Najboljši iphone: modelska linija, značilnosti, funkcije, lastnosti, plus in minusi

Najnovejše vprašanje je, kaj iphone je najboljši danes. Posebej se je pojavila v letu 2017, ko je bil predstavljen zanimiv vodilni X. Mnogi morajo razmišljati o nakupu, saj je cena pametnega telefona daleč od majhne. Članek bo opisal tiste telefone, ki bi morali biti pozorni. Med informacijami bodo podane tehnične značilnosti, prednosti, slabosti, stroški. Modelska linija iphone ni zelo velika, zato pobiranje ustrezne različice ne bo tako težko.

iPhone 4S in starejši

Ko gre za to, kateri od najboljših iphone na svetu, je očitno ni vredno gledati modelov, starejših od iPhone 4S. Nakup take naprave je možen le kot merilo redkosti. Vendar pa pametni telefoni niso več v prodaji, ukinjeni so bili pred tremi leti.


Tudi s svojimi prednostmi je naprava že moralno zastarela. Zaslon je 3,5 palca. Ločljivost - 640 x 960. RAM - 512 MB. Procesor - A5. Če imate željo po nakupu take naprave, potem morate iskati bodisi obnovljeno ali uporabljeno. To bo stalo ne več kot 5 tisoč rubljev. Čeprav telefon opravlja svoje glavne naloge, počne počasi. Pri nakupu morate razumeti, da lahko pride do težav z baterijo ali drugimi predmeti. Klicanje najboljšega telefona je popolnoma nemogoče. Čeprav je poceni, je težko igrati ali delati. Sodobnih funkcij ni. Edina prednost - telefon s fotoaparatom je veliko boljši od kitajskih konkurentovenak znesek


Značilnosti 4S

Naprava ima kompaktne dimenzije: 586 x 1152 x 093 cm. Tehta pametni telefon 140 gramov. Deluje na koprocesorju A9 - MP2. Jedro - 2. 512 MB RAM-a. Izdana je bila v treh spremembah: 816 in 32 GB. Baterija - 1432 MAG. Ločljivost zaslona 640 x 960. Vgrajeni senzorji svetlobe, prilet, merilnik pospeška, kompas, žiroskop. Napravo lahko nadgradite na različico 8 operacijskega sistema. Zadnja kamera vam omogoča zajemanje slik z ločljivostjo 3264 x 2448. Sprednji modul je nekoliko šibkejši. Zahvaljujoč temu lahko fotografirate 640 x 480 slikovnih pik.

iPhone 5S /5C

Na vprašanje, katera od iphone je najboljša in najbolj zanesljiva, je vredno omeniti 5s in 5c. Čeprav so bili telefoni sproščeni relativno dolgo nazaj, vendar še vedno v povpraševanju. Lahko jih kupite, če želite iPhone, vendar imate dovolj denarja za kitajski proračuner. Trenutno je cena telefonov ne presega 8 tisoč rubljev. Vendar pa uradno pametni telefon ni izdelan, tako da obstajajo samo dve možnosti: lahko kupite uporabljeno ali obnovljeno. Na iPhone 5S, kot poročajo uporabniki, lahko namestite eno od najnovejših različic operacijskega sistema. Dodatki za to so poceni. Telefon je sam po sebi majhen, ima zanimiv in prepoznaven dizajn. Deluje dobro. Ima Touch ID. Optimizirajte telefon na popolni ravni, tako da bo pametni telefon močno povzdignil sodobne igre. Cenejša bo stala 5C, ker je narejena iz plastike, nima optičnega bralnika prstnih odtisov, ima slab procesor. Ta telefon je ljubil vsakdo na račun svetlosenca in kompaktna torbica. Najnovejša različica telefona iOS ni posodobljena.
Ali naj bi se ti telefoni uporabljali leta 2018? Ne boste jih imenovali najboljši iphone, ampak bodo odlični za najstnike ali starejše generacije, ki bodo le spoznali pametne telefone. Ampak, če oseba, ki želi igrati sodobne igre, gledanje filmov na telefonu in tako naprej, potem nakup iPhone 5 ni vredno.

Značilnosti 5S /5C

Telefon 5S deluje na procesorju A7 5C - A6. Frekvenca ure je nekoliko nad 1 GHz. RAM 1 GB. Kamera ima 8MP modul. Pri primerjavi moči teh dveh naprav je bolje izbrati 5s. Deluje bolj stabilno in lahko vzame večino iger.

iPhone 6/6 +

Kaj je boljše: iPhone ali "iPhone Plus"? Vsekakor je treba odgovoriti, "plus" deluje bolj stabilno, ima izboljšano železo. Vendar pa je treba poudariti: "šesti" pametni telefon se je izkazal za preveč uspešnega. Zakaj? Trupi so ena izmed najbolj priljubljenih pritožb kupcev. Ni treba nadgraditi na novo različico operacijskega sistema, saj se bo telefon zelo upočasnil. RAM ni dovolj, procesor je zastarel. Zakaj je priporočljivo vzeti starejše modele, ne pa "šest"? To je posledica dejstva, da ima 5S /5C nizke stroške. In pri 6/6 + zdaj cena grizlja. Za njega se zahteva od 10 tisoč do 20 tisoč rubljev.
Tega iphone ne morete imenovati najboljše, zato ga ne smete kupiti.

