Guild title v angleščini: kako ustvariti in priporočiti

Ime cehov v angleščini je odlična priložnost, da se jasno izrazi proti vsem skupnostim drugih igralcev. Načeloma se v večini iger za več igralcev domneva, da obstajajo izključno tuji naslovi, zato je ta element lahko standard. V zadnjem času se situacija spreminja na bolje, vendar ne med igralci, ki so v angleščini navadili na imena cehov. In da bi izvedeli več o tem, bomo poskušali skrbno preučiti vsa vprašanja in podati priporočila za učinkovito zbiranje imena.

Zakaj potrebujete naziv za ceh?

Za začetek morate razumeti, zakaj se na splošno morate ukvarjati s takšno dejavnostjo. Pravzaprav je ime cehov v angleščini odraz resne namere in manifestacije patosa. Zaradi nenavadnega pristopa lahko naredite izvirni naslov z globokim pomenom. Bolj kot je naslov glavna zahteva pred ustanovitvijo igralniške skupnosti. In to pomeni, da je treba obravnavati to smer, in če nameravate igrati na dolgi rok, razvijati dejavnost, morate dobro razmisliti, kako imenovati svoj klan.


Kako naj to izrazim?

Sedaj morate razmisliti o tem, kako naj se ime cehov postavi z angleško vsebino. Pravzaprav je lahko veliko možnosti, začenši s celotno frazo in končano z eno besedo, vse je odvisno od vaših potreb in pričakovanj. Na primer velika igraSkupnost ima klan Chaos, katerega skupnost igra skoraj vsako novo multiplayer igro in dosega dobre rezultate. Ima več kot 1000 uporabnikov in se še naprej razvija. Resni igralci in ljubitelji spletnega prostora se tega dobro zavedajo in želijo priti tja. Uporabniki so zelo zahtevni in nato skrbno izbrani, zato je ta ceh sestavljen iz izjemno močnih igralcev.


Ta primer jasno kaže, kaj je treba resno obravnavati, če želimo poimenovati nabiranje. Pravzaprav je lahko veliko primerov, samo je vprašanje časa, da razmislimo in začnemo izbirati različne možnosti. Nato narišite grb, ustvarite družabna omrežja in pokažite drugo dejavnost. Kot priporočila za kompilacijo vam ponujamo naslednje možnosti:
 • Prepričajte se, da preverite prevod angleških besed, da rezultat ne bo imel smešnega imena. Včasih igralci naključno izbirajo fraze in celo ne sumijo na svojo semantično obremenitev.
 • Uporabite lahko vse besede, ki jih želite, vendar ne pozabite preveriti baze klanov, da se vaše ime ne ujema z nobenim drugim.
 • Poskusite prevzeti izvirni in zanimiv naslov cehov v angleščini s prevodom. Biti mora opazen in nepozaben.
 • Uporabljajte vse vire navdiha: knjige, filme in drugo.
 • Kljub dejstvu, da so priporočila videti povsem površna, lahko pomagajo pridobiti veliko ime.Ceh z angleško vsebino. Dovolj je, da porabite malo časa za gradnjo in rezultat ne bo dolgo čakal. In potem bomo poskusili deliti prvotne parametre, ki jih boste zagotovo uživali.

  Primeri

  Da bi lahko zdaj začeli izbirati pravo besedo za vodenje v angleščini, smo se odločili deliti nekaj idej:
 • Liga Leonhart - Lionsko srce (v drugi besedi lahko izberete različne oznake, na primer: Metal , Dream itd.).
 • Rise of Heroes - Zgodba junakov.
 • Chrono of Destiny - križ usode.
 • Včasih lahko ime kraja ali kraja prebivališča, ki pripada eni ali drugi skupnosti, uporabljate kot prepoznavno.
 • Ne smete se omejiti na domišljijo, uporabiti morate vsako priložnost, da ustvarite prvotni naslov. Če dobro mislite, boste presenečeni, koliko možnosti boste imeli v mislih.

  Kaj lahko pomaga pri oblikovanju naslova?

  Zdaj imate nekaj koristnih informacij in smernic o tem, kako narediti ime za ceh v angleščini. V zadnjem delu našega članka vam želim podati nekaj spodbudnih nasvetov, ki vam lahko pomagajo:
 • Različni filmi ne glede na žanr.
 • V večini primerov so animeje zelo koristne, pogosto vključujejo imena organizacij, skupin in drugih skupnosti.
 • Ne pozabite na knjige in zgodbe.
 • Druga dobra možnost so lahko druge igre, vendar je bolje, da jo uporabite v zadnji vrsti.
 • OstajaŽelimo vam le uspešen ustvarjalni proces, ki vam bo zagotovil pozitiven rezultat. Razmislite in naredite boljše ime za ceh.

  Sorodne publikacije