Pametni telefoni Samsung Galaxy S3 duos: pregled, funkcije in pregledi

Telefon Samsung Galaxy S3 Duos je težko imenovati inovacija. Bolj pravilno bi bilo reči, da je to "delo na napakah". Starejši model Galaxy S3 je prišel v prodajo leta 2012. Dve leti kasneje so ga razvijalci spremenili. Spremembe so bile izvedene pri polnjenju strojne opreme, pametni telefon je prejel podporo za dve SIM kartici. Naslovu posodobljene različice je bila dodana predpona Duos in tovarniški indeks GT-i9300i. Njegove lastnosti se trenutno ujemajo s pripomočki za vstopno raven. Z njimi se lahko seznanite s tem členom.

Kratek uvod

Z izdajo posodobljene različice Galaxy S3 ga je proizvajalec postavil kot napravo srednjega razreda. V času izdaje se je cena začela z oznako 150 $, ki popolnoma ustreza zasedeni niši. Seveda je oblikovanje vrednosti vplivalo na globalno blagovno znamko. Vendar pa je vredno. Telefon je prejel velik zaslon, produktivno platformo, dobro ločljivostno kamero. Na podlagi konkurence je pametni telefon označen. Tudi po treh letih njenih značilnosti je težko razglasiti zastarelo. Edina stvar, ki je zdaj pomembna za začetne pripomočke, ne za srednji razred.

Ta model je idealen za tiste, ki želijo imeti lastno blagovno znamko, vendar za to ne plačajo veliko denarja. Ugled proizvajalca zagotavlja visoko kakovost, dolgotrajno delo brez loma in vzdrževanja. S slednjim sploh ne bo težav, saj so servisni centri v vsakem mestu Ruske federacije. Torej, čas je, da si podrobneje ogledamo Galaxy S3 Duos. Pregled glavnegalastnosti, povratne informacije lastnikov, prednosti in slabosti pa bodo pomagale resnično oceniti zmožnosti modela.

Pakiranje in dodatki

Kartonska škatla, okrašena brez oblazinjenja, bela ali črna, je tisto, kar bo kupec videl predvsem. Ne moremo reči, da je embalaža nepredstavljiva. V lakonizmu in minimalizmu je značilen šik. Na enobarvnem ozadju je ime pametnega telefona. Na ta način je proizvajalec želel pokazati, da ta model ne zahteva oglaševanja.

Če pogledamo znotraj paketa, lahko kupec vidi standardni nabor komponent. Vmesniški kabel in napajalnik ne bosta samo polnila pripomočka, temveč se bodo povezala tudi z drugimi napravami, ki so opremljene z vrati USB. Seveda je baterija priložena telefonu. Obstaja tudi stereo slušalke. Najbolj prijeten bonus pa je bila razpoložljivost dodatnih šob. Na žalost boste morali kupiti spominsko kartico in pokrov posebej. Galaxy S3 Duos se ne razlikuje od svojega predhodnika, zato lahko uporabljate dodatno opremo, ki je namenjena starejšemu modelu. Prav tako upoštevajte, da nakup novih primerov ne nastane, jih je mogoče kupiti v kateri koli specializirani trgovini, kjer so predstavljeni v širokem razponu.

Oblikovanje

Sprememba priljubljenega modela Galaxy S3 ni dobila nadgradenj. Je tudi poenostavljena oblika telesa, srebrni okvir, ki poteka po celotnem obodu. Edini je bil nov napis - Duos. Uporabniki so opazili, da je sijajna zadnja platnica dovoljnepraktično Kopičenju prstnih odtisov se je mogoče izogniti samo z nakupom primera. Prav tako lahko zaščiti pred praskami. Na žalost to ni edina pripomba. Okvir okvirja sprednje plošče je preprosto prekrit s srebrno barvo, ki se že pol leta začne ovirati. To zelo uniči videz pametnega telefona.
Samsung Galaxy S3 Duo je narejen iz plastike. Teža je 132 gramov. Dimenzije, po mnenju lastnikov, so izbrane optimalno. Višina 1366 mm in širina 707 mm omogočata, da tvorita dokaj velik zaslon. Nesporna prednost je debelina 86 mm, zato je zaradi teh dimenzij telefon v roki. Ampak tukaj je ena, ampak - spolzka površina zadnjega pokrova. Če uporabljate samo prste ene roke, obstaja velika verjetnost, da bi telefon nenamerno padel. Kot je za vse elemente Samsung Galaxy S3 Duos, so razporejeni v tipično postavitev. Nadzorna plošča je standardna, sestavljena je iz mehanskega gumba in dveh zaslonov na dotik. Na desni strani je ključ za zaklepanje. Razvijalci so za to nastavili še eno možnost - vklop /izklop pripomočka. Tipka za nastavljanje glasnosti je prikazana na levi strani. Prav tako, kot v prejšnjih modelih, je zvočni priključek na vrhu, mikro USB pa je na dnu poleg mikrofona.

