Preverjanje računa "Intertelecom": seznam razpoložljivih možnosti

Stranke operaterja, ki jim bo namenjen ta članek, bodo vedele, da se preverjanje računa "Intertelecom" lahko izvede na več načinov. Da, obstajajo možnosti za pridobivanje informacij o stanju na vašem pripomočku, kot tudi prek samodejne storitve naročniške storitve. Naročniki lahko izberejo najprimernejšo možnost za preverjanje stanja računa. O tem, kako lahko pojasnimo ravnotežje na naši sim kartici, bomo govorili še naprej.

Razpoložljive možnosti

Če želite pridobiti zahtevane informacije, lahko storite naslednje:
 • Pokličite kratko številko storitve.
 • Pošiljanje sporočila, ki zahteva bilanco stanja.
 • Pojdite na spletno stran "Intertelekom" (osebni račun). Preverjanje računa lahko opravijo le naročniki, ki uporabljajo internetne tarife, pa tudi tiste stranke, ki bolj udobno uporabljajo spletne storitve za upravljanje številk.
 • Vse zgoraj navedene možnosti so lahko popolnoma brezplačne.

  Preverjanje računa Intertelecom s pomočjo ukazov za kratke storitve

  Najenostavnejši in najučinkovitejši način za prikaz informacij o bilanci, statusu bonusa, minutni bilanci in prometu je, da pokličete kratko številko storitve. Za vsako od zgoraj navedenih operacij se uporablja osebna kombinacija.

 • * 7501 + gumb za klicanje (omogoča preverjanje, koliko denarja je v bilanci stanja);
 • * 7502+tipka za klicanje (vam omogoča, da dobite informacije o tem, koliko minut in prometa, ki je vključen v TP, ostane v trenutnem času);
 • * 7503 + tipka za klicanje (vam omogoča, da določite znesek denarnih bonusov, ki so se nabrali v tem trenutku).
 • Treba je opozoriti, da je brezplačno za te številke mogoče poklicati samo na kartici SIM tega operaterja. Če take možnosti ni, izberite drugo možnost za pridobitev informacij.

  Za prikaz stanja preko SMS-a

  Znesek denarja /bonusov /predplačniških paketov lahko določite tudi s sporočilom SMS. To storite tako, da prazno sporočilo ponastavite na 0941111100 (za prikaz stanja). Preostalo količino prometa ali minut si lahko ogledate tako, da izpustite SMS na isto številko, tako da zadnjo številko zamenjate z dvema. Število bonusov, zbranih v tem trenutku, bo poslano v ustreznem sporočilu, če stranka pošlje prazno sporočilo SMS na številko 0941111101.

  Preverjanje računa "Intertelecom" torej ni vedno priročno za uporabnike, saj včasih obstajajo mobilne naprave, ki ne dovoljujejo pošiljanja praznega sporočila. V tem primeru lahko besedilu sporočila dodate vprašaj.
  Informacije, zahtevane prek SMS, se pošljejo tudi naročniku s pomočjo besedilnega sporočila. Preverjanje računa "Intertelecom", opisanega v zgornjih metodah, se izvaja brezplačno. Število zahtevkov ni omejeno. Preverjanje stanja se lahko opravi kadarkoli in je primeren za stranko.

  SamodejnoInternetna storitev Intertelecom (ACCA): Preverjanje računa

  Ta spletna storitev je priporočena predvsem za tiste stranke, ki uporabljajo internetne tarifne načrte. Konec koncev, s prejemom podatkov iz ene od zgoraj navedenih možnosti, lahko pride do težav v sobi. Na osebni strani spletnega mesta "Intertelecom" (osebni račun) je pregled računa dovolj preprost. Takoj po avtorizaciji so prikazane vse informacije o računu. Poleg tega vam bodo poleg podatkov o predplačniških storitvah informacije o številu bonusov omogočile, da si ogledate podrobnejše informacije o vaši tehnični pomoči in povezanih storitvah. Če želite spremeniti tarifo, vzpostavite povezavo ali prekinite povezavo, analizirajte stroške komunikacije itd.

  Klic operaterju

  Pokličete lahko tudi številko 0945050750 iz mobilnega pripomočka, da pojasnite informacije o tarifnem načrtu, ki se uporablja za internet. Obračun bo potekal v skladu s tarifnim načrtom za številko, s katere bo klic opravljen.

  Sklep

  V tem članku smo razpravljali o tem, kako preveriti status računa z uporabo storitve ACCA ("Intertelecom"). Preverjanje računa (bilanca, znesek denarnih bonusov itd.) Se lahko izvede tudi na druge načine, ki smo jih dali prej - prek SMS in kratkih servisnih številk.

  Sorodne publikacije