Samsung GT-E2232 Duos: Primerjava s konkurenti in pregledi

Samsungovi mobilni telefoni že dolgo poznajo domačega kupca. Postava ima tako najpreprostejši aparat in inovativno tehnologijo. V skladu s tem členom bo predstavljena naprava, izdana pred 5 leti. Nikoli ni postal vodja prodaje, vendar si zasluži pozornost bralcev. O čem bo govoril mobilni telefon? To je monoblok gumb - Samsung GT-E2232 Duos. Funkcije naprave v času izdaje so bile spektakularne. V maloprodajnih mestih za njega je bilo zahtevano okoli 2000 rubljev. Katere lastnosti je kupec prejel za ta denar?
Pozicioniranje

Leta 2011 je ta telefon zasedel eno od prvih mest v proračunskem segmentu. Vendar to ni trajalo dolgo. "Zakaj?" - vprašaš. Razlog je precej običajen. Proizvajalec je poskušal zmanjšati stroške, tako da je sčasoma telefon Samsung GT-E2232 Duos postopoma popustil drugim, bolj funkcionalnim pogonom. Stanje se ni rešilo niti s podporo dveh sim kartic, standardne vtičnice za slušalke in še ene možnosti. Model je pozicioniran kot telefon za klice. Ni ga smiselno zahtevati več. Seveda je proizvajalec namestil fotoaparat, vendar njegovo dovoljenje ne omogoča izdelave visokokakovostnih fotografij. Za primerjavo si lahko ogledate dober model Fly DS150. Glede na značilnosti, je praktično ne razlikuje od telefona Samsung, vendar vredno četrtino cenejši. Po mnenju večine kupcev in strokovnjakov, razlog za sprostitev GT-E2232 je postal preprost podaljšanje linije, pravijo, za območje.

Oblikovanje

Mobilni telefon Samsung GT-E2232 Duos je tipična naprava s tipkovnico na gumbih. Oblikovalec je izbral standard. V zadevi ni posebnih pomembnih elementov. Edina stvar, na katero lahko pazite, je zadnja plošča. Za model so razvijalci izbrali valovito površino. To je nedvomna prednost, saj je naprava v primerjavi s prejšnjimi modeli postala bolj praktična. Ta prevleka popolnoma skriva abrazijo, zgornji sloj praktično ni izbrisan, kot na primer tisti, ki so prekriti s srebrno barvo. Toda izbor barvnih rešitev, ki jih je proizvajalec zmanjšal, je izdal samo eno možnost - črno. Seveda je to vplivalo na njegovo univerzalnost. Vsaka ženska ne bo imela raje takšne hude kopije.


V plastiki se je odločilo, da ustavi razvijalce in izbere material za primer Samsung GT-E2232 Duos. Celotna teža naprave je dosegla 79 g. Debelina v primerjavi s sodobnimi pametnimi telefoni je osupljiva - skoraj 15 mm. Seveda si je težko predstavljati, kako lahko držite takšno napravo v roki. Vendar pa je presenetljivo, da so zelo udobne za uporabo. Zahvaljujoč gladki površini zadnjega pokrova telefon sploh ne zdrsne. Lahko ga upravljate z eno roko. Polovico sprednje plošče zavzame tipkovnica. Sestavljena je iz funkcijskih tipk in številskih gumbov. Zgornji del ima steklo, ki ščiti zaslon. Slednji je dokaj širok okvir. Največje odebelitev je na spodnjem delu. Tukaj je proizvajalec prikazal logotip podjetja. Zvočnik Samsung GT-E2232 Duos (glej sliko v članku) zaprt s srebrno rešetkotrapezoidna oblika. Mikrofon se nahaja na spodnjem koncu, na vrhu pa na svetilki in zvočni vtičnici. Stranski obrazi niso informativni, le na desni strani je reža za priključitev kabla polnilnika. Razvijalci so jo pokrili s posebnim plastičnim pokrovom, ki preprečuje notranjost smeti.

