iMTCPay: Kako izklopiti "enostavno plačilo"?

Zgodi se, da ko je izbrana tarifa, ki jo je izbrala MTS, ne zadošča povsem zahtevam in jo mora spremeniti v drugo. Nekateri kupci sčasoma zastavijo vprašanje: "Kako onemogočiti iMTCPay?", Ki iz nekega razloga ne izpolnjuje njihovih zahtev.

Udobna hitrost

Od lahkih plačilnih storitev so uporabniki pričakovali veliko priročnih funkcij. V resnici pa ne bodo vsi kupci MTS lahko odgovorili na vprašanje: "Kaj je SMS iMTCPay?" Ta storitev omogoča zaposlenim, da plačajo z različnimi mobilnimi storitvami, vključno z računi za storitve, plačilom za nakup v nakupovalnem centru ali na internetu. , MTS računi, različna druga plačila.


Finančna infuzija je posledica polnjenja telefonskega salda, vendar je zaradi obstoječe bančne kartice mogoče rešiti vprašanje plačila. Kaj je priročno - finančni postopek ne traja veliko časa, saj je storitev odprta za uporabo ob katerem koli času dneva, odmori tukaj ne obstajajo enako kot prosti dnevi. V delu plačil se provizija ne obračuna ali je manjša kot pri kateri koli banki ali plačilnem terminalu. Možno je ustvariti predloge za plačila. Ta storitev ima tudi združljivost z velikim številom različnih telefonov, prilagodljivimi nastavitvami.

Uporabnost

Ta storitev je bila na voljo prek:
 • posebne mobilne aplikacije;
 • ussd ukazi. Pridobite dovolj kode 115. Ta portal velja za najbolj vsestranski v smislu dostopa"enostavno plačilo";
 • poseben spletni portal.
 • Za plačevanje z osebnega računa je mogoče uporabiti eno od teh metod, vendar pri bančni kartici je to mogoče le prek mobilne aplikacije.
  Ne glede na način, na katerega se funkcija uporablja, je pred plačilom plačilo poslano sporočilo z zahtevo za potrditev finančne transakcije, v katerem so navedeni vsi plačilni parametri in pristojbina za storitev. Naročnik pošlje odgovor, ki potrdi ali zavrne transakcijo.
  Če gre za bančno kartico, prihaja iz mobilne aplikacije banka z informacijami, da je potrebno plačilo za iMTCPay. Samodejno vključuje številko kartice in znesek plačila.

  Zanesljiva varnost?

  Dostop do te mobilne aplikacije je zaščiten z geslom. Uporabniku, ki je prešel na tarifo "enostavno plačilo", bi moral biti znan le tako, da bi bilo treba ustvariti kakršno koli zahtevo zunanjih uporabnikov. Ko je denar obremenjen, se izvrši plačilo iMTCPay, transakcija se zaključi, nujno pride SMS sporočilo, iz katerega je razvidno, da je bilo plačilo izvršeno, in če je bila provizija zadržana, je tudi njen znesek objavljen. Varnost je bila obljubljena zaradi zasebnega gesla in samodejnega preverjanja storitve, ki lahko ugotovi, ali naslovnik in plačilo ustrezata. Vse to se stori, da bi se izognili kakršni koli goljufiji, tako da se plačilna transakcija prejemnika plačila ne spremeni.


  Ta mobilni sistemprejel certifikat, ki je skladen z zakonitimi razlogi bančnih standardov PCI DSS, in zato predstavlja stopnjo varnosti z različnimi vrstami plačil, ki se opravijo iz bančnih kartic.

  Stroškovne omejitve

  Če stranka podjetja MTS uporablja bančno kartico, se zahtevki zaračunavajo - za vodenje storitev, poročila, poročila itd. Na primer, lahko plačate osebni račun za določen znesek, in finančne transakcije, opravljene na dan, ne sme presegati zneska 15.000 rubljev, in za teden dni - ne več kot 50 tisoč rubljev.
  Če je v plačilo vključena bančna kartica, ta ne velja za vse banke, vključno z lastniki kartic podjetij, ki storitev ne morejo uporabiti za kritje stroškov iz proizvodnega dela, in lahko v enem dnevu preživijo največ sedem operacij. Če naslednjega plačila ni mogoče uresničiti zaradi pomanjkanja denarja na računu, obstaja možnost, da še vedno plačate, vendar se bo denar umaknil z bančne kartice. Tukaj za pomoč in bo mobilna aplikacija.

