HP Pavilion dv6: Lastnosti in povratne informacije

Prenosni računalniki so priljubljene naprave, ki jih računalnik določi zaradi svoje mobilnosti in dobrega delovanja. Med modeli so tudi proračunske naprave, ki so primerne za zahtevne uporabnike. Obstajajo modeli premium, ki so namenjeni podjetnikom in tistim, za katere je njihov status pomemben. Gaming prenosniki, ki so zdaj zelo priljubljeni, zaradi svoje moči, niso niti slabše od namiznih računalnikov, in seveda obstajajo univerzalni prenosniki. Ta vrsta pripomočka je bila vedno priljubljena. Nekdo si je za sebe želel ne samo pisarniškega pomočnika, ampak tudi igralnega partnerja. Zato je leta 2009 na trg prišel podoben model HP Pavilion dv6. Značilnosti njegovega dovoljenega ne le za delo z Wordom, deskanje po internetu, ampak tudi za uživanje v novih igračah.


Paket

HP ni nikoli obžaloval embalaže in vsebin za svoje stranke. Proizvajalec je dal ta model v robustno, udobno škatlo z ročajem za transport. Sploh ni pokazal ničesar. To pomeni, da je bilo na embalaži težko ugotoviti, katere značilnosti naprave. V angleščini so obstajale samo metaforične funkcije, ki jih je malo lahko povedalo kupcu.
Znotraj škatle je bilo najbolj potrebno. Odstranljiva baterija, ki jo je bilo enostavno vstaviti v ohišje prenosnega računalnika. Na voljo je tudi napajalnik, jasna navodila, prtiček za zaslon, saj je sijajni, kot tudi daljinski upravljalnik za DVDPlayer.


Oblikovanje

V HP Pavilionu dv6 so lastnosti videza dovoljprivlačna Ne moremo reči, da bi ta model zaradi svoje zasnove lahko postal zelo priljubljen, leta 2009 pa bi zlahka pritegnil pozornost vsakega kupca. Ohišje je sestavljeno iz črnega sijaja. Okoli je kromiran okvir. Sestavljamo trdno in trdno. Pokrov ima logotip proizvajalca, ki sveti med delovanjem naprave. Prav tako obstajajo preprosti kodrasti elementi, ki, čeprav nimajo velike vloge, lepo izgledajo. Mimogrede, prtiček v kompletu je lahko potreben tudi za sam primer, ki ima tudi odtise.

Elementi

Preden se lotimo značilnosti HP Pavilion dv6, se morate odločiti za namestitev vseh elementov v ohišju. Vsa vrata so na stranskih straneh. Spredaj so indikatorji prenosnika. Obstaja tudi infrardeči vmesnik, ki je že dolgo izgubil svoj pomen, v tem modelu je zasnovan za delo z daljinskim. V bližini so priključki za slušalke (in hkrati dve) in mikrofon.
Mimogrede, uporaba daljinskega upravljalnika je zelo uporabna. Z lahkoto spreminjajo filme, prilagajajo glasnost itd. Desna stran ohišja je vzela pogon, poleg tega sta dva USB priključka, varnostna vrata in prostor za priključitev napajanja. Zanimivo je, da je za žico internetne povezave dodeljen prostor, ki pa je tesno zaprt.


Na levi strani je veliko pristanišč. Na voljo je video izhod VGA, priključna postaja, omrežna vtičnica, eSATA priključek, HDMI, ExpressCard, univerzalni čitalnik kartic in še en priključek za bliskovni pogon. Na zadnji strani ni ničesar. Vidna je samo prezračevalna rešetka. Prenosni računalnik HPPavilion dv6 sestava funkcije so bili odlični. To so kupci večkrat govorili. Oblika ohišja je močna in zanesljiva. Nikjer ni reakcije in sčasoma ni bilo nobenih podrobnosti. Število priključkov je več kot dovolj. To je enostavno priti do samega sistema, tako da je vse dobro očistiti in, če je potrebno, namazati hladilnik.

Delovna plošča

Tipkovnica nima otoške zasnove, zato jo je mogoče zlahka zamenjati, če je poškodovana. Tipke so na priročnem mestu, prsti so enostavni za uporabo na desnih gumbih. Tako latinica kot cirilica sta v beli barvi, kar seveda ni primerno za vsakogar. Čeprav tisti, ki imajo v lasti "slepi" sklop, te pomanjkljivosti ne bodo niti opazili. Tipke F1-F12 imajo poleg svoje neposredne funkcije še dodatne možnosti: izklop zaslona, ​​brezžičnih omrežij, nastavitev glasnosti ali svetlosti itd. Narejena je iz polirane kovine, ki izstopa na delovnem območju, zlasti med črnim sijajem. Mimogrede, podoben grafični element se tukaj uporablja kot na pokrovu prenosnega računalnika. Prosto drsenje na sledilni ploščici ne bo prišlo do uporabljenega materiala. Poleg zaslona na dotik so na voljo tudi gumbi PCM in LKM.

