Poklici "Sims 3": seznam poklicev, potrebne spretnosti

Koliko napisov in pripovedi je bilo napisanih o delu: "Kdo ne dela, ne jesti", "Ljubite se, vozite, ljubite in nosite schnoshchi", "Delo ni volk, ne v gozdu". Hmm, malo ne to. Vendar pa verjetno že imate čas, da razumete, da gre za delo, karierne spretnosti in načine zaslužka. Poleg tega bomo govorili o tem, katere veščine, za katere poklice v "Sims 3" je potrebno.

Kako začeti kariero

Sim lahko najamete s časopisom, računalnikom ali telefonom. Res je, da obstaja en pogoj: prosto mesto, ki ga zanima, mora biti na seznamu oglasov. Poleg tega lahko obiščete prihodnji kraj dela in ponudite svoje storitve. Ko govorimo o poklicih Sims 3, je treba opozoriti, da bomo morali začeti od prvega koraka. Vse vaše sposobnosti, spretnosti in pretekli dosežki nimajo nobene vloge. Zato, če se vaš Sim odloči spremeniti obseg in sprostitev, mora skrbno razmisliti o tej odločitvi.


Napredovanje v karierni lestvici

Vedeti morate, da napredovanje v karierni lestvici v tem delu igre The Sims ni odvisno samo od določenih veščin. Posebno vlogo pri tem igrajo odnosi z vodstvom in ekipo, želja po opravljanju naročil ali zadrževanje dela. Obstajajo številni drugi dejavniki: na primer, tisti, ki so sami izbrali zdravilo, bi morali brati medicinske revije, politiki pa morajo vzpostaviti odnose z vplivnimi državljani mesta, takoj ko lahko financirajo politično kampanjo. Posebnovrednosti imajo lastnosti znakov simsov. Da, deloholik je pripravljen preživeti dneve in noči na delu tako na počitnicah kot med tednom, da bi imel čas za pripravo projekta. Če bo takšen sedem vsaj enkrat zamudil delovni dan, bo neverjetno razburjen. Symees z značajem lika "kariere" gredo v svoj cilj v polnem zamahu, slabše od moralnih načel in ne prezirajo popolnoma ničesar.


Če potrebuje neplačan dopust, ga lahko sprejme. Vendar je povsem jasno, da ta dogodek nikakor ne bo prispeval k karierni rasti. V primeru nosečnosti bo vaš Seven poslan na porodniški dopust, ki ga bo lahko vrnila na delo šele po 4 dneh po porodu. Dobri igralci v igri The Sims 3 se podajajo v karierne nagrade in tisti, ki so stari, imajo pravico, da se upokojijo in dobijo vsebino.

Zaposlovanje s krajšim delovnim časom

Če je za vas pomembno, da imate veliko prostega časa in niste porabili časa za učne spretnosti, morate biti pozorni na delo s krajšim delovnim časom. Poleg tega je to edini način za zaposlitev sedemletnega najstnika. Ne pozabite: plače vseh delodajalcev na tem področju so praktično enake, kar pomeni, da ne morejo posvečati nobene pozornosti. Bolje je izbrati čas in dan v tednu. Vaši oddelki bodo morali pravočasno delovati v dobri volji.

1. Prodajalske knjigarne

Ta kariera s krajšim delovnim časom ponuja tri ravni. Na prvem, bo vaš Sim višji blagajnik. Stal bo za blagajno, štel Simonejce in kupcem ponujal nove recepte. Druga raven je sorterknjig
Glavna odgovornost znaka bo pravilno razvrščanje literature na razstavah. Na tretji stopnji bo vaš sim postal vodja knjižnega kluba. Dejstvo je, da se najboljši kupci včasih srečajo, da bi izmenjali publikacije, razpravljali o branju in spoznali najnovejše v svetu literature. Vodnik na tem trnovitem poteku bo vaš lik, ki je izbral poklic prodajalca knjigarne kot "Sims 3".