  Osebna pisarna

  Osebna pisarna vam bo pomagala, da boste izvedeli vse informacije, saj so bile v storitvi "enostavno plačilo" uporabljene bančne kartice, preverite izvršena plačila, navedite, ali so bile tarife spremenjene. Ko je program zagnan, so sprejeti vsi pogoji sporazuma, geslo je dano, dostop do vseh programov se odpre po posodobitvi potrebnih parametrov.

  Kako onemogočiti iMTCPay?

  Vendar niso vsi uporabniki zadovoljni z delom te storitvezasnovan je bil kot zelo koristen in preprosta funkcija, ki v mnogih primerih olajša življenje in znatno prihrani čas. Nekdo se ni strinjal s plačili za storitve, ki jih opravlja storitev, ali je bila provizija bolj podobna, da bi bilo zaželeno, da nekdo pride do konfliktov in konfliktov s predstavnikom službe. Če imate še vedno vprašanje: "Kako izklopim iMTCPay" "Easy Payment"? ", Lahko to storite na več načinov.

  Spremenite geslo

  Toda pred operaterji, če uporabnik okleva ali zavrne storitev, lahko svetuje, da spremenite geslo. V ta namen uporabite predhodno konfigurirano funkcijo osebnega računa in spremenite dostopno kodo. V tem primeru posodobljeni meni naloži seznam razpoložljivih plačil in določi število tistih plačil, ki so že določena v zgodovini.
  Geslo lahko ponastavite tukaj. Če bi bil pozabljen, bi bilo težje rešiti ta problem, ker so zaradi varnosti odstranjeni vsi programi - bančne kartice, ki so povezane. Vse je treba ponovno povezati. Če je tarifa zavrnjena, bi moralo obstajati sporočilo o uspešnem preklicu paketa.

  Nevarnost goljufov

  Če pa je iz računa izginila znatna količina denarja in je nemogoče ugotoviti, kako se je to zgodilo, se bo morala vrniti. Včasih se to zgodi zaradi goljufov, ki so uspeli narediti tako imenovani klon sim kartice, in denarna bremenitev se nadaljuje. Če obstajajo takšni sumi, se operaterjem svetuje, da se ne odzivajo na sporočila SMS, ki jih pošiljajo neznancine odgovarjate na klice, katerih naročniki niso znani. Ne priporočamo pošiljanja sporočil s telefona, ko prispeli kurirji ali če neznani naročniki prosijo, da nekdo da kakšno pomoč, tako da prenese določen znesek na neznano številko. Kot kažejo statistični podatki, v večini primerov taka dejanja izvajajo goljufi, ker bo v prihodnje naročnik prisiljen izgubiti precejšnje vsote, ne da bi vedel, kje izginjajo iz računov. Tudi če je zelo zanimivo vedeti, za kaj je sms iMTCPay, je najbolje, da hitreje omejite radovednost in izklopite "enostavno plačilo".

  Boj za vračilo denarja

  Kode preko SMS-a niso priporočljive tudi, če ste ukradli denar iMTCPay in kaj je še vedno nejasno. Najverjetneje boste morali zaprositi najbližji servisni center operaterja s pisno izjavo, v kateri bo potrebno prekiniti tarifo. Imeti morate potni list in njegovo kopijo.
  Če bodo krivi za odvzem denarja goljufov, bodo morali obiskati organe kazenskega pregona, da bi pomagali pri reševanju konfliktnih razmer, vrnitvi ukradenega denarja in kaznovanju zločincev. Še enkrat, prinesite s seboj dokumente, ki potrjujejo osebo.

  Onemogočanje kratke številke

  Onemogočanje storitve je mogoče prek obstoječega pametnega telefona, ki deluje na platformi Android ali iOS. Obstaja način, da se storitev "enostavno plačilo" prekine s kratko številko. Če želite izvedeti, kako izklopiti iMTCPay, je številka 6996 številka, ki jo morate poklicati in slediti naslednjemu.navodila. Ta številka se uporablja med tarifnim obdobjem, ko potrebujete zahtevo, ki potrjuje plačilo. Ta funkcija se zaračuna v času tarife, njen strošek pa je odvisen od regije, v kateri je naročnik. Če želite opraviti transakcijo, mora ta številka poslati sporočilo. Besedilo je lahko vsaka vsebina. Za odpravo sporočila vstavite znak "0". Vsa sporočila so obdelana in pošiljatelj bo na koncu prejel ustrezno sporočilo. Če želite prekiniti povezavo s tarifo, potem po številčnici na kratko pritisnite tipko "0" in sledite vsem korakom v skladu z navodili. Ko je tarifa postala neveljavna, kratka številka samodejno preneha delovati.