Značilnosti 6/6 +

Zaslon »šest« ima ločljivost 750 x 1334 slikovnih pik. Velikost zaslona je 4,7 palca. Naprava deluje na A8 procesorju s frekvenco 1,4 GHz. Na voljo so tri možnosti: 1664 in 128 GB. 1 GB RAM-a. Kamera - 8 MP. Kot pri 6+ so razlike med "šestimi" majhne. Diagonala je narasla na 5,5 cm. Na splošno so glavne stvari enake.

iPhone 6S /6S +

Ti pametni telefoni imajo zmogljiv procesor. So sproščeni relativno pred kratkim. Kamere so vredne pozornosti. Procesor - A9 in RAM - 2 GB. Zaradi teh značilnosti lahko telefon konkurira številnim kitajskim analogom, ki so v istem cenovnem segmentu. Poleg tega ima ta telefon 3D Touch. Posodobljeni in distribuirani so povsod. Obstaja ena majhna minus - stroški za telefone začne od 25 tisoč rubljev. Če ne želite, da bi porabili ta znesek denarja, lahko bodite pozorni na obnovljene modele z minimalno opremo. Ta telefon izgleda impresivno v ozadju dragega telefona iPhone 7, zato je veliko pozornosti. Od najcenejših možnosti, ti iPhones so najboljši.

Značilnosti 6S /6S +

6S deluje na procesorju A9. Obstajata dve jedri, frekvenca je 2 GHz. RAM - 2 GB. Na voljo v treh različicah - 1664128 GB. Zaslon diagonala je 4,7 palca, ločljivost 1334 x 750. Kamere so običajne: 5 milijonov slikovnih pik in 2 milijona slikovnih pik.

Pri 6S + nekoliko večji zaslon - 5,5 cm. Ločljivost 1080 x 1920 slikovnih pik. Glavna kamera je 12 MP, spredaj je 5MP. Druge značilnosti niso drugačne.

iPhone SE

Ta model je bil zelo priljubljen leta 2017. Telefon izgleda kot 5S, vendar ima 6S polnilo. Kamera je odlična, železo se izboljša. Cena bo zadovoljila vsakega kupca. Začne se od 12 tisoč rubljev. Kateri iphone je najboljši? Ne moremo reči, da je to točno to. Vendar pa jekompaktne velikosti, lahko nadgradite na najnovejšo različico sistema. Primerna za otroke starejše generacije. Vendar pa nakup te ljubitelje iphone znamko ni vredno. Obstajajo govorice, da bo družba izdala posodobljeno različico, zato je najbolje počakati.

Značilnosti SE

Telefon deluje z 2 GB RAM-a na procesorju A9. Osnovna frekvenca je 1,8 GHz. Velikost zaslona je 4 palce, ločljivost je 640 x 1136. Deluje na različici operacijskega sistema 9. Kamera je 12 Mp glavna, frontalna - 1.2 Mp.

iPhone 7/7 +

Kaj je najboljši iphone? Telefoni 7/7 + za leto 2018 lahko imenujemo optimalno izbiro. Zdaj so se stroški za njih nekoliko zmanjšali. Glede na to, da imajo novejši modeli nekoliko drugačno polnilo in spadajo v drugo kategorijo, je "sedem" idealna za ljubitelje "jabolčnih" naprav. Pametni telefon ima elegantno in trdno zasnovo. Obe različici imata odlično kamero, ki lahko tekmuje z bolj naprednimi napravami v smislu kakovosti fotografij. V AnTuTu telefon prejme 170 tisoč točk. Številne igre so odlične za maksimalne nastavitve.
Z minimalno konfiguracijo (32 GB) bo naprava stala 38 tisoč rubljev. Obnovljeni telefoni imajo najnižjo ceno. Za ta denar potrošnik prejme zaščito vode in močne tehnične specifikacije tudi za tekoče leto. Ko govorimo o tem, kateri modeli iphone so najboljši, morate biti prepričani, da je to generacija.

Značilnosti 7/7 +

Sedem ima 4,7 palčni zaslon in 7+ - 5,5 slikovnih pik. Oba telefona delujejo na procesorju A10 (64 bitov) in koprocesorju M10. Frekvenca - 223 GHz. RAM v osnovni različici 2 GB, v Plus - 3 GB. Prodane možnosti iz 32128256GB Obe kameri sta 12 MP, frontalni - 7 MP. Različica operacijskega sistema 10.

iPhone 8/8 +

Ta telefon se lahko šteje za nadgrajeno različico "šestih". Pametni telefon je prejel nov procesor, ohišje je izdelano iz stekla. Kamera je bila nadgrajena, dodana brezžična in hitra polnitev. Vendar pa je nakup naprave, ki zaračunava telefon, precej drag užitek. Zato mnogi kupci raje uporabljajo žico. Naprava naj bi bila cenejša do konca leta. Vendar pa morate pred nakupom dobro razmisliti. Steklo se zlahka pretepe, popravila pa bodo draga. Stroški naprave - več kot 50 tisoč rubljev. Torej, kaj je iphone bolje? Treba je opozoriti, da "osem" ni mogoče imenovati takšne. V primerjavi s prejšnjimi modeli ni nobenih lastnosti, ki bi upravičile takšno preplačilo.