2. Delavec mauzoleja

Na prvi stopnji bo vaš junak postal ekspert za pokop. Seveda se sliši bolj trdno kot kopač grobov, toda vaši bodo še vedno kopali grobove. Če je lik dvignjen, bo postal oskrbnik mrtvih. Njegove dolžnosti bodo vključevale varovanje vrat mauzoleja. To delo s skrajšanim delovnim časom zaključi kot epitaf prevajalnika. Razredi so seveda žalostni, vendar vam omogočajo, da pokažete fantazijo in domišljijo.

3. Prodajalec v trgovinah

Še en poklic "Sims 3" - kariero prodajalec trgovine. V prvi fazi bo sedem moralo zagotoviti, da so bile police v trgovini vedno sveže sadje in zelenjava. Po tem bo moral izbrati pravo razsvetljavo, ki jim bo omogočila, da bodo izdelki privlačnejši. Po izboljšanju bo vaš sim postal trgovina z DJ-ji. Takoj opozorite: delovno mesto je zelo odgovorno, saj je glasbeno spremljanje odvisno od razpoloženja strank.

4. Sekretarka v kozmetičnem salonu

Na samem začetku obvladovanja tega poklica v Sims 3, bo vaš junak moral dati pijačo obiskovalcem. Na naslednji stopnji sedempustite aparat za kavo in dvignite telefon. On bo moral narediti prijeten vtis, saj je zdaj oseba (ali glas?) Družbe. Svojo kariero zaključi kot manager na telefonu.

5. Mojster v kozmetičnem salonu

Na prvi stopnji bo vaš sim postal čarovnik za nego oblačil. On bo moral veliko delati, ker bi morala biti oblačila takšna, da se spremeni v tanko ploščo. Naslednja objava je varnostnik. Sedem bo moralo uravnotežiti na robu prijaznosti in sumničavosti. Svojo kariero je dokončal kot prodajalec spa tretmajev. Vaš sim ne bo le prepričati stranko, da plača določen postopek v kozmetičnem salonu, ampak tudi poskusite prodati celovito storitev.

6. Tihotapljenje v filmu

Najprej mora vaš šiv delati kot igralec. Izdelek, ki ga bo oglaševal, so plenice, pussycat in neumne igrače. V primeru napredovanja v karierni lestvici bo lik lahko postal igralec televizije, služil bo kot najstnik. V zadnji fazi te kariere bo junak postal mladostni idol: njegova fotografija bo okrasila naslovnice revij, plakati s svojo podobo pa bodo zavzeli častno mesto na stenah zvestih navijačev.

7. Eksperimentalno

Ko govorimo o kamnolomih in poklicih "Sims 3" s krajšim delovnim časom, je treba omeniti kariero študenta. Na prvi stopnji bo sedem postalo mladinsko sojenje. Po tem bo lahko preizkusil sebe kot živo kopijo. Če mu uspe preživeti, mu bodo znanstveniki naredili kmetijo organov in odraščaliv njem so nova telesa. Upoštevajte, da je ta kariera na voljo samo tujcem.

Poklici

Kljub dejstvu, da se je izbira razpoložljivih kamnolomov zelo razširila z dodatki, vsi združujejo eno stvar: delo vašega dneva je vedno skrito pred vami, poklicne zgradbe pa so ti kunčje luknje. Vendar, zahvaljujoč karieri - novemu dodatku Sims 3 - je poklic postal dostopen očem igralca. Zdaj lahko ne samo gledate lik med dnevom, ampak ga tudi upravljate. Torej, kaj lahko storite glede tega?

