Televizorji TCL. Ocene, značilnosti, priporočila glede izbire

Televizorji TCL danes niso tako pogosto najdeni. Mnenja kažejo na majhno priljubljenost te blagovne znamke na domačih območjih, vendar o njihovi kakovosti ni nobenih pripomb. Za primere modelov 32D2710 in L40E5800 bo ta izdelek pokrival izdelke tega proizvajalca.

Pozicioniranje

Tako ultraproračunske rešitve kot tudi vrhunske naprave lahko vključujejo televizorje TCL. Povratne informacije istočasno opozarjajo, da se mlajši model 32D2710 šteje v okviru tega materiala, je tipičen predstavnik ekonomskega razreda. Številne specifikacije in specifikacije se nanašajo na njegovo podobnost. Drugi model L40E5800 brez pretiravanja - je na voljo vodilni z odličnimi lastnostmi.


Specifikacije mlajšega modela

Z vidika tehničnih parametrov je res skromna naprava podobna TV tekmecu TCL LED32D2710 proti neposrednim konkurentom. Mnenja dajejo sliko nizke kakovosti, kar je posledica oblike izhodne slike - HD (720p). Seveda je za danes enostavno najti televizorje z višjo kakovostjo slike. Temu morate dodati tudi nizko hitrost osveževanja okvirja 60 Hz. V kombinaciji z veliko 32-palčno diagonalo, se to izkrivlja pri ogledu najbolj dinamičnih prizorov. Druga pomembna značilnost je pomanjkanje polnopravnega operacijskega sistema in posledično SmartTV.
Prednosti takšne televizijske rešitve lahko pripišemo visoki funkcionalnosti integriranega sprejemnika. V svojih specifikacijah ni zgolj podpore za komplet satelitske opreme. Toda z običajno anteno za sprejemanje lokalnih televizijskih programov ali s kabelskim operaterjem taka rešitev brez kakršnih koli težav komunicira. Tudi ta multimedijska naprava ima odličen nabor priključkov za povezovanje, ki vključuje HDMI, USB, RCY in celo SCART. Zaradi tega ga lahko, če želite, dodate v ultramobile pc (umpc) in dobite napravo s Smart TV. Ampak on bo moral kupiti ločeno, in poseben pomen v tem, kot pravilo, ni. Veliko lažje je takoj kupiti televizor s to možnostjo in izboljšano kakovost izhodne slike.

Značilnosti starejšega modela

Je popolnoma drugačen od mlajšega modela TCL L40E5800US. LED - TV, pregledi res potrjujejo to, ta model je odločitev premium razreda. Njena podobnost ne kaže samo 40-palčna diagonala zaslona, ​​temveč tudi številne druge specifikacije in funkcije. Najprej je treba v tem primeru opozoriti na obliko slike - "4K". Zaradi tega so priljubljeni prenosni računi enega od teh dejavnikov bolj podrobni in kvalitativni. Nato je potrebno opozoriti na povečano funkcionalnost vgrajenega sprejemnika, ki poleg zgoraj navedenega seznama lahko sprejema tudi satelitske programe. Celoten seznam dopolnjuje operacijski sistem Android in funkcija Smart TV.Komunikacija teh dveh modelov, čeprav nekoliko drugačna, je drugačna. Za popolno delovanje potrebujejo pametni televizorji neposredno povezavo z računalniškim omrežjem in svetovnim spletom.


Zaradi tega je naprednejša naprava opremljena z dvema načinoma prenosa informacij hkrati. Ena izmed njih je vrata RJ-45, preko katerih je vzpostavljena žična povezava z usmerjevalnikom ali usmerjevalnikom. Drugi je Wi-Fi. V tem primeru se informacije prenašajo brez uporabe žic. To je drugi način in najpogosteje uporabljen za izvedbo možnosti Smart TV.

Primerjava. Ocene

Nazadnje morate navesti stroške vsakega obravnavanega modela. Mlajša rešitev v tem trenutku je mogoče kupiti za 13500 rubljev, in starejši - 19000. Po eni strani, razlika v 5500 rubljev izgleda precej velika. Ampak, če upoštevate tehnične parametre, potem bo bolj natančno poročati o njih in kupiti napravo z izboljšanimi parametri. Velika diagonala zaslona 32 palcev je glavni plus, ki se ponaša z mlajšo LED TV TCL. Ocene so samo potrdite. Nekaj ​​drugih prednosti za njega. V ozadju je naprednejši starejši model impresiven in ima številne pomembne koristi. Zato bo pravilneje poročati 5500 rubljev in kupiti televizijo, ki bo resnično zadovoljila oči.

Izhodi

Televizorji TCL imajo lahko bistveno drugačne parametre. Pregledi obeh modelov, ki jih obravnavamo v tem gradivu, to potrjujejo. V tem je upoštevana cenovno ugodnejša rešitevza domačo uporabo, zagotovo ni primerna. Uporabite lahko samo armaturno ploščo ali nadzorne plošče z naslednjimi parametri. Toda starejši model je resnično univerzalen in ne le doma, ampak v vseh drugih primerih. Poleg tega ima številne prednosti, zaradi katerih je tehnično popolna naprava.

Sorodne publikacije