Kako priključiti telefon na "Warface": zakaj potrebujete navodila

Mnogi ljudje ne vedo iz prve roke račun zla. Kaj storiti? Kako jo dobiti nazaj? Ta vprašanja se nanašajo veliko. Dejstvo, da je danes veliko računalniška tehnologija Internet goljufi, ki mislijo, da je za nič. Seveda, lahko to drobnih krajo odpuščanje, vendar veliko časa in lahko dajo. Toda zdaj ni bilo.

Ta članek bo govoril o tem, kako za pritrditev telefona na "Varfeys." Ta igra je zelo priljubljena v ruskem segmentu trga iger na srečo, in zato je vprašanje, je zelo pomembno. Zakaj? To boste izvedeli z branjem članka do konca.


Zakaj moram zvezal telefon?

Kot je navedeno zgoraj, krajo račune drugih ljudi dandanes ni nič nenavadnega, zato razvijalci iger poskušajo vse možne načine, da bi zaustavili ta grozodejstva. Nudijo telefon vezana na račun "Varfeys", da če pride do izgube, bi lahko zlahka opomore geslo.
Seveda, ta operacija ni obvezno in vsak uporabnik ima pravico, da ga zavrne, vendar to ni priporočljivo narediti. Poleg večje varnosti bo ta postopek izvedeli vse novice o projektu vključuje uporabo SMS sporočil na vaš mobilni telefon. Tako je poleg vodenja svojega igre račun, dobite tudi naročnino za krmo projekta. Predvsem, lahko določite, kdaj se bo sporočilo dostavljeno na vaš telefon. Na primer, lahko nastaviteje od 8:00 do 22:00 in potem med spanjem, da ne bo moteno. Toda to je lahko usodna napaka, če se račun prekine ponoči. Sodobni hekerji vem, kako prekiniti povezave hitro telefonsko številko računa, medtem ko spiš. Če SMS bo prišel na voljo, bo telefon prejeli sporočilo, ki bo povedal, da je potekala na računu suma manipulacije.


, upam, da je odgovor, ki ga je prejela v celoti. Potem pa govori o nagradi, ki pridejo, ko je bil narejen zavezujoč številko računa "Varfeys."

Dodatki za vezavo

pripravljavci Warface spodbuditi igralce, ki so narejene zavezujoče. To ni presenetljivo, saj je več igralcev ostane v projektu, bolje za njih, plus, sicer bo njihov naslov leteti jezni pripombe, da je njihova igra lahko poči. O tem, kako za pritrditev telefona na "Varfeys" govoriti kasneje, in zdaj na bonuse. Tisti, ki sodelujejo v tem projektu se dobro zavedajo, kaj je VIP-pospeševalnik, in za tiste, ki ne vedo, zdaj razložiti. VIP pospeševalnik je gaming, ki prihaja z nakupom za pravi denar. To vam omogoča, da dobite v igri virov veliko hitreje kot v rednih časih.
Vendar pa je ta bonus je na voljo brezplačno, na primer, vezanje rekordno število. Za ta ukrep se ta bonus dodeli za 7 dni. Dolgo je, da bi dobili vse in veliko. Vsaj zapletene operacije, ki jih ne potrebujete. No, zdaj je čas za pogovor o tempriključite telefon na "warface".

Navodila po korakih

Torej pojdimo na točko.
 • Obiščite uradno spletno stran projekta. To lahko storite iz igralnega centra ali z vnosom imena igre v katerikoli iskalnik.
 • Na glavni strani poiščite gumb "Prijava" in kliknite nanj.
 • Vnesite svoje podatke (uporabniško ime in geslo).
 • Zdaj, namesto "Prijava" je v vašem forumu napisan vaš vzdevek, kliknite nanj.
 • Na spustnem seznamu izberite "Osebna omarica".
 • V meniju poiščite kategorijo "SMS-sporočilo" in jo kliknite.
 • Sedaj boste morali vnesti svojo številko v ustrezen stolpec.
 • Ko vnesete, kliknite gumb "Priloži novo številko".
 • Pojavilo se bo dodatno polje za kodo. Koda bo prišla v eni minuti do določene številke. Vnesite ga.
 • To je vse, lahko priložite telefonsko številko "Vafeysu". Na zaslonu boste videli sporočilo, da je bilo vse uspešno in da vam predstavimo VIP pospeševalnik za obdobje 7 dni. Zdaj je vaš račun varen.

  Zaključek

  Zdaj veste, kako priključiti telefon na "Warface". Kot lahko vidite, je ta operacija zelo preprosta, zato dobite zagotovljeno varnost in brezplačen bonus. Upamo, da so bila vsa vprašanja v celoti razkrita.

  Sorodne publikacije