1. Arhitekturni oblikovalec

Začnimo s pregledom poklicnega oblikovalca v Sims 3. Simčki, ki so ga izbrali sami, bodo prejeli zahteve drugih likov, ki živijo v istem mestu. Morali bodo spremeniti notranjost v sobah, uporabite način popravila. Odgovornosti arhitekta oblikovalca vključujejo razvoj novih konceptov (za to boste potrebovali risalno desko), popravila v domovih kupcev in polnjenje njihovega portfelja. Tako kot drugi poklici in delo v "Sims 3", je sestavljen iz 10 stopenj. Vsak od njih bo moral izboljšati risarske sposobnosti. Na prvi stopnji v prtljagi vašega lika bo portfelj, ki vam bo omogočil fotografiranje uspešnega dela. Že na tretjem sedmem mestu bo lahko ta portfelj prikazan potencialnim strankam. Peto stopnjo bo zaznamovalo dejstvo, da se bo v prtljagi sedmih pojavila ruleta, ki jo lahko opravi v hiši pred popravilom. Treba je omeniti, da ta ukrep povečuje stroške popravil. Na sedmem nivoju bo oblikovalec lahko namestil v hišo kupcaslikami in skulpturami lastne produkcije, na osmi pa bo imel priložnost razpravljati o popravilih s stranko.

2. Stilist

Strokovnjaki v Sims 3 so idealni za tiste, ki niso brezbrižni do videza in mode. Boste morali ukvarjati s preoblikovanjem meščanov, da bi izpolnili svoje muhe, da bi spremenili videz likov, ki niso samozavestni v svojem okusu. Ne bo odvečno imeti takšnih značilnosti značaja kot "umetnik" in "magija". Od česa je odvisna profesionalna rast? Prvič, zaradi spremembe v videzu drugih, in drugič, s številom semioleonov, ki jih je Sim zaslužil. Prav tako je pomembno, da ustvarite portfelj, ki se lahko prikaže strankam, da bi lahko prejeli drugo naročilo. Portfelj je izdan na prvi stopnji, lahko ga najdete v prtljagi. Poleg tega bo vaša nova družina na vsaki novi ravni slogovnega poklica v "Sims 3" imela nove interakcije z liki.

3. Haunted Hunter

Duhovi, duhovi in ​​zombiji so zapustili svoj običajni življenjski prostor: katakombe in pokopališča. Prebivalci mesta so prestrašeni, otroci ne morejo zaspati, ponoči jokajo zaradi strahu. Kdo lahko reši ljudi? Ti! Res je, samo če ste dobro seznanjeni z misticizmom in dovolj pogumni, da se ukvarjate z nadnaravnim. Za napredovanje po karierni lestvici boste morali razviti izkušnjo, kot je logika. Ne pretiravajte je študija paranormalnih dejavnosti in zbiranja duhov.

4. Nanny

Če želi vaša družina z otroki brskati, jih preberite pred spanjem in zamenjajte plenice,poskuša naučiti um-mislih "težkih" najstnikov, bi moral biti pozoren na poklic varuške v "Sims 3". Seveda, za sam začetek se bom moral založiti s stekleničkami za dojenčke in čepki za ušesa, toda že na četrti stopnji (in jih je le pet tukaj) bo moral delati z nepismenimi učenci. Priporočamo, da prenesete veščine čaranja za uspeh pri delu z otroki. Mimogrede, zadnji nivo v prtljagi znaka bo poseben kombi za varuško.

5. Pomočnik

Delovna zaposlitev v "Sims 3" je ustvarjena posebej za tiste, ki se ne bojijo odgovornosti in trdega dela. Vaš lik lahko dela tako v policijski postaji kot tudi po zaslugi računalnika išče nedokončane zadeve. Mimogrede, ko se bo vaša priljubljenost povečala, boste prejeli klice od strank. Zaradi tega poklica bo vaš sim spremenil tri uniforme, dobil unikatne predmete, na primer povečevalno steklo za iskanje dokazov, komplet za prstne odtise, veslača in avto "Twitch-202".

6. Gasilstvo

Posebno mesto na seznamu poklicev "Sims 3" je delo gasilca. Samo najbolj preudarni sedem vstopi v gasilsko brigado v korist družbe. Prosimo, upoštevajte: med vašo dolžnost, vaš lik mora nujno biti na gasilskem domu, drugače on preprosto ne bo slišal alarm. Da bi napredovali na poklicni lestvici, boste potrebovali odlično fizično usposabljanje, izboljšanje veščin "mehanike" in dobre odnose s sodelavci. Mimogrede, doseže deveto raven tegalahko podedujete značaj znaka kot "izgori".

