Sho-Me A7-90FHD: Povratne informacije o izdelku in izdelku

Znanstveni in tehnološki napredek ni vzpostavljen. Vsak dan so na voljo nove naprave za poenostavitev človeškega življenja. Ta članek bo obravnaval video snemalnik Sho-Me A7-90FHD.

Gadgetska kultura

Prebivalci velikih mest vsak dan preživijo veliko časa v prometnih zastojih. Vsa napaka je neravnovesje med hitrostjo prodaje avtomobilov in hitrostjo gradnje novih cest, avtocest in parkirnih mest. Z drugimi besedami, ljudje se približujejo ne le v javnem prevozu, ampak tudi v svojem, ko so na cestišču. V takih okoliščinah je verjetnost nesreče velika. Glede na pogoste poskuse, da storilec pobegne s prizorišča, je težko ponovno sestaviti podrobnosti o incidentu, da bi jih preučili organi kazenskega pregona.


Zato so elektronske naprave, ki zajemajo vse, kar se dogaja, postale zelo priljubljene. Primer je video snemalnik Sho-Me A7-90FHD. Zaradi takšnih izdelkov so se primeri goljufij na cestah v duhu devetdesetih porušili, ko so napadalci namerno "stali za vozilo, da bi od žrtve pridobili veliko vsoto z izsiljevanjem." Video snemalnik Sho-Me A7-90FHD bo uspešno posnel kino “, kjer bodo vidne vse podrobnosti, pa tudi državni monitorji morebitnih prič.

Specifikacije

Model ni poceni, zato mnogi gredo mimo vrat zaradi cene (spodaj), morda ne za nič, ker ima izdelek številne uporabne možnosti. Oblika Sho-Me A7-90FHD vključuje eno kamero z vidnim kotom 170 °, zaklepni video vločljivost 2304 x 1296 pri frekvenci 30 sličic na sekundo.


Posneti material je shranjen v formatu MOV na pomnilniški kartici microSD do 64 gigabajtov. Snemanje vsega, kar se dogaja, poteka brez premora, dokler ne poteče prosti prostor na zemljevidu. V tem primeru ciklični zapis ohrani valje, ki trajajo od 3 do 15 minut, in ne ene velike datoteke. V skladu s tem ne moremo skrbeti zaradi težav s prostim prostorom na nosilcu. Procesor je Ambarella A7LA50D, diagonala zaslona naprave je 27 ", napaja se iz avtomobilskega omrežja in iz akumulatorja z zmogljivostjo 180 mpg. Dimenzije so 87 x 52 x 39 mm, kar pomeni majhen pripomoček in bo videti vetrovno na vetrobranskem steklu na prisesku).

Senzor udarca

Nadaljevanje pregleda Sho-Me A7-90FHD, je treba opozoriti, da ima izdelek eno zelo pomembno funkcijo - G-senzor. To je elektronski merilnik pospeška, ki je zasnovan za določitev časovne točke, ko se je nesreča zgodila. Takoj, ko je zabeležen povečan pritisk na avto skupaj z znižanjem hitrosti, se sproži senzor udarca in začne se zapisovati vse, kar se dogaja. Datoteka se premakne na posebno območje na pomnilniški kartici, zaščiteni pred obrabo, koordinate, dobljene z GPS in GLONASS, pa pomagajo določiti lokacijo vozila. Takoj: v tem modelu ni GPS in GLONASS. V skladu z Sho-Me A7-90FHD je vgrajen detektor gibanja, zaradi katerega se snemanje začne šele, ko se pojavijo dogodki pred vetrobranskim steklom. To zagotavlja produktivno delo te možnosti v povezavi zG-senzor.
Če je avto na parkirišču in je v vozilo vdrlo drugo vozilo, se video snemanje samodejno vklopi, saj se beležita povečanje tlaka in hitrosti (premiki iz kraja ali slabše).

