Serija rožnatih iger z enogorjem

Neverjeten in raznolik svet flash iger je pripravil še eno zabavo za dekleta z vsega sveta. Spoznajte - igra "Rainbow Unicorn"!

Verjetno ste slišali o drugih igrah, katerih junaki so postali konji, in morda celo igrali nekatere od njih. Serija mavričnih samorogov se bo zagotovo uresničila ne le za male princese, ampak tudi za njihove starše. Glavni junaki tukaj niso preprosti konji, ampak resnični čarobni samorogi in pegasy. Ali veste kaj o teh bitjih?


Malo o mitskem izvoru ploskve

Samorogi - to so izmišljena bitja, ki jih najdemo v mnogih mitih in legendah. Značilna je prisotnost enega dolgega roga na čelu. Takšna bitja so bila vedno predstavljena kot lepe in strastne živali, povezane s plemstvom in duhovno čistostjo.
Pegasus je neverjeten krilati konj, katerega legende izvirajo iz antične Grčije. Poleg nenavadnih kril, zaradi katerih bi Pegasus lahko tekel po nebu, je še vedno imel »talent« - z enim potezom kopita je lahko izločil prave vire.

Aktivne igre

Vse objavljene igre o samorogi z mavrico lahko razdelimo v več kategorij. Prva kategorija je aktivna zabava, v kateri moraš veliko tekati, skočiti in si zaslužiti točke. Obstaja hitrostna konkurenca, kjer moraš za določen čas teči kolikor je mogoče, prehitevaj vse tekmece in postaviš nov rekord. Spretnostne igre bodo preizkusile, kako pametne so vaše igrerainbow unicorn. Počutite se naprej, premagajte različne ovire in zbirajte magične prstane in zvezde. Obstajajo tudi kategorije plesnih iger, različni triki in še veliko več. Vse to spremljajo vnetne glasbe in smešni zvoki.


Običajno takšne aktivne pustolovščine rožnatih samorogov niso najlažje. Da bi uspešno opravili vse naloge, boste morali vložiti vse napore in prizadevanja. Ne skrbite, na koncu boste vedno imeli prijetno presenečenje!

Igre o lepoti in modi

Še ena velika kategorija iger z samorogami z mavričnimi grivami - to je barvanje, simulatorji kozmetičnih postopkov, trendovsko nakupovanje in celo vsakodnevno življenje oblikovalca notranjosti! Verjetno bodo majhni mojstri radi delali na čarobnosti svoje garderobe: pobrali barve ličila, lakirali in barvali kopito, prav tako pa barve valovite grive v vseh barvah mavrice. V takšnih igrah lahko ustvarjate in uživate v procesu, ki vam daje najboljše iz vaše domišljije. Rainbow Unicorn se lahko sreča za romantična srečanja, se pripravi na zabavo s prijatelji ali na pomemben gala dogodek. Pripravite se na noč čarovnic, rojstni dan ali dolgo pričakovani sprehod v parku. Vse igre so zelo svetle in barvite, vsekakor vas bodo vabile majhne modne mojstre. V pustolovščini mavričnega samorogi lahko igrate vso družino. Ti priljubljeni liki bodo vašemu otroku lahko naučili veliko koristnih stvari in popolnoma dvignili njihovo razpoloženje!

Sorodne publikacije