Blackview BV8000 Pro: pregledi modelov

Ko gre za neobrnjene pametne telefone, se zdi, da imajo vsi verjetno nekakšno "opeko" z značilnostmi pet ali celo desetletnikov. Resničen delež v takšni pristranosti je res: mnogi proizvajalci se osredotočajo na preživetje pripomočka, komplet kompletov čipov pa se zaključi na preostalem načelu.

Nova naprava iz Blackviewa popolnoma uniči stereotipe in model BV8000 Pro lahko imenujemo preboj v segmentu varnih mobilnih naprav. Naprava je prejela privlačno in zmogljivo "polnjenje" na krovu, njene zmogljivosti pa so primerljive z običajnimi vrhunskimi pametnimi telefoni.


Tako je junak današnjega članka Blackview BV8000 Pro pametni telefon. V tem pregledu bodo obravnavani uporabniški pregledi, prednosti in slabosti pripomočka ter izvedljivost njegovega nakupa.

Vsebina paketa

Devays je na voljo v škatli iz belega barvnega kartona. Zasnova se ne more imenovati izvirnik, saj je celotna zasnova trdno bela s skromnimi modrimi vložki v kotih paketa. Ni dobro dekle, ki drži telefon, ni morskih ukrepov - samo golo belo ozadje. Na hrbtni strani je slaba specifikacija, ikone nagrad za nekatere razstave in nekaj povratnih informacij lastnikov Blackview BV8000 Pro v obliki dithimabs. In spet, vse je narejeno "črno na belo", ne da bi namigovalo na druge barve. Za kaj takšne revščine ni jasno, vendar nas še bolj zanima vsebina škatle, ne pa ovoj.


Popolnost:
 • pametni telefon Blackview BV8000 Pro;
 • pregledi in druge promocijske informacije o knjižicah;
 • omrežni polnilec za 2A;
 • USB kabel za polnjenje in sinhronizacijo z osebnim računalnikom (tip C);
 • slušalke;
 • zanka OTG;
 • Tip USB adapterja - & gt; mikro USB
 • orodje za namestitev sim-kartic in zunanjih SD-medijev;
 • priročnik, tudi v ruskem jeziku;
 • garancijske obveznosti.
 • Paket se lahko imenuje popoln, to je načeloma - ga dobimo in ga uporabimo. Lastniki v svojih pregledih na Blackview BV8000 Pro so bili še posebej zadovoljni z razpoložljivostjo redkih kablov USB OTG adapterjev, ki so jih praviloma morali kupiti posebej. Orodje v obraz majhnega izvijača izgleda prepričljivo in ne ponastavi naslednjega kitajskega potrošniškega blaga. Edina stvar, navodila je prišel nekoliko zmedeno in s preveč izvirno obliko, tako da študija bo morala biti resna in temeljita.

  Videz

  Glavna naloga teh naprav je lepo videti in delati tam, kjer drugih pametnih telefonov tega ne morejo storiti. Naš respondent v celoti in v celoti izpolnjuje to zahtevo. Z zasnovo je opazno, da so oblikovalci poskušali dati pripomočku zunanjo podobnost premium naprav. Sodeč po izjavah lastnikov o Blackview BV8000 Pro (IP68), dobra polovica uporabnikov meni, da je pametni telefon groba in draga naprava.
  Ohišje naprave je izdelano iz kovine v kombinaciji z visokokakovostno plastiko. Skoraj ves sprednji del je 5-palčni zaslon, zaščiten s trdnim steklom tretjega razreda od maskote "Gorilli". Spodajobičajne tipke platforme "Androida" se nahajajo: "Nazaj", "Domov" in "Meni". Tam si lahko ogledate pogled spredaj kamere in senzorje osvetlitve z bližajočimi se.

  Konstrukcijske značilnosti

  Naprava ima kovinski obod in na vogalih so gumirani vložki. Slednje, z ustrezno zanesljivostjo, ščitijo napravo pred padcem. Na desni strani lahko vidite gumb za vklop, senzor prstnih odtisov in sprožilec kamere. V zadovoljstvo je, da je proizvajalec poslušal želje uporabnikov in povratne informacije o preteklih generacijah pripomočkov in je bralnik prstnih odtisov premaknil vstran. Po eni strani je to nenavadno, vendar je po ocenah Blackview BV8000 Pro zelo uporabno. Prav tako je treba opozoriti, da senzor deluje hitro, pravilno in praktično takoj uporabniku omogoča dostop.
  Na nasprotni strani je nihanje volumna in funkcionalni gumb, ki ga lahko prilagodite za skoraj vsako dejanje, kar je veliko zahvalo oblikovalcem.

