Mobilni telefon Nokia 6600: pregled, funkcije, funkcije in pregledi

Nokia je bila vedno znana po resnično visokokakovostnih mobilnih telefonih. "Nokia 6600" ni nobena izjema - to je res dobra naprava, ki lahko deluje v zelo različnih pogojih. Kljub temu, da je ta model izšel pred več kot 10 leti, ostaja aktualen še danes.

Paket naprave

Ta družba tradicionalno dopolnjuje svoje telefone samo s potrebnim kompletom. Naprava je prepognjena v majhno, urejeno škatlo, v njej je polnilnik, priročnik z navodili in programski pogon. Treba je omeniti navodila posebej, saj je prvič, da se naučite uporabljati ta model, dovolj težko. Priročnik je tukaj odličen.

Oblikovanje

Nokia 6600, ki je objektivna, nima modela, ki bi ga lahko opisali. To je samo velik zaslon (kot gumb telefon), v sredini igralne palice, in tik pod vsemi potrebnimi gumbi, tudi obstaja več strani zaslona.

Toda kar zadeva kakovost zadeve, je vse zelo dobro. Ko ga vzamete v svoje roke, se takoj občutite zaupanje. Plastika je zelo prijetna na dotik, sam telefon pa se lahko kljub svoji majhnosti varno nosi v žepu. Na žalost je v tem modelu ostala glavna težava Nokie - vzvratna zadnja stran pokrova in rahlo škripanje. Ta model mobilnega telefona je bil izdelan v dveh barvah - belo ali sivo s črnimi vložki. Lahko rečemo, da vse izgledaprecej dobro in zadržano. Na straneh gumbov popolnoma manjka, vse je pripeljano na sprednji del naprave. Prav tako je treba omeniti ergonomijo naprave, je zelo priročno, da ga uporabljate. Ampak, če govorimo o Nokia 6600 Slide, potem je popolnoma drugačen dizajn, naprava ima sodoben videz. V zaprtem stanju si lahko ogledate zaslon, pokličete tipke za sprejem /klic in gumbe za upravljanje menija. Če potisnete zaslon navzgor, se prikaže čista digitalna tipkovnica. Ta model je v črni, sivi in ​​burgundski izvedbi.

Telefon 6600 "Pas" je klasična "zložljiva", na vrhu katere lahko oseba vidi čas in datum brez odpiranja telefona. Zasnova te naprave je bolj moderna in prijetna za oči. Konec koncev, ta model je bil izdan veliko kasneje kot klasični 6600. V tem primeru je ta različica premium razreda, hkrati pa je bil telefon z zelo impresivnimi lastnostmi in, kot vedno, neverjetne kakovosti.

Zaslon

Če pogledate podobne modele, lahko z gotovostjo trdite, da je zaslon zelo močna točka telefona. Glede na to, da je bil model 6600 izdelan leta 2003, je zaslon v napravi odličen, ima 65.536 barv. V sobi ali zvečer je vse v redu, če pa prinesete telefon na ulico, v sončnem vremenu, na žalost, kakovost slike močno pade, vendar pa tudi sodobni pametni telefoni imajo to pomanjkljivost.

Nokia 6600: specifikacije

Ta naprava ima naslednje značilnosti:
 • operacijski sistem - operacijski sistem Symbian;
 • notranji pomnilnik 6 MB;
 • teža - 125 g;
 • zaslon -TFT;
 • dovoljenje - 176 x 208;
 • baterija - 850 mAh;
 • kamera - 0,3 milijona slikovnih pik. Do danes se te funkcije zdijo malo nesmiselne, vendar ne pozabite, da je bila ta Nokia izdelana pred več kot 10 leti. Poleg tega je kakovost zbiranja telefona odlična, saj se ne more vsak sodobni proizvajalec pohvaliti z delovno zmogljivostjo take naprave.

  Meni telefona

  Zelo je priročno, da lahko uporabnik ročno ureja meni. Lahko zamenja točke in izbere način prikaza: matriko ali linearno. Zdaj na kratko vsak element posebej.

