Dober glasovni snemalnik za Android: najboljše aplikacije

Sodobni mobilni telefoni na platformi Android so zamenjali skoraj vse: jutranji časopis, kamero, televizijo in tajnico. Ta seznam se lahko nadaljuje v nedogled in diktafon bo zagotovo tam. Nekdo lahko brez zvočnega posnetka in za nekatere je eden od kritičnih trenutkov. Novinarji, študenti, orisujejo predavanja, pisatelji, ustvarjajo nekaj zapisov zase, za zdravstvene delavce in druge skupine, ki so zelo težko brez zapisov, tako rekoč, potrošnikov diktatorjev na Androidu. »Google Play« je že opremljen s takim načrtom, vendar ne vsaka pripomoček izpolnjuje minimalne zahteve. Torej je glavni problem za dobro polovico uporabnikov izbira dobrega snemalnika glasu za Android, med drugim tudi drugorazredne programske opreme. Še več, veliko gre za plačano distribucijsko licenco in ne želijo kupiti mačke v vrečki.


To vprašanje bomo poskušali razumeti in določiti najboljše aplikacije za snemanje zvoka za Android. Seznam vključuje najbolj pametne pripomočke, ki se odlikujejo od kakovostne komponente, pa tudi učinkovitost, kot tudi veliko število pozitivnih povratnih informacij uporabnikov. Takoj je treba določiti, da se prednameščena programska oprema z osebjem ne razlikuje po udobnosti, funkcionalnosti in še več kakovosti snemanja, zato je ni treba upoštevati. Nekateri ljudje sploh ne vedo, kje so na napravi Android, ampak takoj.namestite primerno aplikacijo tretje osebe.

"Enostavno snemanje glasu"

Kljub skromni velikosti, funkcionalnosti in nezahtevnemu videzu, ta pripomoček razvijalca Digipom uživa popularnost med mnogimi uporabniki. Aplikacija je kot nalašč za tiste, ki nimajo dovolj osebja, vendar ni nobenih dodatnih priložnosti.


Vmesnik programa je zelo preprost in ga bodo razumeli vsi začetniki, da ne omenjamo naprednejših uporabnikov. Vse kontrole so v bistvu zmanjšane na en gumb - "Začni snemanje", "Stop". Dodatne funkcije lahko prilagodite v spustnem meniju. Poleg tega je ta diktafon za Android v ruskem jeziku. Snemanje sledi poteka tako v povprečni kakovosti - AAS, kot v visoki - РСМ. Za več prostora, lahko v celoti vklopite način AMR. Kakovost posnetka se bo hkrati seveda poslabšala, vendar lahko neprekinjeno posnamete vsaj nekaj dni brez skrbi glede prostega prostora na pogonu. V meniju lahko urejate prejete skladbe: spremenite ime, izbrišete, premaknete, pošljete po pošti ali namestite namesto zvonjenja. To je dober diktafon na Androidu za snemanje sestankov in nekaterih osebnih beležk brez časovnih omejitev. Uporabniki so v celoti pozitivni glede značilnosti programa in menijo, da je najboljši od najenostavnejših.

Avdio snemalnik

Še en dober snemalnik zvoka za Android iz mobilnega telefona Sony. Aplikacija lahko zlahka napiše skladbo na mobilnem pripomočku in jo z enako lahkoto prebere. Največji poenostavljeni vmesnik vam omogočanekaj klikov za nadzor funkcionalnosti: ustavite snemanje, ga uredite, pošljite po pošti in v družabnih omrežjih.
Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, lastniki pametnih telefonov "Ixperia" iz "Sony" menijo, da je ta snemalnik najboljši za Android, saj v tem primeru lahko priključite strojno-programsko opremo Stereo Microphone STM10. To vam omogoča, da dobite visoko kakovostno skladbo na izhodu, ne da bi namigovali na zvoke, artefakte in druga vprašanja. Prav tako uporabniki v svojih pregledih zabeležijo prijetno oko na videz programa, hitrost njegovega dela in pomanjkanje utorov, zavor in drugih zamikov, kar je značilno za izdelke tega načrta.