  Zaščita

  Dawis je v razredu IP68 zaščiten pred vlago in prahom, kar pomeni, da bo naprava popolnoma normalna za občutek in delo na globini do treh metrov in brez časovnih omejitev. Poleg tega pametni telefon ni grozen padec na goli asfalt z višine človeške rasti in ostre spremembe temperaturnih pogojev. Uporabniki v svojih odzivih na vodoodporni Blackview BV8000 Pro (IP68) so še posebej hvaležni oblikovalcem v odsotnosti trdovratnikov z ohranjanjem zaščitnih lastnosti. Z uvedbo tehnologije Capless USB se je proizvajalec popolnoma znebil tistih, ki so se vedno zlomilimotečih elementov.
  Mini pripomoček za slušalke ima tudi škrbino. V tem primeru ni treba biti strah vlage: tehnologija je temeljito pregledana in preskušena na terenu, zato ni razloga za razburjenje. Podobne rešitve je pogosto mogoče najti v pametnih telefonih skupine A, kot so Samsung Galaxy S8 iz serije, Xperia XZ iz Sony in LG G6.

  Zaslon

  Devays je prejel pametno IPS matrico, ki zlahka obvladuje visoko ločljivost 1920 x 1080 slikovnih pik (Full HD). Sprejemljiva gostota 440 slikovnih pik na palec omogoča dobro sliko in dober kontrast. Svetlost zaloge je precej pomembna, tako da se na sončne dni informacije zlahka preberejo na zaslonu. Poleg tega so bili koti gledanja prijetni: maksimalni kot za IPS-matrike vam omogoča varno pomikanje po fotografiji ali gledanje videoposnetkov več podobno mislečih ljudi. Na splošno, glede na povratne informacije o Blackview BV8000 Pro (IP68), so uporabniki zadovoljni z razpoložljivimi zmogljivostmi zaslona. Rezultati pametnega telefona (primerjalno in vizualno) niso slabši od modelov premium segmentov, z edino razliko, da slednji nimajo take zaščite. Kot smo že omenili, je zaslon dobil zanesljivo in nepropustno steklo iz goril tretje serije, skupaj z dobro oleofobno prevleko. Poleg stekla je še vedno tovarniški film z vrha: ne dogaja se več in ni pomembno, vendar zagotavlja zaščito. Še posebej, ker slednje ni veliko.

  Zmogljivost

  Učinkovitost se ujema z najnovejšo serijo procesorjev «Mediatek» Helio P25 in grafična komponenta je ležala na ramenih istega.sodobni pospeševalnik "Mali" Т880 МР2. RAM za proizvajalca devaysa ni obžaloval (6 GB), kot tudi notranji - 64 GB.
  Če želite shraniti, lahko kupite bolj skromno različico 4 GB, vendar je ni vredno. Sodeč po pregledih na Blackview BV8000 Pro, so 4 megabajti img že nizki za današnje aplikacije in pametni telefon se začne frizirati, požirati in lagayut v nekaterih posebej "težkih" aplikacijah. Zato je bolje, da ne ubodete in vzamete običajne, ne pa tudi skrajšane različice pripomočka. Kar se tiče hitrosti, tukaj ni nobenih težav: vmesnik je hitro strele, programi so nameščeni in delujejo v nekaj sekundah, aplikacije pa se izvajajo brez težav.

  Delo brez povezave

  Gadget je prejel neprenosljivo akumulatorsko baterijo 4180 čarovnika. Tudi z najbolj aktivno uporabo pametnega telefona, bo dovolj za skoraj ves dan, in to kljub ogromno Android platformo. Če ste ljubitelj dolgih potovanj in igrač za vas ni pomembno, potem lahko nastavite način maksimalnega varčevanja z energijo, kjer se bo življenjska doba baterije povečala skoraj trikrat.

  Če povzamemo

  , so pregledi za Blackview BV8000 Pro popolnoma pozitivni. Proizvajalec je končno uspel zgraditi ne le varno zaščitenega mobilnega pripomočka, temveč ga je tudi tehnično okrepil. Izkazalo se je, da je model v vsem lep - od videza do polnjenja. Kot rezultat smo prejeli ne le dober pametni telefon z impresivnimi tehničnimi zmogljivostmi, temveč tudi popolnoma zaščiten pripomoček. Blackview BV8000 Pro je edinstvena naprava, ki nima analogov, zato je sodbanedvoumno - priporočljivo za nakup.

  Sorodne publikacije