  Sporočila

  Z vstopom v ta razdelek lahko ljudje upravljajo sporočila, kot so SMS, MMS, Email. Tukaj je dokaj priročen sistem za prikazovanje, shranjevanje in ustvarjanje sporočil. Naprava shrani 500 sporočil, kar je precej dober kazalnik.

  Stiki

  Vsak stik je mogoče pripisati številnim dodatnim informacijam, kot so: ime, priimek, faks, e-pošta, organizacija in položaj. Možno je dodati tudi več sob eni osebi. Po želji lahko dodelite sliko stika, ki se prikaže med klicem.

  Galerija

  V tej točki menija lahko ljudje upravljajo svoje videoposnetke /zvočne datoteke, slike. Obstaja priročna distribucija njihove lokacije, so razvrščene v tiste, ki so na napravi, in tiste, ki so shranjene na pomnilniški kartici. V galeriji lahko datoteko takoj pošljete drugi osebi prek MMS ali Bluetooth.

  Kamera

  VNokia 6600 je fotoaparat naredila zelo priročno, samo pojdite na ustrezen del menija in lahko takoj začnete snemati. Na voljo so trije načini fotografiranja: standard, portret, noč. To je povsem dovolj za fotoaparat, ki ima 0,3 milijona slikovnih pik. Obstaja tudi možnost prilagajanja ločljivosti fotografij, vendar je vedno priporočljivo pokazati najvišjo kakovost. Če je velikost fotografije za MMS prevelika, jo lahko zmanjšate tik pred pošiljanjem. Nastavitve za video so povsem enake kot za fotografije, vendar pa je kakovost videa Nokia 6600 (drsnik) precej nizka, vendar je prikazano leto proizvodnje modela.

  Dodatne funkcije

  Ta model ima standardne uporabne dodatke:
 • kalkulator;
 • opombe;
 • pretvornik valut;
 • snemalnik zvoka;
 • svetovna ura;
 • torbica.
 • Ta komplet dodatne programske opreme se ne razlikuje od večine modelov tega proizvajalca.

  "Nokia 6600 Pas" 2

  Ta model je bil izdan precej pozneje kot običajna različica 6600 in ima višje specifikacije. Naprava ima obliko tipične "školjke", telefon se odpre z eno roko. Telefon je opremljen s kamero z dvema milijonoma slikovnih pik, zaslon pa ima že 4 milijone barv, kar je precej višje od prvega modela.
  Poleg tega je telefon zagotovil microUSB izhod, zdaj pa je veliko lažje povezati z računalnikom. 6600 "Pas" podpira 3G internet, ob upoštevanju leta proizvodnje (2008), vsi ti parametri so precej impresivni.

  Pregledi

  Za vsa letaObstoj telefona Nokia 6600 na internetu je prejel veliko pregledov, saj je bil model nekoč zelo priljubljen in je bil priljubljen pri velikem številu potrošnikov. Obstaja samo veliko pozitivnih povratnih informacij, vsi ljudje so dobri glede tega modela. Še posebej poudarja kakovost naprave, hitrost preklapljanja med stranmi takoj, naprava ne upočasni in deluje brez izjeme. Telefon ohranja padanje in druge telesne dejavnosti. Prav tako imajo uporabniki zelo dober zvok. Med negativnimi ocenami najpogosteje obstajajo poročila o nezmožnosti, da bi na klic prenesli mp3 datoteko, vendar nameščena aplikacija rešuje ta problem. Tudi po nekaj časa "tovarniške" firmware "leti navzgor", vendar po reševanju te težave vse deluje dobro.

  Sklep

  Telefon Nokia 6600 je bil zamišljen že zdavnaj, vendar kljub temu veliko ljudi še vedno kupuje, ker ima neverjetno kakovost zbirke. Skoraj vsi sodobni pametni telefoni prenehajo delovati po prvem padcu, senzorji se premikajo in tako naprej, kar vodi do dragih popravil. Tukaj je vse preprosto, glavni poudarek je na zanesljivosti, in če oseba ne potrebuje različnih funkcij, ampak le dober telefon za klicanje, je to idealna možnost.

  Sorodne publikacije