Kako postaviti fotografijo na internet: primeri

Vsakdo, ki uporablja splet, lahko preprosto objavi fotografijo na internetu. To ne zahteva posebnih znanj ali programov. Izberite ustrezno metodo in upoštevajte spodnja navodila.

Prva možnost: gostovanje

Začnimo z najbolj očitnim in preprostim načinom. S pomočjo posebnih storitev lahko uporabniki naložijo slike na strežnik in jih nato uporabijo za lastne namene. Na primer, oseba je objavila fotografijo svoje žene na internetu in nato poslala povezavo na svojo stran v družabni mreži. Tako lahko dodajate datoteke na internet. Na voljo je na ducate različic za brezplačne gostitelje. Spodaj je nekaj priljubljenih spletnih mest za to temo z navodili.

EasyFoto

Ta stran je dokaj preprosta in ima najmanj dodatnih funkcij. Na glavni strani boste videli polje za dodajanje fotografij. Kliknite gumb "Izberi datoteko" in določite pot do slike na trdem disku. Nato kliknite gumb »Prenesi«. Mimogrede, tudi sama storitev ima očitne sledi v obliki indeksov z zaporednimi številkami, tako da lahko postavitev fotografije na internet na tak način celo začetnika.


Po prenosu na strežnik boste prejeli več povezav. Med njimi boste našli povezave do izvirne fotografije, možnost za forume, namizje in tako naprej. Samo kopirajte povezavo in jo prilepite v naslovno vrstico ali želeno mesto.

Photobucket

Eden izmed najbolj priljubljenihtujih fotošopov, imenovanih Photobucket. Različno, kar zahteva registracijo. Vse povezave in slike bodo shranjene v vašem osebnem kabinetu in bodo na voljo kasneje. V razdelku Sign Up morate vnesti podatke za registracijo in ustvariti profil. Po tem pojdite v razdelek »Naloži« in izberite pot do želene datoteke na trdem disku. Za objavo fotografije na internetu v Photobucketu je dovolj, da izvedete ta dejanja - datoteka se bo samodejno pojavila na strežniku z vsemi potrebnimi povezavami.


FastPic

Zadnja ogledana storitev je FastPic. Na glavni strani pritisnite gumb "Izberi datoteke" in znova shranite pot do imenika s shranjenimi slikami. Na strežnik lahko naložite več datotek hkrati. Ko izberete fotografijo, kliknite gumb »Prenesi«. Po nalaganju slike se bodo pojavile tudi povezave do slike, kode za vstavljanje v forum in tako naprej.

Prenos na "Yandex"

Drugi način je, da se naloži neposredno na spletno mesto iskalnika. V tem primeru bodo vsi zgoraj navedeni materiali na voljo vsem uporabnikom te strani. Lahko jih bodo udarili, če bodo iskali tematske slike v Yandexu. Torej, da bi dal fotografijo na internetu na "Yandex", je potrebno:
  • Odprite razdelek "Yandex Pictures."
  • V glavnem delu okna boste videli seznam uporabniških slik. Če želite dodati datoteko, kliknite gumb »Dodaj kartico«.
  • Po tem se prikaže stranski meni, v katerem morate izbrati "Prenos iz računalnika".
  • Določite pot do datoteke, da jo postavite na internet.
  • Izberite zbirko, ki jo želite shraniti, in počakajte, da se prenos konča na strežniku.
  • Prav tako je treba opozoriti, da je hitrost prenosa v celoti odvisna od hitrosti interneta pri vračanju in tudi od same velikosti datoteke.

    Sorodne publikacije