša med pametnimi napravami. Glede na zvok je opisani televizor primeren za majhne prostore, vendar z velikimi sobami ni sposoben obvladovati. strošek - 20 tisoč rubljev

Shivaki STV-40LED14

Še ena poceni TV od proizvajalca Shivaki.Ta model ima diagonalo metra.Polium HD resolucijo.Opisana naprava je primerna za tiste, ki ne marajo posebnih piščal v izbirnosti. na srednjo oznako In, zvok ni impresivna, vendar je skeniranje 50 Hertz.Vendar pa je zaradi nizkih stroškov, lahko dobite dobro sliko kot Full HD.Supports delo z digitalno TV tuner, kot tudi vgrajeno sposobnost za predvajanje različnih video formatov.Če govorimo o digitalnih kanalov, nato pa kakovost \ t slika bo na najboljši ravni, analogni tok pa je slabšiizgleda dostojno. Vmesnik deluje čim hitreje, vendar je uglaševanje težko.
Ta model bo dobra izbira za tiste, ki želijo dobiti veliko diagonalo za malo denarja brez sleparstva. Lahko kupite instrument za 17 tisoč rubljev.

Sony KDL-32R303B

Kakovost televizorjev Sony je impresivna. Nato bomo opisali najcenejšo napravo iz ravnila tega proizvajalca, ki je priljubljena. Ta naprava temelji na posebni tehnologiji. Televizor vsebuje številne prednosti drugih naprav, vendar se šteje, da je bolj napreden. Ta naprava bo dobra izbira za tiste, ki ne želijo plačati za nekatere funkcije, ki jih ne potrebujejo. HD ločljivost in diagonala je 81 cm. 720p je dokaj majhen, vendar je izhodna slika jasna. Bogata je in svetla. Prekoračitev je 100 Hertz. Hkrati (dovoljenje) praktično ne vpliva na kakovost slike. Ni gladkosti, ampak takšna značilnost enako toplino duše. Zaslon je mat, ima čudovite kote gledanja in zaščito pred bleščanjem. Vgrajen je TV-sprejemnik, ki omogoča delo z digitalnimi sprejemnimi kanali. Obstaja tudi FM sprejemnik in zahvaljujoč temu lahko poslušate radio. Zvok televizorja ni impresiven, vendar je v primerjavi z drugimi proračunskimi modeli zelo dober. Cena - približno 20 tisoč rubljev.

Mystery MTV-3223LT2

Še en barvni televizor z nizkimi stroški. Ta naprava se v svojem segmentu pogosto imenuje najbolj proračun. Tudi z nizkoTa naprava je dobila standardni nabor za udobno ogledovanje sodobnih televizijskih oddaj. Govorimo o HD resolucijah, vgrajenem digitalnem sprejemniku, dobri matrici in sprejemljivih kotih gledanja. Zvok je za razliko od zgoraj opisanih naprav impresiven. Obstajata dve 10-vatni dinamiki, ki lahko dobro delujeta v veliki sobi ali v povprečnem kompleksu koč. Pojav estetike zagotovo ne bo prijeten, za navadne ljudi pa nezahtevna prijava ne igra posebne vloge.
Povprečni stroški - 12 tisoč rubljev.

Povzetek

V tem članku so opisani ne stari televizorji, ki jih je mogoče kupiti za samo tisoč rubljev. z rokami in modernimi različicami. Vsakdo jih bo imel v žepu. Če želi kupec gledati video iz zunanjih medijev, mora imeti naprava vmesnik USB. V tem primeru je najpomembnejše preveriti hitrost prenosa podatkov. Konec koncev, če bo velikost datoteke upočasnila napravo, v tem vmesniku ni smisla. Prav tako razširja zmogljivosti TV-sprejemnika TV-sprejemnika. Če obstaja potreba po nakupu opreme za majhno sobo, potem zagotovo morate paziti na kot gledanja. Bolj kot so, tem bolje.

Sorodne publikacije