Krog kaosa na poti izgnanstva

Obseg kaosa je dokaj redka in uporabna točka v igri Pot izgnanstva. Ima več aplikacij, igralci na visoki ravni pa ga vedno iščejo. To je precej težko, čeprav obstaja več načinov za to. V članku so opisane vse možne aplikacije obsega in načinov njegovega pridobivanja v svetu iger.

Kje najti predmet

V svetu iger obstajata dva javna načina za pridobitev kavirske sfere. To so lahko igralci na visoki ravni, ki kupujejo opremo od trgovcev. Tukaj velja zakon, da lahko uporabnik pri nakupu celotne palete oklepov redke kakovosti dobi 1 kroglo, če so vsi predmeti identificirani. Če se zgodi nasprotno, bo igralec namesto darila vzel dva dela izdelka. Pri nakupu opreme bodite pozorni na to.


Drugi način je izmenjava čarobnih kart iz različnih sklopov. Razdelijo se po kakovosti in se vrednotijo ​​v različnih količinah valute - od 1 do 10. Uporabnik bo najprej moral zbrati 8 kartic iz enega kompleta, nato pa jih je mogoče zamenjati v krogih kaos. Obstajajo zemljevidi na različnih lokacijah, ki jih uporabnik obišče med prenosom svojega znaka.

Uporaba predmeta

V igri Path of Exile Področje kaosa ima dve priljubljeni aplikaciji, ki ju je treba uporabiti. Prva in glavna stvar je zamenjava lastnosti v redki opremi. Po aplikaciji bo oprema opremljena z popolnoma novimi naključnimi lastnostmi. Najmanj tri, vendar ne več kot šest. Dosežite praveznačilnosti za značaj njegovega razreda bo precej težko, in bodo morali porabiti veliko predmetov. Treba je omeniti, da pri spreminjanju parametrov števila zvezd, kakovost stvari in komunikacije ostanejo enake. Uporaba sfere Chaos je veliko cenejša za pridobitev novih funkcij kot kombinacija alkemije in čistilnih polj.


Druga možnost je uporaba plačila za storitve, predmete ali pomoč v igri. Stvari veljajo za neuradne valute pri transakcijah med igralci. To ima velik vpliv na gospodarstvo, kajti več področij na rokah, višje so cene. Oprema za povprečno kakovost se prodaja izključno za to valuto. Uporabniki bodo morali zbrati veliko, da bi dobili prave nastavitve na elementih.

Igralni svet

Da ne bi bilo treba preveč skrbeti za potrebo po izdelavi krogih kaosov, ima uporabnik dovolj, da potuje na različne lokacije in zbira forenzične kartice. Sčasoma pokličite želeni niz in ga lahko zamenjate za ustrezen znak. Pozorno preglejte okolico in vzemite vse nagrade po boju z pošasti. Ko dosežete raven, kjer bodo potrebne krogle, se bo skozi sklope zbralo dovolj množic.
Če se to ne zgodi, pojdite na Anger jamo, kjer lahko zberete komplet, ki bo enak izmenjavi desetih krogel. Poleg tega se lahko vedno prodajajo drugim uporabnikom za povprečno kakovost opreme, ki je potrebna kot izhodišče za prenos znaka na najvišjo raven. Če igrate zanimivo, ga potrebujetestvari se bodo sčasoma kopičile v vrečah - to je dovolj.

Sorodne publikacije