Kako ustvariti bližnjico "sošolci" na namizju: navodila

Strinjam se, včasih je zelo potrebno preveriti e-pošto in ugotoviti, ali je prišlo novo pismo ali nekakšno glasilo, ali pa si oglejte stran v družabni mreži, da bi se prepričali, da danes nobeden od prijateljev nima rojstnega dne. in če je tako, potem čestitam.

Profili v socialnih omrežjih - glavni vir informacij o sedanjosti

Naši profili v socialnih omrežjih so postali eden glavnih virov informacij, zato je treba zagotoviti priročen in hiter dostop do vseh strani. Oglejmo si enega od načinov za hitro premikanje na osebno stran. Torej, kako ustvariti bližnjico "sošolci" na namizju.


Bližnjice so datoteke, ki so neke vrste povezava do vaših strani na socialnih omrežjih, vendar o tem v določenem primeru ne govorijo. Oglejmo si korak za korakom, kako ustvariti bližnjico na računalniku ali prenosnem računalniku.

Oznaka in njeno ustvarjanje

Zdaj se bomo postopoma obrnili na našo glavno temo in vam povedali, kako ustvariti bližnjico "sošolci" na namizju. Že dali smo preprosto opredelitev oznake in opredelili njeno glavno funkcijo - sklicevanje. To ni nujno povezava do strani za družabno mreženje. Lahko je tudi povezava do določene datoteke v računalniškem programu ali mapi. Menimo, da ni skrivnost za vsakogar, da je oznaka videti: razlikuje se od navadnih datotek zaradi prisotnosti puščice, ki se nahaja vlevi spodnji vogal.
Vprašanje, kako ustvariti bližnjico "sošolci" na namizju? Preden razstavimo to dejanje, se najprej naučimo, kako ustvariti oznako. Če želite ustvariti bližnjico za datoteko ali mapo, morate uporabiti desni gumb miške na izbranem elementu in v kontekstnem meniju izberite možnost »Ustvari bližnjico«. Kliknite z levim gumbom miške in bližnjica se bo samodejno prikazala poleg izbrane datoteke. Preprosto je.


Povezave do socialnega omrežja

Kako ustvariti bližnjico "sošolci" na namizju, zdaj razumete sami. Še vedno konkretiziramo in dosledno opišemo ukrepe, ki vam bodo dali potrebno. Lahko ustvarite bližnjico, ki se hitro poveže z vašim profilom v družabnem omrežju. To storite tako, da z desno tipko miške kliknete prazen prostor na namizju in kliknete »Ustvari bližnjico«. Nato morate v polju v polju z naslovom "Lokacija predmeta (naslov je bolj primeren za kopiranje v brskalniku) določiti naslov vaše strani, zadnji korak pa se bo imenoval bližnjica" sošolci ". Ta preprost način vam omogoča, da poenostavite lokacijo interneta in dostopate do Vaš profil je zelo primeren.

Sorodne publikacije