Paket

Škatla za pakiranje je precej živa. Uporablja več barv. Bela je postala prevladujoča. Na njegovo ozadje izstopa modri logotip podjetja. Obokane linije so okrašene v zeleni in rumeni barvi. Osredotočajo se na podobo telefona. Angle oblikovalci so izbrali nenavadno, kar dodaja tudi nekaj izvirnosti. Ime modela je natisnjeno z veliko pisavo in nameščeno na dnu sprednje plošče. Proizvajalec je izbral oglaševalski slogan: "Naj se glasba predvaja!" Gumb centralne krmilne palice je programiran za hiter dostop do predvajalnika glasbe, ki je odgovoren za predvajanje skladb. Funkcij ni bilo. Če videz škatle izgleda privlačno, je oprema precej slaba. Poleg baterije in polnilnika, nič drugega. Seveda, kupec bo našel telefon in dokumentacijo tam za Samsung GT-E2232 Duos. Priročnik bo uporabniku pomagal, da hitro razume vse nekatere funkcije, s katerimi je ta naprava opremljena.

Značilnosti prikazovalnika

V primerjavi z drugimi napravami tega segmenta, da pokličete zaslon, prednost tega modela ne more biti. On je lepmajhna - 177? Razvijalci so uporabili tehnologijo TFT za prikaz. Možnost prikaza barvne palete je omejena na samo 262 tisoč odtenkov. Ločljivost zaslona 128 x 160 slikovnih pik. Kaj je rezultat lastnikov modela Samsung GT-E2232 Duos? Igre, fotografije, slike, videoposnetki niso jasno prikazani. Zrnavost je prisotna. Vendar pa po mnenju mnogih uporabnikov nihče ni pričakoval drugačnega rezultata glede na cenovno kategorijo. Fizična velikost zaslona je dovolj, da oddaja le 10 vrstic. Od teh dveh sta uradna informacija.
V primerjavi s konkurenti je velika razlika pri telefonu Fly DS185. Prodana je v istem segmentu, vendar je opremljena z boljšo kakovostjo zaslona.

Tipkovnica

Mobilni telefon Samsung GT-E2232 Duos je opremljen z mehanskimi plastičnimi gumbi. Vizualno so razdeljeni v dva bloka. Prva se nahaja neposredno pod zaslonom. Sestavljen je iz petih standardnih tipk. Štiri izmed njih temeljijo na načelu 2 + 2, pari eden za drugim. Na levi strani se prikaže gumb za sprejem, desno - reset (konec klica). Tipke so standardne. Joystick zaokrožena oblika, pet-smerna. Centralni gumb vam omogoča nadzor predvajalnika glasbe. Digitalna enota je sestavljena iz 12 tipk. Vsak od njih je precej velik. Nahajajo se skupaj. Vendar pa to ne preprečuje uporabnikom. Vsi lastniki zagotovijo, da je pritisk na gumbe priročen. Tečaj je odličen. Bela svetloba dobro označuje oznako. Triki na uporabniški tipkovnicine

Samsung GT-E2232 Duos: Specifikacije baterij

Prednosti te naprave vključujejo značilnosti baterije. GT-E2232 Duos uporablja kapacitivno baterijo z zmogljivostjo 1000 mAh. Oblikovalci za svojo proizvodnjo uporabljajo litij-ionsko tehnologijo, ki zagotavlja visoko kakovost. Celotno polnjenje se izvede v 25 urah, da bi razumeli značilnosti baterije, morate najprej pogledati navodila. Proizvajalec navede rezultate preskusov, ki jih je pokazal ta model. Če menite, da ta izjava, potem govori brez ponovnega polnjenja lahko približno 14 ur. V stanju pripravljenosti pa bo življenjska doba baterije skoraj mesec dni (660 ur). Oglejmo si rezultate neodvisnega testiranja zmogljivosti Samsung GT-E2232 Duos. Strokovni pregled temelji na delu telefona v razmerah operaterjev v Moskvi. Naprava lahko deluje brez dodatnih stroškov do pet dni, če je obremenitev omejena na 20 minut pogovora in enako količino časa, da vsak dan dodeli druge možnosti. Pri zmanjševanju opravil lahko uporabnik računa na tedensko življenjsko dobo baterije. Pri primerjavi z drugimi napravami iste cenovne kategorije so značilnosti baterije precej podobne. Kazalnike avtonomije je mogoče varno pripisati standardu. Razlog za to je en sam radijski modul, ki porabi energijo toliko, kolikor porabi telefone z eno SIM kartico.