7. Reševalec

Kraji, kjer je morda treba na zemljevidu označiti reševalce s posebnimi ikonami. Najpogosteje so to plaže, kjer lahko vaš junak sprejme reševalno postajo ali pa samo ob obali. V primeru, da katera od sedmih pade v težavo, se bo nad njegovo glavo pojavil utripajoč križ. Ko ga izvlečete iz vode in zagotovite prvo pomoč, bodo rešeni izrazili svoje zadovoljstvo, včasih celo preveliko. Igralci, ki so se že uspeli preizkusiti v poklicu reševalca v Simsu 3, trdijo, da so v to plemenito poslovanje vključeni samo tisti, ki niso povezani z odnosi. Poleg tega boste potrebovali športno znanje.

8. Singer

Kaj storiti tistim, katerih sedem sanj o prizorišču, in sedmim se je zmešalo od briljantnih oblek in svetlobe sofistov? Seveda, pojdite na osvajanje vrhov glasbenega Olympusa. V "Sims 3" se poklic pevca ali pevca začne z izbiro odra, vendar ga lahko kadarkoli spremenite. Na prvi stopnji bo vaša oprema standardna, vendar se bo z vsakim povečanjem spremenila v novo, medtem ko boste lahko ustvarili svoj slog s predmeti, kot so ogledalo in garderoba. Sprva boste morali delovati v parkih in trgih, hoditi po poslušanju, delati na svoj način. To bo v tej karieri pomagalo tako lastnost kot "rojeni umetnik".

Osnovni poklici: podjetje

Da bi si lahko vaši simi ustvarili kariero na tem področjune bi smel imeti nobenih veščin. Najlažje je vzpostaviti odnose z vodstvom in sodelavci. Takoj, ko pridete do položaja "Vplivnega posrednika", se morate odpraviti na javne prostore, kjer lahko organizirate sestanek in zaslužite veliko. Med funkcijami kariere je samo rutinsko ali trdo delo, brezposelnost, lizanje do šefa in izpraznitev treh s kolegi. V primeru, da bo vaše delo učinkovito, boste lahko prišli do vplivnega posrednika z mesta kave. Seveda, za to boste morali delati s papirnim čevljem, uradnim sužnjem, vodjo poslovalnice in generalnim direktorjem. Da bi naredili vrtoglav vzlet na karierni lestvici, boste potrebovali lastnost, kot je "protja". Čarovnik ima vse možnosti za uspeh, saj največ časa porabijo za pogovore z vodstvom in drugimi zaposlenimi, vendar rezultat takšnih pogovorov presega vsa pričakovanja.

Kulinarika

Ko govorimo o osnovnih kamnolomih in poklicih "Sims 3", ne moremo reči o kuhanju. To območje bo vaši Simi omogočilo, da bo od pomivalnega stroja prešla pot skozi položaje degustacije, specialist za omake in sladice, kuhar pa do vrhunca kulinarične kariere. Bodite pozorni: vaš lik bo imel priložnost ne samo delati in komunicirati, temveč se bo naučil kuhati na delovnem mestu! Prav tako je pomembno, da bo sčasoma lik prinesel domov odlične jedi, da bo dobil popust na večerji v restavraciji, kjer dela. Med darili - kuhinjski aparat in hladilnik,izboljša kakovost hrane! Za hitro promocijo vašega sim bi morala imeti značilnosti "piškotek" in "protja".

Novinarstvo

Posebno mesto na seznamu poklicev "Sims 3" je novinarska kariera. Igralci ga kličejo najbolj zanimivo v osnovni igri. To ni presenetljivo, saj bo moral vaš junak intervjuvati, napisati fascinantne zgodbe in članke, ki ga na koncu pripeljejo do višin kariere. Razvijalci so si zamislili tudi zunajšolsko delo: s tem bodo opravili intervjuje z vplivnimi uradniki, se ukvarjali s popravljanjem besedila itd. Seveda pa tisti, ki izvajajo naloge oblasti, napredujejo po karierni lestvici malo hitreje kot tisti, ki jih ignorirajo. Opomba: Izboljšanje pisnih izkušenj vodi k bistvenemu povečanju kakovosti izdelkov in s tem znesku pristojbin. Ko vaš sim doseže vrhunec kariere, bo dobil novo vrsto interakcije z drugimi, ki bodo pomagali vzpostaviti odnose s sogovorniki. Ko govorimo o tem, kakšne veščine Seamse 3 potrebuje za novinarski poklic, moramo poudariti čar in pisanje. Ni odveč in naslednje značilnosti značaja: "umetnik", "prijazen", "knjižni črv".