Kako izbrati izdelek

Avtomobilist, ki je bil zaprošen za nakup take naprave, nima vedno informacij o inovativnih modelih in njihovih zmožnostih. Zato je glavna naloga, ki se opira na izdelek, posnetek videoposnetka in takšna, da bi bilo mogoče državno oblast zlahka razlikovati ob različnih dnevnih časih. Tisti, ki delajo na avtu ponoči (taksisti, kurirji, vozniki tovornjakov in vozniki javnega prevoza), vodijo pripomočki s tehnologijo WDR - tehnologija, ki omogoča snemanje v temi (najtemnejša mesta so osvetljena in svetloba iz luči v okvirju zakrita). Takšni "čipi" v Sho-Me A7-90FHD še niso bili objavljeni, vendar pa obstaja senzor za udarce, ki je odličen za določanje podrobnosti prometne nesreče.

Politika oblikovanja cen

Drugič, pozornost se nameni - seveda, ceni. In to ni veliko: približno 10000-10500 rubljev. V spletni trgovini "Bayon" je lahko kupil blago po ceni, ki je dvakrat nižja, vendar se je prodaja blaga končala leta 2016. Od takrat se je strošek povečal, in želijo porabiti denar za nakup takega želenega pripomočka.

Pozitivne povratne informacije

Avtorji DVR Sho-Me A7-90FHD pohvalijo za kakovost fotografiranja - je v skladu z njegovim imenom - FullHD. Mnogi opažajo optimalno razmerje med ceno in kakovostjo, vendar se taki pregledi nanašajo na leto 2016jezik, očitno, je približno strošek 5000-6000 rubljev, medtem ko podobni modeli iz drugih blagovnih znamk so bile dražje za 2000-3000 rubljev.
Uporabniki dobro odobravajo kakovost in kakovost zvoka. Vidni kot vam omogoča, da popravite vsako podrobnost, zanesljiv nosilec pa lahko prenese ostre premike, še posebej, če morate kamero obrniti vstran (npr. Pri policistu). Povzema pozitivne pripombe, je treba opozoriti na dejstvo, nizke cene v času nakupa in privlačen videz. Od leta 2018 je malo verjetno, da bo nekdo vzel, ker za takšen denar obstajajo bolj napredni modeli.

Negativni odzivi

Sho-Me A7-90FHD žal ni idealen, negativni komentarji pa so več kot pozitivni. Avtomobilisti so opozorili na neskladnost kota pregleda z navedenimi kazalniki: nakazano je, da 170 ° ni, vendar je lahko celo 140 °. Pisanje je v bistvu lastnik AutoExpert DVR-929, ki je nekaj za primerjavo. Obstajajo pritožbe, da model visi v štirih tednih izkoriščanja, in potem je popolnoma na pravem mestu. Po postavitvi diagnoze v servisnem centru je bil izdelek popravljen, kasneje pa je kupec nadomestil znesek celotne vrednosti pripomočka.

Poleg tega odgovor ni ločen. Številni vozniki so izrazili nezadovoljstvo, da naprava ne deluje v najbolj neprimernem času. Med snemanjem videa so opazili lebdenje. Miguel je označil REC, vendar se video snemalnik sploh ni odzval in kasneje izklopil. Tudi težave z zvokom so žalostne. Nekdo piše, da sta zvok in slika na najvišji ravni, medtem ko drugi dajejo diametralno povratne informacijenasprotje narave. Težko je presoditi, kakšen je razlog: tovarniška napaka ali drugačen hrup ozadja lastnikov.

Razsodba

Če povzamemo, je treba opozoriti, da trenutno cena izdelka Sho-Me A7-90FHD nikakor ni najboljša vrednost za denar. Za 10500 rubljev najdete zanesljivejši vzorec. Pomembno je, da ste pozorni na preglede in se učite iz napak drugih. Poleg tega je treba razumeti, da sta za pravilno fiksiranje vsega, kar je potrebno, potrebna ne samo FullHD kamera in G-senzor v napravi, temveč tudi WDR tehnologija. Ta tričrkovna oznaka na škatli bo zagotovila, da slika ne bo zelo temna ali pretirano svetla, saj je načelo snemanja ohraniti ravnovesje barv. Visokokakovosten posneti videoposnetek bo popolnoma reproduciral podrobnosti nesreče.

Sorodne publikacije