Zaslon in drugi predmeti

Prenosni računalnik HP Pavilion dv6 je dobil dobre rezultate. Njegova velikost doseže 156 centimetrov. V tem primeru sijajni pokrov zaslona. Ločljivost je dobra - 1366 x 768 slikovnih pik. Obstaja LED osvetlitev. Ne moremo reči, da je bil zaslon še posebej dober. Sijajni premaz ni zaščiten pred bleščanjem, tako na uliciuporaba prenosnega računalnika ni udobna. Ni zelo dobrih kotov gledanja, zato morate gledati filme v določenem položaju. Vendar to dovoljenje olajša uresničitev igralnih zmožnosti prenosnega računalnika. Nad zaslonom je standardna kamera s 13 milijoni slikovnih pik. Za njo obstaja posebna programska oprema. Avdio sistem se je izkazal tudi za dober. Je trdnjava prenosnikov HP. Glasen zvok z dobro zalogo.

Značilnosti

Specifikacije prenosnih računalnikov HP Pavilion dv6 so močne. Seveda je v tem modelu nekaj sprememb. Nekateri od njih so celo navzven različni. Zato bomo obravnavali več "polnitev" za to napravo naenkrat.
Najbolj vsestranski in priljubljen model je temeljil na quad-core procesorju Intel Core i7. Njegova frekvenca je 16 GHz. 4 GB RAM-a, kar je veliko za prenosnik leta 2009. RAM deluje na frekvenci 13 GHz. Grafična kartica nVidia GeForce GT 230M. V spominu je skoraj 3 gigabajta. Nekoč je bil "Viduha" zelo močan in se je zlahka spopadel z vsemi igrami. Zdaj je malo verjetno, da bo povlekla nove elemente. 250 GB trdega diska, ki je načeloma zadostoval tudi za povprečnega uporabnika. Baterija z močjo 4200 mAh je trajala 3 ure. Precej povprečen indikator, ki je napravi omogočal, da se izklopi iz napajanja, je še vedno naredil opombo odvisno od vtičnice.

Spremembe

Druga različica funkcij HP Pavilion dv6, ki so jo prejeli drugi. Prvič, oblikovanje je postalo nekoliko drugačno. Na pokrovu ni nobene grafične podobe, sijaj je bil zamenjan z matirano plastiko. Tudi konci so bili očiščeni od presežkapristanišča, ki so sčasoma postala neprimerna. Delovna površina je bila prevlečena z valovito plastiko, sledilna ploščica pa je prenehala izstopati s srebrno polirano kovino. Toda med delom osvetljuje obod, ki izgleda zelo lepo.
Te specifikacije za prenosni računalnik HP Pavilion dv6 so bile posodobljene. To je posledica dejstva, da se je ta model pojavil leta 2011. AMD Phenom II N660 procesor deluje na frekvenci 3 GHz. Grafična kartica podjetja AMD - Radeon HD 6650 je diskretna, vgrajen pa je tudi vmesnik Radeon HD 4250. V prvem primeru 1 GB pomnilnika je na voljo podpora za 11. različico DirectX-a. V drugem primeru je RAM samo 256 MB. RAM v prenosnem računalniku, kot v prejšnji spremembi, 4 GB. Trdi disk deluje pri 7200 vrt /min. Njegova prostornina je 320 GB. V začetku leta 2012 je prišlo do še ene spremembe HP Pavilion dv6. Tehnične značilnosti se načeloma niso razlikovale. Procesor je bil AMD A8-3510MX pri 1800 MHz. V skladu z razporedom je bil dvojni sistem AMD Radeon 6755G2 v skladu. Trdi disk je postal še več - 500 GB.

Ocene

Mnenja o tem modelu so precej sporna. Vse je seveda odvisno od spremembe, ki jo je kupec izbral. Poleg tega prenosni računalnik HP Pavilion dv6 ni bil uspešen. Njegove značilnosti, čeprav so bile včasih srečne, se še vedno niso vedno pravilno manifestirale. Nekateri uporabniki so se torej pritožili, da je naprava izgorela. Obstaja veliko razlogov: napačno delovanje pri prekrivanju rešetk za prezračevanje, kot tudi nekatere napake same naprave. Nekdo je, nasprotno, pohvalil stabilno delovanje prenosnega računalnika HP Pavilion dv6. Tehnične značilnosti, ki so dovoljevale ne le delo z njimistandardne programe, temveč opravljajo tudi bolj zapletene naloge. Na primer, ta model je prišel z veliko začetnikov programerjev.
Mimogrede, nekoč je bilo mogoče kupiti eno izmed najbolj priljubljenih sprememb za 30 tisoč rubljev. Znesek, seveda, ni majhen, vendar so mnogi igralci prejeli stabilno in kakovostno sliko v igrah.

Sorodne publikacije