Politika

Kaj dela in poklici "Sims 3", da izberejo, če vaš cilj - visoke položaje in nič manj visokih dohodkov? Svetujemo vam, da izvajate politiko. Med promocijo na lestvici storitev bo sedem prejelo nove socialne interakcije. Poleg tega imajo politiki veliko število prijateljev, kar je posledica njihovega omamljanja in dobrodelnih akcij. Mimogrede, tvojeznak lahko pusti ves zbrani denar, če pa ujame na to, se bo njegova kariera končala. Da bi uspeli na tem področju dejavnosti sedmih, bomo pomagali pri lastnostih, kot so "gossip", "soul of the company", "benevolenten" in "magic".

Glasba

Če so ključni cilji vaše Sime pozornost in navdušenje javnosti, morate paziti na glasbeno kariero. Mimogrede, obstajata dve smeri: simfonična glasba in elektro rock. Ne glede na to, v katero smer se bo odločil lik, se bo moral naučiti igranja kitare in se redno učiti novih pesmi. Da bi se spoprijeli s prvim, mu bo pomagal "umetnik", ta posebna značilnost bistveno pospešuje učni proces. Če želite, da vaš sim simfonično glasbo, ko ga ustvarite, bi morali izbrati "genij" zanj. Enostavno rokovanje z vsemi glasbenimi instrumenti bo znak "virtuoz".

Medicina

Kateri poklic v "Sims 3" izbere lik z značilnostmi značaja kot "genij" in "knjižni črv"? Priporočamo, da pazite na zdravilo. Seveda so življenja zdravstvenih delavcev polna stresa in čustev, zato bo vaš šiv moral spati, ko boste preživeli prosti čas in obnovili živčne celice. Ne pozabite brati medicinskih revij, ker se dober zdravnik vedno zaveda vseh dosežkov svojih kolegov. Treba je opozoriti, da je kariera v medicini polna pustolovščin. Igralci svetujejo, naj ponudbe ne zavrnejo, temveč jih sprejmejo, saj povečujejo status specialista in mu prinašajo dodaten dobiček. Zanimivo dejstvo: od položaja pripravnika lahko vaš sim svetuje sedmim, ki so v "zanimivem" položaju. To bo pozitivno vplivalo na razvoj bodočega otroka. Sčasoma se bodo nasveti izboljšali. In ko bo zasedel položaj prebivalca, bo vaš lik lahko natančno določil spol otroka.

Army

Če ste kdaj sanjali, da boste postali astronavt, se prepričajte, da se boste preizkusili na tem področju. Res je, da bo za to vaš lik potreboval maksimalen razvoj atletskih veščin in sposobnost razumevanja v vseh električnih napravah. Med najbolj prijetnimi bonusi je priložnost, da se dogovorite za romantičen dan v vojaški bazi, kjer lahko vaš sim bo vaši izbrani osebi ali borcu pokazal pravega boreca. In na vrhu svoje kariere bo imel priložnost, da organizira osebni ogled mesta na vesoljskem plovilu! Zaradi hitrega napredovanja na karierni lestvici bo Sima potrebovala prirojene športne talente in osebnostne lastnosti, imenovane "mojster vseh rok".