Samsung Galaxy S3 Duos: značilnosti in pregledi zaslona

Značilnosti zaslona - glavna prednost tega modela pametnega telefona. Slika je prikazana v kakovosti HD. Velikost diagonale je 48? Tehnologija Super AMOLED, ki so jo izbrali razvijalci, zagotavlja bogat in realističen prenos barv, širok kot.pregled Zaloga svetlosti je dovolj za udobno pregledovanje informacij na zaslonu. Prav tako ni večjih težav na soncu. Senzor deluje jasno in se hitro odziva na dotik. Značilnosti grafike, ki jo zagotavlja grafična kartica Adreno 305. Njegove lastnosti lahko imenujemo prenatrpanost, vendar pa so dovolj za kvalitativni prikaz vseh slik, vključno z animacijami. Vizualno opažanje nejasnosti ali delitve v "kvadrate" je nemogoče, saj je gostota slikovnih pik 306 ppi. Ta številka zagotavlja kakovostno sliko na zaslonih z ločljivostjo 1280x720 px. Proizvajalec je zagotovil zaščito zaslona v obliki stekla Gorilla Glass 2. Na žalost je nemogoče reči, da lahko tak premaz popolnoma prepreči nastanek prask in drugih poškodb. Zato ne bo preprečila uporabe posebnih primerov.

Priložnosti za komunikacijo

Pri ocenjevanju Samsung Galaxy S3 Duos morate nujno govoriti o komunikacijah, ki so priložene pripomočku. Najprej je treba opozoriti, da pametni telefon podpira delo omrežij tretje generacije. Trenutno je ta parameter zelo pomemben, saj bistveno razširja zmogljivosti sodobnih naprav. S pomočjo 3G bo uporabnik lahko brez omejitev dostopal do spleta. Wi-Fi lahko uporabite tudi za te namene. Frekvenčno območje je 5 in 24 GHz. Naprava podpira standard 80211 a /b /g /n. Na voljo je funkcija Wi-Fi Direct. Iz teh značilnosti lahko sklepamo, da se vse datoteke iz interneta hitro in brezhibno zamahnejo.
V pametnem telefonu seveda obstajajo trije vmesniki za prenos podatkov: Bluetooth, mikro USB in NFC.Prva se uporablja za skupno rabo datotek po zraku, druga pa je vodilna pot. S pomočjo slednjega lahko preprosto izmenjujete podatke brez omejitev glede velikosti. Funkcija določanja položaja je tudi v tem modelu. Zanj ustrezajo vmesniki GPS in GLONASS. Treba je omeniti, da je natančnost precej visoka. Ni bilo brez avdio priključkov. Lahko prenaša zvok na zunanje naprave, kot so slušalke ali drugi zvočniki.

Pregled optike

Fotoaparat Galaxy S3 Duos, ki se nahaja na zadnji strani, je opremljen z modulom 8 MP. Z njegovo pomočjo lahko posnamete fotografije v ločljivosti 3264x2448 px. Tip senzorja - CMOS. Obstaja LED bliskavica. Fotoaparat je opremljen s samodejnim ostrenjem, ki omogoča fotografiranje z visoko kakovostjo, brez zamegljenosti. Če je potrebno, lahko uporabite digitalno povečavo, da predmete približate. Proizvajalec je zavrnil optično stabilizacijo, vendar je kakovost fotografij brez nje odlična, slika je jasna in podrobna. Na voljo je tudi način fotografiranja. Snemanje je narejeno na visokokakovostni Full HD. Hitrost ene sekunde je 30 sličic. Video posnetek tega modela se predvaja na velikih zaslonih brez vidne pikselacije, saj je njegova ločljivost 1920 x 1080 slikovnih pik. Sprednja kamera je prisotna tudi na tem pametnem telefonu. Na žalost vam ne omogočajo, da uživate v visokokakovostnih sefah, saj ima matrika le 19 MP. Po mnenju uporabnikov je primeren le za video komunikacijo.

Strojna "polnila"

V osrčju Samsung Galaxy S3 Duos je bil postavljen 4-jedrni procesor slavnega trgovanjaBlagovna znamka Qualcomm Njeni izdelki so v povpraševanju, saj so se čipi že dolgo časa izkazali kot zanesljive naprave. Model Snapdragon 400 MSM8226 temelji na računalniških modulih Cortex A7. Ob izdelavi je bil uporabljen 28nm tehnični postopek. S povečanjem obremenitve sistema se taktna frekvenca poveča na 1400 MHz. Zaradi teh lastnosti je polprevodniški kristal sposoben zagotavljati visoko raven učinkovitosti, obenem pa ostati energetsko učinkovit. Edina pomanjkljivost, ki lahko privede do nekaterih omejitev, je 32-bitni sistem. To nakazuje, da programi, ki so namenjeni za 64-bitno računalništvo na pametnem telefonu, ne bodo zagnani. V drugi platformi deluje odlično pri večini nalog: predvajanje skladb, brskanje po internetu, branje e-knjig, gledanje filmov.

