Kar potrebujete v Diablo 3, je tisto, ki mumlja dragulj

Kaj je računalniška igra brez tajnih ravni? Še posebej takšen kult, kot Diablo III. In že ogromen svet, ki zahteva od igralcev popoln vpliv, ponuja iskanje "paschalku", ki bo nekoliko razveselil igralce in spremenil igro. Konec koncev je uničenje neskončne armade demonov in močnih šefov dolgočasno in dolgočasno.

Skrivnostna raven Diablo 3

Pravzaprav pridobivanje tajne ravni ni tako preprosto. Če želite to narediti, morate opraviti verigo zaporednih dejanj, zbrati potrebne sestavine. Na kratko, porabite veliko časa in truda. Na primer, igralec iz redkega šefa Diablo 3 je izločil tistega, ki mumlja dragulj in kaj z njim ne ve. Izkazalo se je, da je v igri posebna raven.
Če želite priti v to, morate zbrati kar 5 sestavin:
 • črne glive;
 • zvonec Wirtha;
 • Leechova golenica;
 • tekoča mavrica;
 • Mumble gemstone.
 • Preden začnete iskati prave stvari, je zaželeno, da glavno akcijo izvedete vsaj enkrat, da boste lažje krmarili po lokacijah.

  Kje dobiti sestavine za pastirjevo palico

  Pravzaprav je v Diablo 3 že jasno, da je bruhajoči dragulj tisto, kar je potrebno, toda ugotovitev, da bo težko in težko izločiti prvič. Za njim se mora lik vrniti na mesto "Polja krvavega zakola", ki je v tretjem aktu. Tam boste morali najti ledene jame in ubiti glavnega šefa v njih. Morda bo kamen padel od prvegaenkrat ali ponovno naložiti nekajkrat. Če želite priti do črne gobe, morate v prvem aktu obiskati katedralni vrt. Na prvi stopnji "katedrale", kjer je nekje kup gob, z določeno verjetnostjo izpade želena sestavina. Leorikov kiosk najdete tudi v prvem aktu, na mestu "Grad Leorik". Na samem vrhu zemljevida je kamin, kjer leži zloglasna golenica. Možnost ni 100%, zato se morate nekajkrat ponovno naložiti.
  Vistal zvon je najpreprostejša sestavina. Kupite jo lahko ob 100.000 kovancev na Kaldejskem bazarju ali v deklici, ki stoji blizu heroja. No, Liquid Rainbow je najbolj problematičen vir. Najdete ga lahko v drugem aktu, na lokaciji "Izhod v Oasis". Na desni strani kartice je klet, v kateri mora sedeti alkimist. Odprl bo vrata in igralec bo imel dostop do prsnega koša, v katerem je Rainbow Layer. To bo trajalo več kot ducat krat, da ponovno naložite.

  Kaj storiti, ko se vse zbere

  Ugotovili smo, zakaj je v Diablo 3 potreben tisti, ki mumlja dragulj in druge nejasne komponente, lahko začnete z glavno stvarjo - izdelavo pastirske palice. To morate storiti v kovaču in skica je kupljena v četrtem aktu, za 1 zlatnik. Ko je osebje narejeno, se morate premakniti na prvo dejanje. Na izhodu iz mesta je cesta, ki bo junaka pripeljala do trupla NPC Cow King. Osebje ga bo navdušilo za življenje, potem pa bo z njim mogoče govoriti. V zahvalo bo odprl dostop do skrivne ravni Pony.

  Sorodne publikacije