Nekaj ​​besed o pomnilniku naprave

Samsung GT-E2232 Duos ni pametni telefon, zato je proizvajalec uporabil le 20 MB integriranega pomnilnika. Seveda takoglasnost ni dovolj za shranjevanje večine informacij. In če menite, da je telefon pozicioniran kot glasbeni model, postane razširitev shranjevanja najpomembnejša. Zato so razvijalci zagotovili režo za pomnilniško kartico. Lastnik lahko uporablja pomnilniški ključek USB do 8 GB. Ta količina je dovolj za shranjevanje velikega števila skladb.

Kamera

O podrobnostih opisovanja značilnosti fotoaparata Samsung GT-E2232 Duos ni smiselno. Razlog za to je zelo šibka resolucija. Razvijalci so uporabljali običajno VGA optiko. Temelji na matriki 03 Mp. Glede na sodobne standarde so takšni kazalniki precej zanemarljivi. Video snemanje se izvaja pri 15 sličicah na sekundo. Reproducira se z ločljivostjo 176 x 144 slikovnih pik in to je največja vrednost, na katero lahko računajo lastniki. Meni ima več načinov delovanja, učinke, vendar jih situacija popolnoma ne shrani. Edina stvar, ki jo boste potrebovali, je fotografija za namestitev v družabna omrežja in adresar.

Značilnosti sim kartice

Glavni "čip" tega telefona je podpora dveh sim kartic. To mu omogoča, da tekmuje z drugimi napravami v proračunskem segmentu. Razvijalci so uporabili osnovo enega radijskega modula Duos Lite. Zagotavlja nadomestno delo sim kartic. Kaj to pomeni? Ko je ena kartica zaklenjena, je prijatelj blokiran. Na voljo so tudi prednosti komunikacijskih komunikacij Samsung GT-E2232 Duos. Povratne informacije o telefonu potrjujejo informacije, ki nakazujejo, da uporabnik sam dodeli osnovno sedem kartico.privzeto. Reže za njih se nahajajo pod baterijo. Vsaka od njih ima serijsko številko. Uporablja se pri delu s SIM-managerjem. Prednost te aplikacije je, da kartici SIM lahko dodelite katerokoli ime. Po mnenju mnogih uporabnikov takšna rešitev pomaga preprečiti zmedo, ki se pojavi pri standardnih imenih s serijskimi številkami - SIM1 in SIM2. Ko shranite številko v imenik, morate izbrati pomnilnik telefona ali kartico SIM. Na podlagi izbire bo naročnik označen s posebnim zapisom. Pomembna je tudi informacija, s katere kartice SIM je prišel klic. Ko čakate, so ikone omrežja prikazane na zaslonu. Njihov vzorec je netipičen. Pri prvem se izbira mesto v levem kotu, za drugo pa desno.