Voice Recorder

Utility z daleč od prvotnega imena od razvijalca Splend Apps je pridobil spoštovanje mnogih uporabnikov. Snemalnik zvoka za Android bodo cenili tisti, ki so navajeni ročno konfigurirati vse kritične parametre, namesto da bi se povsem zanašali na avtomatizacijo, ki se še zdaleč ne obnaša ustrezno.
V programskem vmesniku lahko prilagodite frekvenčno območje snemanja, njegovo obliko in bitno hitrost na izhodu. Orodje podpira štiri najpogostejše avdio formate - AAS, MP3 AMR in PCM, tako da se ne bo težko prilagoditi igralcem. Pripravljene skladbe lahko pošljete kot zasebni oblak ali lokalno shrambo in jih delite v družabnih omrežjih. Čas snemanja kot tak ni omejen na obseg notranjih ali zunanjih pogonov.
Uporabniki se večinoma pozitivno odzivajo na to aplikacijo in menijo, da je to zelo dober snemalnik zvoka za Android. Ima sorazmerno preprost vmesnik,dostojno orodje in lep videz.

Smart Voice Recorder

Sodeč po ocenah, so uporabniki uživali v tej aplikaciji predvsem zaradi intuitivnega upravljanja in splošne udobnosti. Toda učinkovitost diktafona tukaj je precej visoka. Razvijalec je dobro znan v svojih krogih in ga skupina SmartMob dobro dokazuje. Aplikacija ima zapleteno lokalizacijo ruskega jezika, vendar brez nje lahko enostavno ugotovimo, kaj storiti.
Izdaja visoko kakovostne zapise v sprejemljivi bitni hitrosti. Prav tako je treba omeniti, da je smiselno samodejno filtriranje tišine, ki vam omogoča, da prihranite veliko prostora pri pisanju predavanj ali poslovnih srečanj.

Posebne značilnosti programa

Kodiranje sledenja poteka v obliki PCM, zato so zapisi manj volatilni kot notranji ali zunanji pogoni. Poleg tega program sam ugotavlja, da je ostal do izčrpanja določenega obsega, ki vam omogoča, da se enostavno orientirati.
Pripravljene skladbe se lahko pošljejo v lokalno ali oblakovno shrambo DropBoxa, kot tudi za skupno rabo na socialnih omrežjih. Nekateri uporabniki se pritožujejo zaradi preveč "žalostnega" vmesnika, ki je narisan v črni in sivi barvi, ostali pa ne čutijo nobenih težav z njim.

SnipBack

Še ena zanimiva aplikacija za snemanje iz ekipe Cosmic Pie Design. Diktafon se najprej ponaša s tem, da lahko med snemanjem filtrira nepotrebne informacije. In to na zelo visoki ravni.
Najprej lahko v nastavitvah določite nekaj intervalov zapisa - od 5 sekund do 30 minut. Ko aktivirate aplikacijo, bo pripomoček prešel v način poslušanja, dejanski zapis pa se bo začel po tapi na določeni v obliki ikone intervala. Na primer, če je vaš nasprotnik začel razpravljati o nečem resnično zanimivem, vendar samo v zadnjih dveh minutah od petih, lahko vnos pošljete točno v ta interval, vse ostalo pa preprosto prezrete. Takšna funkcionalnost nikakor ne bi smela biti med novinarskimi ali dolgimi pogovori, predavanji, ko je pomembno samo bistvo in ne "voda".

Značilnosti programske opreme

Ko se snemanje zaključi, vas program vpraša, ali želite shraniti celotno skladbo ali nekatere določene intervale. Uporabniki so še posebej topli glede podobne funkcionalnosti. Poleg tega se tukaj izvaja najbolj kompetentno. Poleg tega se program ponaša z intuitivnim vmesnikom in splošno prijaznostjo do uporabnika. Vsak, tudi novinec, ga bo razumel. Še posebej, uradni vir razvijalca vključuje podrobna besedila in video materiale za proučevanje programske opreme. Zato ne bi smelo biti težav z obvladovanjem in začetnimi nastavitvami.

Povzetek

Seveda ima Google Plus še druge ne manj pomembne možnosti v oddelku za snemanje zvoka, vendar so zgoraj omenjeni dodatki prejeli le veliko pozitivnih povratnih informacij od uporabnikov. In tu ne gre samo za funkcionalnost programske opreme in njeno udobje, ampak za optimizacijo. Nekateri razvijalci pišejo kodo za nekatere specifičneplatforme, vendar "pozabite", da si vsi uporabniki ne morejo privoščiti dragih pripomočkov Samsung, Sony ali LG. Zato velik del potrošnikov doživlja težave s programsko opremo takšnega načrta za Huawei, Xiaomi, Flay ali Meizu. V našem primeru takšne pomanjkljivosti ni. Zgornji programi delujejo kot ura, tudi na napravah proizvajalcev znanja, da ne omenjamo pripomočkov znanih blagovnih znamk.

Sorodne publikacije