Kaj je preverjanje mesta v Yandex.Vebbaster? "Kako Yandex preverjanje dela?

Vsak začetni spletni skrbnik, ki se odloči ustvariti spletno mesto, mora biti sposoben delati z množico storitev, aplikacij in aplikacij, ki razširjajo zmogljivosti in ga spodbujajo v pravo smer. Ena od osnovnih storitev, ki jih je treba preučiti, je "Yandex.Vebmaster". Če želite povezati spletno mesto z iskalnikom, prejeti indeksiranje, prisotnost in druge statistične podatke, morate dokončati Yandexovo preverjanje. Spregovorimo o tem, kaj je in kako delati z njim.

Zakaj je potrebno preverjanje?

Preverjanje storitve v prvi vrsti vključuje zagotavljanje funkcionalnosti lastniku spletnega mesta. Zato vas prosijo za pravico do lastnega informacijskega vira ali spletne trgovine. Tak pristop bo preprečil takšne težave:


 • Upravljanje virov tretjih oseb, delo s komercialnimi podatki.
 • Nezakonito zbiranje informacij, kraja statistike, delo s SEO-poizvedbami.
 • Brisanje strani na spletnem mestu v iskanju, prerazporeditvi in ​​drugih negativnih točkah.
 • Škoda, da se ta dostop lahko izkaže za ogromen. Zato mora Yandex potrditi dostopnost vašega spletnega vira. O varnosti je treba poskrbeti zase, ne posredovati osebnih podatkov. Za delo strokovnjakov lahko podelite začasne pravice dostopa.

  Osnovne metode preverjanja Yandex

  V tem trenutku Yandex predlaga uporabo več možnosti preverjanja.Vsakdo se razlikuje glede na specifičnost in ga spremlja več bistvenih značilnosti.


 • Meta Yandex preverjanje. Šteje se za najbolj priljubljen in enostaven način za rešitev problema. Da bi dosegli nalogo, morate dobiti metaoznako z edinstvenim ključem. Koda, ki jo pošljete, mora biti vstavljena v blok, po katerem spletno mesto potrdi pravice.
 • Preverjanje Yandexa DNS TXT je druga rešitev, ki se izvaja prek gostovanja, na katerega je spletno mesto priloženo. V besedilno datoteko morate dodati edinstveno kodo in jo shraniti.
 • Postavitev datoteke HTML, ki se naloži neposredno s strani za preverjanje pravic in jo napolni v FTP v korenskem imeniku mesta.
 • Najboljša rešitev je prva možnost, ki je posledica pomanjkanja potrebe po delu z gostovanjem, zahtevana je le lupina spletnega vira. Lahko pa uporabite posebne vtičnike, pripomočke in druge pomočnike, odvisno od mesta CMS.

  Preverjanje mesta na Wordpress prek vtičnikov

  Preverjanje Yandexa se zlahka izvaja na spletnih mestih WordPress, pod pogojem, da so določene specializirane aplikacije. Najvišji SEO se šteje za dober primer, s katerim lahko preverjanje nastavite v nekaj klikih, tako da morate dobiti samo individualni ključ, ki je vzet iz povezave in vstavljen le v ključ. posebno polje nasproti položaja "Panel" Yandex.Vebmaster ". Potem podatke potrdimo neposredno na strani, na kateri smo uporabili kodo. Pomembno je omeniti, da ta vtičnik avtomatizira postopekza Google Webmaster in Bing. Yandex preverjanje ne bo težko slediti, če boste upoštevali priporočila, predstavljena v Yandex Webmaster. Nemoten in neprekinjen postopek vas bo pripeljal do želenega rezultata.

  Sorodne publikacije