Kako Russify igre in programe

Vsi se dobro zavedamo, da igre večinoma proizvajajo tuja podjetja, ki nato poskušajo v svoj projekt dodati druge jezike. Seveda se v igro ne morejo vključiti vsi jeziki, zato se igralci pogosto sprašujejo, kako russified igro. Obstajata dve metodi. Velika večina jih na internetu najde rusifier (datoteko, ki, mahnato govoreče, utripa vaš program ali igro v ruski jezik). Vedno obstaja možnost, da russify igro sama, vendar morate razumeti, da je vključena v posebne skupine ljudi, ki poznajo programskih jezikov in so sposobni popolnoma prevesti iz enega jezika v drugega.

Iskanje pripone

Torej, če se uporabnik sooča s težavo z ne-lokaliziranim izdelkom, je prva stvar, ki jo je treba narediti, preveriti prisotnost želenega jezika v samem programu, ponavadi je enostavno ugotoviti v nastavitvah /možnostih /nastavitvah. Recimo, da oseba ne najde tistega, kar je iskal. Nato bo naslednja akcija iskana po internetu. V 95 odstotkih primerov je Rusifier brez težav, verjetno neuraden, igre pa večinoma podpira vsak ukrajinski. Obstajajo izjeme, na primer, ko je nameščen v igri, lahko celotno besedilo izgine, pojavijo se znaki, ni zvoka. Vsi ti znaki so omejeni na dejstvo, da je ta ukrajinizator nezdružljiv s programom.Kako Russify igro na računalniku

Splošni postopek za ukrepanje za spremembo jezika igre je približno podoben drug drugemu.
 • Prenos ruskega tkanine,zaželeno je, da se preveri, ali različica programa sovpada z različico preoblikovanega izdelka
 • ukrajinizator je lahko v obliki .exe datoteke ali arhiva, ki vsebuje podatkovni paket.
 • V primeru exe datoteke: zaženite jo in označite pot v imeniku igre. Ko končate kopiranje datoteke, zaženite igro in v nastavitvah izberite ukrajinski jezik. Včasih je ruski jezik nastavljen samodejno.
 • Če je to arhiv, bomo vse datoteke in mape iz njega samodejno kopirali v imenik igre. Običajno je v takih arhivih napisana besedilna datoteka, v kateri so napisana vsa potrebna dejanja. Zaženite igro in spremenite jezik.
 • Igro lahko razčlenite v "Steam", kot je opisano zgoraj, in se odpravite v skupnost te igre - najdemo ustrezne razprave in beremo komentarje in morebitne odgovore razvijalcev.  Kako Russify igro na Android

  Če želeni jezik ni v nastavitvah programa ali igre, obstaja več načinov, kako spremeniti jezik aplikacij na napravah Android. Igro lahko poenostavite tako, da zapišete notranjost apk datoteke igre - na ta način dobite najbolj natančen prevod, vendar morate poznati programiranje, pa tudi ogromne časovne stroške. Bolj se bomo ukvarjali s preprostejšim in razumljivejšim načinom prevajanja s pomočjo aplikacij tretjih oseb. Takšne programe lahko najdete na igralnem trgu, nekateri od njih so brezplačni, drugi so plačani. Bistvo programskega programa je precej preprosto - samodejne spremembe apk datotek z uporabo storitev prevajalcev. Zahteva aplikacijo -usfix in internet. Bolj podrobnoInformacije o napredku so v videoposnetku.

  Neodvisna rusifikacija

  Možno je, da se igra sama in v ekipi. Med majhnimi skupinami, ki sodelujejo pri lokalizaciji izdelka v svoji regiji, obstajajo mednarodne skupine razredov, ki prejemajo naročila neposredno od predstavnikov podjetja. Za to potrebujete temeljito znanje angleščine ali jezika države, v kateri je bila igra izdana, kot tudi znanje programiranja. Seveda obstajajo programi, ki poenostavljajo proces hitrega odzivanja izdelka, zato jih je treba seznaniti tudi z optimalno konfiguracijo okolja, v katerem poteka lokalizacija.

  Zaključek

  Če želi uporabnik spremeniti izvirni jezik igre v ruski jezik, mora razumeti, kako se Russify igra - najti želenega hekerja in namestiti /kopirati v imenik igre. Postopek je precej preprost in izkušenim igralcem ne sme povzročati težav. Vendar pa, ko gre za lokalizacijo lastnega izdelka, potem brez posebnih spretnosti in sposobnosti ne more storiti. Trenutno razvijalci poskušajo vključiti ruski jezik v igro, če pa iz nekega razloga ni ruskega jezika, potem so v prevajanje vključene zasebne skupine lokalizatorjev.

  Sorodne publikacije