Iskanje omrežja "Doto 2": kaj storiti in kako ga popraviti?

Dot 2, tako kot katera koli računalniška igra, ki zahteva internetno povezavo, se občasno srečuje s težavami pri povezovanju in strežniki. Pogosto je to posledica tehničnih del ali posodobitev. Vendar pa so lahko nekatere težave povezane z internetom in računalnikom predvajalnika. To je izraženo v sporočilu "Iskalna mreža" Doto 2 ". Kaj storiti in kako odpraviti to napako - preberite spodaj.

Vrste motenj

Vsi vzroki, ki jih je mogoče najti, ko je to sporočilo prikazano v igri, so razdeljeni v naslednje kategorije:
 • Težave s strežniki Steam.
 • Težave s strežniki Dota 2.
 • Namestitev posodobitev ali njihovo preprečevanje.
 • Nestabilna povezava z internetom.
 • Težave z datotekami v računalniku.
 • V zvezi s tem, kaj storiti, ko iščemo omrežje Doto 2, bomo nadalje govorili v obliki priporočil in nasvetov za reševanje problema.

  Padanje strežnika

  Volatilnost strežnikov Valve ni redka, vendar povzroča nevihtno razpravo o vseh vrstah forumov in virov. Enako se lahko zgodi pri visokih obremenitvah ali napadih DDOS. S takšno okvaro se ne boste mogli povezati ne le z igro, ampak tudi s trgovino Steam. V tem primeru lahko samo počakamo in upamo na hitro rešitev s strani razvijalcev.


  Kot kaže praksa, je težava pri iskanju omrežja v večini primerov povezana z delom strežnikov. To se lahko zgodi med intenzivnim dotokom igralcev. Na primer, po velikem turnirju ali izstopu globalne posodobitve, kiprisiliti stare igralce, da se vrnejo v Dot. Rešitev problema iskanja omrežja "Doto 2" v tem primeru je vaša. Spremljajte zmogljivost pare in počakajte na nadgradnje strežnika.

  Namestitev posodobitev

  Ko so izdani novi popravki, večina predvajalnikov začne istočasno prenašati datoteke s strežnikov, kar lahko povzroči težave s stabilnostjo. Če se želite izogniti trčenju z neskončnim iskanjem omrežja med igro, potem počakajte, da bo navdušenje nad nadgradnjo padlo in lahko igrate varno.

  Težave s povezavo

  Kaj storiti, ko iščete omrežje "Doto 2", če imate počasno internetno povezavo? V tem primeru poskusite zapreti vse aplikacije, ki uporabljajo omrežno povezavo. To vam bo pomagalo poudariti malo hitrosti za igro. Počakajte nekaj minut - če se odjemalec poveže s strežniki, nato ponovno zaženite usmerjevalnik ali modem. Možno je, da se novi IP (če imate dinamični IP) poveže z igro.

  Pomaga lahko tudi pri ponovnem zagonu odjemalca Steam. Če želite to narediti, morate popolnoma zapreti upravitelja opravil (kliknite na PCM v postopku in kliknite "Dopolni drevo procesov"). Nato znova zaženite aplikacijo.

  Preverjanje datotek

  Včasih povezava ovira poškodbe datotek iger. Razumimo, kaj storiti pri iskanju omrežja "Doto 2" v tem primeru. Pojdite v knjižnico Steam in kliknite DotA 2. Kliknite na meni lastnosti in pojdite na zavihek Lokalne datoteke. Tukaj morate klikniti na gumb "Preverite celovitost datotekigre ». Program bo preveril vse komponente igre in prikazal, ali morate nekaj ponovno naložiti. Če jo potrebujete, vklopite postopek prenosa in počakajte. Nato poskusite znova zagnati odjemalca. Zdaj veste, kako popraviti Doto 2 iskanje omrežja.

  Sorodne publikacije