Varstvo reda

V tej smeri lahko vaš Sim izbere kariernega strokovnjaka ali kriminalističnega strokovnjaka. Zahteve za vsakega od njih pa so drugačne, v tem in v drugi smeri, da bo lik potreboval napredno logično razmišljanje. Morali boste pisati poročila, ki temeljijo na pričanju očividcev in na podatkih, zbranih v smeti. V čim večji meri sodelujte s prebivalci mesta, postavite jim vprašanja, kopajte smeti in sedite, da napišete poročilo. Mimogrede, takoj ko vaš Sim dobi položaj poročnika, mu bodo dali osebni avto. Če celo vaš simavtomobil bo ostal z njim. Simčki, ki so si sami izbrali kriminalistično pot, bodo kot darilo dobili osebni prenosnik. Na vrhu kariere, z njihovo pomočjo, bodo lahko izvedli analizo in tako zaslužili denar. Kriminologi bodo morali razviti risarske sposobnosti. Toda agenti bodo morali razviti atletske sposobnosti. Ko govorimo o lastnostih, ki bodo potrebne sedmim, ki delajo na področju zaščite reda, je treba poudariti genialnost in takšen riž kot "umetnik".

Šport

Želite postati športna legenda? Potrebno bo veliko truda iz vašega šiva, da boste preživeli ogromno časa v telovadnici in da se bo moral udeležiti tekem, ki potekajo ob sredah in nedeljah. Bolj kot je vaš sim praktičen in boljše je njegovo razpoloženje, bolj je verjetno, da bo imel priložnost za zmago. Prosimo, upoštevajte: člani družine Seven-Athlete se bodo lahko udeležili tekmovanj s svojo udeležbo popolnoma brezplačno. Takoj, ko dosežete vrh kariere, boste lahko zaslužili semioleone na sponzorskih dogodkih in avtografskih sejah.
Najpreprostejša možnost za vrtoglavo kariero kariere je lik istega imena. Nekateri igralci ugotavljajo, da jim pomaga hudič, imenovan "srečen". Treba je omeniti, da so srečni dobitniki absolutno vedno, vendar je ta funkcija uporabna le v primeru, da pride do nekaterih dogodkov.

Kriminal

Seveda je to delo težko imenovati ponos, vendar ima številne prednosti. Na primer, nihče ne bo oropal vaše hiše, ampak delovedno mu bo uspelo vzeti karkoli koristnega za njegov dom. V tej karieri bo junak moral izbirati med krajo in krajo. Mimogrede, če vas ujamejo v zaporu, ne boste izgubili časa zaman, vendar boste lahko izčrpali svoje atletske sposobnosti. Seveda, da bi vaš lik postal pravi mojster zla, bo moral veliko delati. Posebno vlogo pri tem igrajo značilnosti značaja. Priporočamo izbiro "genija" in "športnika".

Znanost

Če se odločite za dejavnosti na znanstvenem področju, se boste morali usmeriti v delo. Vaših sedem se bo ukvarjalo z mehaniko, vrtnarstvom in ribolovom. Sčasoma bo lahko izvajal različne poskuse s kakršnimi koli predmeti in celo prinesel domov iz službe redkih semen in vrst rib. Za to kariero, takšne značilnosti značaja kot "vrtnar", "ribiči", "gospodar na vseh rokah" vpliv.

Mod za poklice v Sims 3

Vredno je reči, da imenovani poklici, ki jih vaš Sim ne more biti omejen, saj obstaja veliko število modov, ki dodajo novo kariero igri. Na primer, vaš junak lahko postane vrtnar, blagajnik časopisov, šolska ura, pomočnica medicinske sestre ali celo striptizeta!

Kode

Posebno pozornost posvetite poklicu Sims 3. Vnesti boste morali tako imenovano kodo razvijalca: TestingCheatsEnabled true. Po tem boste morali pritisniti tipko Shift in klikniti na stavbo, kjer delujejo sedem. V prihodnosti obstajajo tri možnosti:
  • Lahko sprožite dogodke, ki so povezani s sedanjo kariero.
  • Doslednopokažejo vse kariere.
  • Pokličite cilj, ki lahko vašo Simo pripelje do poklicnega napredovanja.
  • Mimogrede, za karierni dodatek je na voljo naslednje dejanje: izbrati morate enega od novih poklicev, pritisniti tipko Shift in klikniti na vsak element. Takoj po tem se bo v vaši sime pojavila akcija "Ustvari delo".

    Sorodne publikacije