Vmesnik

Firmware Samsung GT-E2232 Duos je zadovoljil veliko uporabnikov. Razvijalci so uporabili precej novejšo rešitev, kot za "proračuner" z namestitvijo vmesnika Slim UI. Nizka ločljivost zaslona, ​​seveda, močno vpliva na kakovost, vendar so bile take spremembe sprejete z navdušenjem. Način Pametni dom si zasluži pozornost. Polni se na zahtevo lastnika. Predmeti so na voljo na seznamu aplikacij, ki ima koledar, kalkulator, budilko, uro in drugo. Nalepk ne morete premikati in razvrščati po lastni presoji. Ko izberete veliko število aplikacij, lahko vsebino premikate (zrcaljeno) s krmilno palčko. Imenik izgleda precej standardno. Naročniki so po abecedi navedeni po abecedi.Na izbiro enega lahko takoj pošljete sporočilo ali klic. Glavni meni je predstavljen z nizom ikon, ki so prikazane v obliki ploščic 3x4. Pri vnosu določenega elementa se na seznamu prikažejo informacije, ki jih vsebuje. Naprava lahko zapomni najnovejše uporabniške ukrepe. Pri naslednji prijavi bo funkcija aplikacije ali podmenija poudarjena in pritegnila pozornost. Oblikovanje zaslona je samo trije. So na zavihku »Zaslon«. Razvijalci jih ne urejajo.

Predvajalnik glasbe

Samsung GT-E2232 Duos je opremljen s sodobnim standardom za predvajalnik. Format predvajanja - mp3. Uporabnik ima na voljo več načinov predvajanja - ciklični, zaporedni in naključni. Če želite prenesti skladbe, lahko uporabite aplikacijo Blues, program Media Player in program za sinhronizacijo. Igralec prepozna ruski jezik, zato z naslovom skladbe ne bo nobenih težav. Telefon podpira skoraj vse običajne datoteke (eAAC +, WMA, itd.). Razvijalci niso zagotovili izenačevalnika, zato prilagodite predvajanje po lastni presoji ne bo delovalo. Če je potrebno, lahko uporabite filter, ki ureja pesmi po zvrsteh, albumih, skladateljih. Obstaja tudi možnost hitrega dostopa do nedavno izgubljenih in pogosto uporabljenih. Med predvajanjem se na zaslonu prikažejo slike iz albuma ali slike izenačevalnika (nastavitve po meri).

Duo Samsung GT-E2232. Kako narediti telefon?

Sčasoma se pojavljajo težave z mobilnim telefonom. Težave so lahko različnih vrst.Če je naprava preobremenjena, vklopljena /izklopljena, visi, potem razlog ni vedno okvara. Pogosto preprosto spremenite vdelano programsko opremo - in naprava bo ponovno delovala kot nova. To lahko storite tako, da se obrnete na servisni center. Vendar pa je takšna storitev vredna denarja. Če ni nobene želje po dodatnih stroških, nekateri napredni uporabniki priporočajo samodejni poziv telefona. Pri teh dejanjih ni nobenih zapletov, vendar obstaja nevarnost, da napravo spremenite v "opeko". Zato je treba pred temi manipulacijami resno razmisliti o vseh posledicah. Torej je bilo odločeno, da posodobitve sami. To storite tako, da prenesete tri .rar datoteke v računalnik - FlashTool_E2 (nadgradni program), FlashUSB (gonilniki) in SAMSUNG_MOBILE_USB_DRIVER_INFINEON_V5_00_0_0.zip. Vsi so arhivski, zato potrebujejo posebno korist za delo z njimi. Naslednji korak je razpakiranje programa in namestitev potrebnih gonilnikov. FlashTool_E2 doda nove datoteke vdelane programske opreme. Po tem se aktivira naročilo stranke (program vas bo pozval, da označite). Pomembno je, da ne zamudite Infineon USB Driver. V njem mora uporabnik izbrati "Briši vse pred nalaganjem." Če se te manipulacije izvedejo pravilno, lahko kliknete "Start". Naslednji korak je povezava telefona z računalnikom. Pred tem jo morate izklopiti in vklopiti, tako da hkrati držite obe tipki "*" in "on /off". Zaslon mora biti obarvan rožnato. Če se to zgodi, lahko napravo povežete s kablom USB. Postopek posodabljanja vdelane programske opreme traja največ 20 minut.

Sorodne publikacije