Memory

Opis zmogljivosti Samsung Galaxy S3 Duos, ne morete molčati o količini pomnilnika. Ta indikator neposredno vpliva na delovanje naprave. Najpomembnejši je RAM. Omogoča vam delo brez omejitev z različnimi aplikacijami. Sprememba modela S3 je prejela kar 15 GB. To je povsem dovolj, da pripomoček deluje hitro. Integrirana metrika je vredna spoštovanja, saj je 16 GB. Toda tukaj je ena odtenka - približno 3 GB je že vključenih v sistem. Toda ne bodite razburjeni. Proizvajalec je napovedal način za razširitev tega skladišča. Uporabnikom se priporoča, da prenese aplikacije in drugo programsko opremo na zunanjo zmogljivost shranjevanja do 64 GB.Storitve v oblaku bodo prav tako delovale. Pogosto se uporabljajo za shranjevanje dragocenih informacij. Vsak lastnik je lahko 100% prepričan, da tudi če je telefon izgubljen, podatki ne bodo na voljo tretjim osebam.

Tanka življenjska doba baterije

Akumulator Galaxy S3 Duos ni najmočnejši element. Na žalost je proizvajalec baterijo uporabljal le za 2.100 milimetrov na uro. Če upoštevamo celotno funkcijo naprave, je to precej majhno. Kaj je vredno samo enega zaslona z visoko ločljivostjo. Energetsko učinkovita platforma malo prihrani. Vendar pa pri največji obremenitvi uporabnik ne bo mogel prešteti več kot 12 ur. Če zavrnete brskanje po internetu, poslušanje glasbe in iger, potem lahko pametni telefon z enim polnjenjem preteče približno 25 dni. Lastnikom svetujemo, da kupijo prenosno baterijo, da se podaljša življenjska doba baterije. Trenutno se Power Bank prodaja v velikem asortimanu različnih oblik in velikosti, zato ne bi smelo biti težav pri nakupu optimalne različice.

Programska orodja

Nihče ni bil presenečen nad proizvajalčevim operacijskim sistemom za posodobljen model. Seveda je to Android. Programska oprema v tovarni ustreza različici 4.3. Ko se prvič povežete z internetom, bo sistem uporabnika pozval, naj nadgradi na 4.4. Toda v novejših različicah ni treba čakati na lastnike Galaxy S3 Duos. 4PDA je odlična spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja v zvezi s pametnimi telefoni, vključno z opisanimi. Obstajajo uporabnikikako podrobno spremeniti strojno-programsko opremo ali popraviti aplikacijo, ki se ne izvaja. Prav tako lahko vsakdo prenese dodatno programsko opremo. Tako kot pri drugih napravah tega proizvajalca je v operacijskem sistemu nameščena lupina. Gre za TouchWiz. S količino vnaprej nameščene programske opreme ne bo težav, lahko rečemo, da je celo v presežku. V osnovni opremi so programi, ki omogočajo dostop do dela z dokumenti priljubljenih dovoljenj. Ni bilo brez dodatka Googla. Skratka, takoj po nakupu je pametni telefon v celoti pripravljen za uporabo.

Mnenja lastnikov

Kaj bo pripomoglo k realni oceni pripomočka? Seveda, lastnik povratne informacije. Zahvaljujoč jim lahko prepoznate vse prednosti in slabosti. To se je že zgodilo, da je proizvajalec vedno osredotoča pozornost kupcev le na koristi, in o slabosti poskušajo molk. Najprej govorimo o slabostih. Po mnenju večine uporabnikov je cena Galaxy S3 Duos nekoliko precenjena. To je $ 150-180. Razlika v primerjavi s konkurenti je precej opazna. Prav tako je veliko pripomb prišlo s površine zadnje platnice. To ni samo zelo želo, ampak tudi spolzko. Seveda, ne zapusti neopaženih in prednosti. Zaradi pravičnosti ugotavljamo, da je veliko več. Prvič, to je velik zaslon z odlično resolucijo. Tudi na platformo in RAM so prišli številni hvalevredni pregledi. Zmožnost uporabe različne programske opreme s skoraj nobenimi omejitvami mi je bila všeč vsem lastnikom.

Zaključek

Definitivno, Samsung Galaxy S3Duoti so vredni pozornosti. S svojimi funkcijami in programsko opremo lahko uporabnik uživa v vseh funkcijah mobilne digitalne naprave. Morala bo plačati malo več, vendar se preveč izplača s funkcionalnostjo in zanesljivostjo. pripomoček

Sorodne publikacije