  Posebne kode za odklop

  Kratka številka je vključena v standardno storitev "enostavno plačilo" in je povezana s številnimi tarifami, ki so privzeto v podjetju MTS. Naročnina nima kratke številke, plačilo je vključeno, ko morate nekaj plačati. Za vsako plačilo bo odstotek, ki je zastavljen v različnih organizacijah posamično. Ni posebne kode za izključitev storitve "6996" od MTS, če pa to ni potrebno, se je mogoče obrniti na operaterja ali obiskati servisni center, nujno s potnim listom, in prositi zaposlenega, da prekine storitev. Operaterja lahko pokličete po telefonu tako, da vtipkate številko "0890", nato pa sledite navodilom avtomobilskega informatorja, da se obrnete na zaposlenega v podjetju, morate klikniti številko"0".

  Servisni center

  Kot svetujejo uporabniki, je najbolje, da se za hitrejše reševanje vprašanj, povezanih s storitvami, ki jih ponujajo telefonska podjetja, obrnete na servisne centre. Storitev je dobra tam, lahko dobite strokovne odgovore na vsa vprašanja. Interaktivni meni vam bo v pomoč. V ta namen je izbrana običajna kombinacija "* 111 * 1 #" in vsi ukazi operaterja se izvedejo prek glasovnega menija.
  Če je prišlo do potrebe po potovanju, medtem ko je uporabnik v gostovanju, lahko uporabite storitve telefonske številke - + 7-495-766-01-66. Ta številka je izbrana v mednarodnem formatu, po povezavi pa boste morali pozorno poslušati in dosledno upoštevati navodila.

  Onemogočanje s pomočjo "osebnega kabineta"

  V problemu "osebne pisarne", kako onemogočiti iMTCPay, bo rešen skoraj takoj, vendar potrebujete geslo in prijavo, ki ste ju vnesli prej. Telefonska številka je samo prijava, geslo pa je priložnost za naročanje. Za to obstaja določena povezava, ki jo lahko dobite s posebnim SMS sporočilom. Če je tablični računalnik, v primeru, ko je treba ugotoviti, kako onemogočiti iMTCPay na MTS, ali ta modem MTS-povezljivost, je mogoče vnesti v "osebni račun" samodejno. Ko pride avtorizacija, nato pa vstopi v "osebno pisarno", se prekine povezava, vendar obstaja možnost razdružitve bančne kartice. Obstaja še ena kratka številka - 7763. Če se transakcija in plačilo izvede, kako onemogočiti iMTCPay še vedno ni jasno, potem je dovolj, da prekličete možnosti in to število preneha delovati. Če je vse enakosporočila še vedno prispete, morate uporabiti storitev, kot je »omejitev vsebine«. Lahko ga povežete z "osebno omarico" ali z naslednjo kombinacijo - "* 152 * 2 #". Ko je tarifa izklopljena, bodo plačane in brezplačne naročnine izgubljene iz kratkih številk. V storitvi MTS, kako onemogočiti iMTCPay, pozna katerega koli operaterja centra, zato lahko storitev čim prej deaktivira.

  Dovoljenje na spletnem mestu

  Uradna spletna stran bo pomagala tudi pri opustitvi storitve "enostavnega plačila". Če želite to narediti, morate prenesti pooblastilo na mts.ru. Nekateri uporabniki, ki tega spletnega mesta še niso obiskali, lahko izkoristijo tudi njegove funkcije. Za to morate vnesti lastno številko mobilnega telefona in s pomočjo SMS sporočila poslati geslo za nadaljnje ukrepanje. Če se manipulacije izvajajo na tablici ali modemu iz MTS, se vhod izvede samodejno. Nobene poverilnice niso potrebne. V razdelku, kjer so prikazane storitve, je plošča za enostavno plačilo. Tukaj je potrebno zagnati ukaz "izklopi", nato pa natančneje, v osebnem profilu, obstaja deblokiranje bančne kartice.
  Storitev „enostavno plačilo“ naj bi bila univerzalna storitev. Sprva je bila to posebna mikro-koda, ki je vsebovala storitev mtcpay, transakcija pa je bila izvedena šele, ko se je sedem-kartica spremenila v posebno kartico. Toda šele skozi čas je bila uvedena sama storitev, ki bi jo lahko izvedliiz telefona ali spletnega mesta. Priročno ali ne - lahko rešijo le uporabniki te storitve.

  Sorodne publikacije