Specifikacije 8/8 +

Osem ima 4,7-palčni zaslon, 8+ do 5,5 cm. Procesor A11. 2 GB in 3 GB RAM-a. Na voljo sta dve različici pomnilnika 64 in 256 GB. Obstaja skener za prstne odtise. V "osem" je kamera na 12 Mp in v modifikaciji Plus je nameščen par kamer pri 12 Mp. Frontal - 7 Mp.

iPhone X

Ta telefon ima vse, kar potrebujete za sodoben pametni telefon. Oblikovanje ne more zadovoljiti nekoga, vendar je prepoznavno. Procesor je odličen, kamere so dobri, obstaja skener za prepoznavanje obraza. Stroški te naprave se začne pri 80 tisoč rubljih. Če govorite o tem, kdo ima iphone najboljši fotoaparat, potem ta naprava izpolnjuje vse zahteve. Vendar pa je glede na značilnosti in razmerje med ceno in kakovostjo bolje paziti na nove izdelke - XS /XR.

Značilnosti X

Telefonima 5,8 palčni zaslon. 3 GB RAM-a, vgrajeno - 64/256 GB. Deluje na 11 različicah operacijskega sistema. Procesor A11 število jeder - 6. Fotoaparati izdelajo fotografije 4032 x 3024 in 3840 x 2160. Video posnetki se snemajo s hitrostjo 60 slik na sekundo.

Kaj iphone kupiti v letu 2018?

Najbolj optimalne (za cene in kakovost) telefone v letu 2018 je treba imenovati modele 6S /6S + 7/7 +. Te naprave imajo odlično strojno opremo, posodobljeno na najnovejšo različico operacijskega sistema. Cene na teh telefonih so že optimalne, cenejši telefoni ne bodo. Ko gre za to, katera oprema bo najboljša za otroka ali starejšo osebo, je vredno posvetiti pozornost pametnim telefonom 5S in SE. "Osem" ni impresiven in X je predrag, čeprav ga mnogi imenujejo najboljši iPhone.

Kateri spomin izbrati?

Ne smemo pozabiti, da iPhone ne podpira pomnilniških kartic. Zato morate pred nakupom izračunati, ali je dovolj prostora za potrebe. Modeli s 16 GB bodo dovolj za nezapletene uporabnike, če pa so ljudje bolj zadovoljni z igranjem močnih iger, ki zahtevajo veliko spomina, prenos filmov, glasbe, potem je vredno pogledati 32 GB ali več. Ampak morate vedeti, da večja količina pomnilnika, dražji telefon bo stalo.

Kakšen odtenek izbrati?

Odgovor na to vprašanje je čim bolj subjektiven, vendar se nekateri kupci ne morejo odločiti za izbiro. V naboru pametnih telefonov je veliko možnosti. Klasičen odtenek je treba imenovati srebrna različica. To je nekoliko podobno kot "sivi prostor" na njem. V prvembela različica sprednji in zadnji strani - srebrna. V drugem črni plošči. Ta možnost je za ženske in moške. Če nekdo kot zlate barve, in takšnih modelov v liniji pametnih telefonov. Sprednja plošča z belo. Najbolj zanimivo pri tem odtenku je steklo iPhone. Naprava tudi praktično, so prstni odtisi niso vidni. Odtenek "roza zlato", je tudi priljubljen. Kot je v glavnem ženske. Barva je lepa in vidna od daleč. IPhone 7 je prva linija črnega telesa. Obstaja možnost mat je sijajna. Prva možnost je praktično nemogoče, da nič, drugi pa je bolj udobno v roki. Pri nakupu je treba paziti na sprednjem delu. Na zadnji strani uporabnika izgleda manj pogosto. Kupci se svetuje, naj bodo pozorne na črnem okvirju, ki je videti trdna in praktična. Ker niso vidni senzor okoli okvirja zaslona, ​​da se ne motijo ​​med uporabo. Da bi razumeli, katera možnost bo ustrezala določeno osebo, je bolje, da razmisli več barv.

Rezultati

letos ne kupite novo različico iPhone. Bolje počakati do poletja, ko bo pripomočke postal cenejši. Bližje septembra bo predstavil nove modele, ki bi bili zainteresirani za več. Če želite, da opremo pred 4 leti, lahko pametni telefon kupiti v vsakem letnem času.

Sorodne publikacije