Kako odstraniti stran na Twitterju s telefona: Navodila

Socialna omrežja aktivno uporabljajo sodobni uporabniki osebnih računalnikov. Z njihovo pomočjo ljudje zaslužijo, delajo, počivajo, se zabavajo in samo komunicirajo. V zadnjem času "Twitter" uživa veliko popularnost. Ta storitev vam omogoča vodenje lastnega mikroblogov in pustite kratka sporočila. Zelo priročno, zlasti za delovne namene. Včasih se zaradi okoliščin ali osebne želje osebe sprašujete, kako odstraniti stran na Twitterju. Iz telefona ali računalnika - ni tako pomembno. Glavna stvar je, da se uporabnik odloči, da se bo znebil trenutne strani v omrežju. In potem moramo ugotoviti, kako se lotiti te naloge. Pravzaprav ni tako težko. Potrebnih je nekaj preprostih korakov. Tudi šolar bo lahko opravil nalogo v nekaj minutah.


Načini brisanja

Kako odstraniti stran s Twitterja s telefona ali računalnika? Obstajajo različne možnosti za rešitev problema. Danes lahko vsak uporabnik:
 • popolnoma izbriše profil;
 • začasno blokirajte profil.
 • Poleg tega je dovoljeno blokirati dostop do socialne mreže s prepovedjo. Vendar to ni najboljša možnost za razvoj dogodkov. Čeprav je tudi vredno govoriti o tem.

  Kaj je začasna blokada

  Kaj pomeni izklop mojega računa? Če oseba ne ve, se bo v prihodnosti vrnila v socialno mrežo, priporočljivo je, da uporabite začasno blokiranje vprašalnika. Postopek se imenuje deaktivacija. Po izvedbi načrta v življenjeuporabnik bo lahko kadar koli vstopil v Twitter za nadaljnjo uporabo. Podatki računa bodo obnovljeni. Pomembno! Ko izberete popolno odstranitev profila, oseba ne bo mogla nadaljevati profila. Nepovratno bo izbrisan.

  Aplikacija in odstranitev Twitterja

  Kako izbrisati stran na Twitterju iz telefona za vedno? Nekateri uporabniki delajo z uradno aplikacijo Twitter. To močno olajša komunikacijski proces v ustrezni družbeni mreži.


  Na začetku je treba opozoriti, da profila iz programa Twitter ni mogoče izbrisati. Potrebovali boste le nastavitve mobilne naprave, ki jo uporabljate. Ampak o tem malo kasneje. Če želite izbrisati svoj profil v storitvi Twitter iz mobilnega telefona, vam priporočamo uporabo internetnega brskalnika. Potem bo algoritem dejanj popolnoma enak kot v primeru računalnika.

  Deaktiviranje vprašalnika

  Zdaj odstranimo stran s Twitterja. Kot smo že povedali, je to dokaj preprosta naloga. Začnimo z deaktiviranjem vprašalnika. Kako odstranim stran Twitter s telefona? Za izpolnitev te naloge potrebuje oseba:
 • Povežite telefon z internetom. Brez tega lahko pozabite na nadaljnje ukrepe.
 • Zaženite mobilni brskalnik in pojdite na stran Twitter.
 • Prijavite se v sistem. V ta namen boste morali uporabiti svoje uporabniško ime in geslo.
 • Kliknite na uporabniški avatar v zgornjem desnem kotu.
 • Kliknite na vrstico z oznako "Nastavitve".
 • Zamenjajte stran, ki se je prikazala do konca.
 • Izberite možnost "Onemogoči moj račun".
 • Kliknite gumb "Izbriši".
 • Potrdite postopek. Navadno morate vnesti besedo iz captcha.
 • Primer je bil narejen. Zdaj je profil deaktiviran. Poskusite ga obnoviti kadarkoli.

  Popolna odstranitev preko brskalnika

  Kako enkratno za vse izbrisati stran na Twitterju s telefona? Pred tem je bil predstavljen priročnik za deaktiviranje profila. Kako popolnoma odstraniti vprašalnik? Dejstvo je, da lahko administracija Twitterja obnovi izbrisane profile samo v 30 dneh od potrditve zahteve. Da bi bil račun popolnoma izbrisan, bo potreben mesec dni, da se ne boste prijavili v Twitter. Ali se lahko takoj znebim svojega profila? Da, ampak samo z blokiranjem. Nastavitve v "Twitter" nimajo ustreznih nastavitev.

  Blokiranje računa

  Vsak uporabnik lahko blokira na socialni mreži. Na primer, za kršitev pravil uporabe internetnega vira. Ta tehnika se lahko uporabi za popolno in nepovratno odstranitev vprašalnika. Kaj storiti? Grobo krši trenutna pravila obnašanja v družabnem omrežju Twitter Twitter. Na primer, žalite druge uporabnike, postavite prepovedano vsebino ali vsiljeno pošto. Sčasoma se bodo drugi uporabniki pritožili zaradi računa. Administracija Twitterja lahko trajno blokira profil. Skoraj nemogoče ga je vrniti v "življenje". Tako se bodo ljudje lahko znebili Twitterja.
  Pomembno: ta tehnika se lahko uporablja, vendar je vredno stokrat razmišljati o temsmotrnosti Kot smo že omenili, dostopa do vira ne bo mogoče obnoviti.

  Brisanje profila iz telefona

  Kot smo že omenili, uradna aplikacija za Twitter ne bo končala odstranitve profila. Ampak za obravnavo določenih nalog bo pomagal nastaviti mobilno napravo. Razmislite o vrstnem redu delovanja na primeru "iphone".
  Vodnik po korakih za odstranjevanje "Twitterja" je videti takole:
 • Povežite se z internetom. Na primer prek povezave Wi-Fi.
 • Odprite glavni meni mobilne naprave.
 • Pojdite v Nastavitve.
 • Kliknite na vrstico z oznako »Twitter«.
 • Izberite ustrezen račun na seznamu. To storite tako, da se dotaknete ustrezne vrstice.
 • Kliknite gumb "Izbriši".
 • Potrdite postopek obdelave.
 • Počakajte na konec postopka.
 • Primer je bil narejen. Zdaj je jasno, kako izbrisati stran na Twitterju iz telefona za vedno. Obstaja še ena skrivnost, o kateri nismo govorili.

  Shranjevanje podatkov

  Gre za shranjevanje objav in sporočil s strani Twitter. Vsak uporabnik lahko pridobi arhiv podatkov, preden ga izbriše. Na ta način se boste lahko znebili svojega profila v družabnem omrežju, ne da bi izgubili podatke s strani.
  Datoteke Twitter lahko prenesete v Nastavitve. Nad hiperpovezavo »Odstrani račun« se prikaže ustrezen gumb. Nič ni resnega ali nerazumljivega glede tega. Pred odstranitvijo profila transakcija nima pravega razmerja. Uporabniki lahko prenesejo svoj arhiv objav v katerem koliuro In če želite, izbrišite profil, ne da bi izgubili podatke. Zdaj je jasno, kako izbrisati stran na Twitterju iz telefona v eni ali drugi strani. Priporočena priporočila vam bodo pomagala obvladati naloge v samo nekaj minutah!

  Sorodne publikacije