Poskusimo modo na "Skyrim" na strelnem orožju

Skyrimov svet je poln govorov, ki so značilni za žanr fantazije: vino, kri, bardi, zmaji in mnogi drugi. Vendar pa vsak igralec prej ali slej želi spremembe in nove občutke v že znanih okoljih. Samo za takšne namene so izumili posebne modele za Skyrim za strelno orožje, ki smo ga namenili temu članku.

Malo modernosti v fantazijskem svetu

Ker sprostitev naslednjega dela Skyrim-a še ni predvidena (vsaj v bližnji prihodnosti), igralci še naprej eksperimentirajo z eno od najnovejših mojstrovin iz serije - "Skyrim 5". Zahvaljujoč različnim spremembam, igra ne le še naprej uživa veliko popularnost, temveč tudi vsako leto postane vse bolj edinstvena vsebina. Danes ne bomo govorili o vseh vrstah zaključkov in grafičnih izboljšav, ampak namesto tega bomo kršili temo modifikacij o strelnem orožju "Skyrim".


Bitka mečev, lokostrelstva in čarovništva z golimi rokami je seveda dobra, toda kaj morate storiti, če želite poskusiti nekaj novega? V tem primeru so modifikacije na strelnem orožju "Skyrim" najboljša možnost za najzahtevnejše junake.

Dragonborn pehotnik

Pick up zmaja iz M4? Enostavno! Boj proti snežnim trolom z AK-47? Preprosto preprosto! S takšnimi modifikacijami lahko vaš Dovakin z lahkoto spremenite v pristne marince. In vse to je mogoče v vesolju, vkar nihče ne ve, kaj je smodnik! Uporabite modo na Skyrim za strelno orožje je bodisi zaradi igre vlog (ker ne smete pozabiti na žanr Skyrim!), Ali zaradi banalne radovednosti - ni pomembno, saj je v vsakem primeru zagotovljena količina zabave in užitka zagotovljena.
V dodatnem kompletu lahko pobereš orožje po svojem okusu: to so nesmrtne klasične in NATO puške in pištole. Takšen arsenal bo zagotovo privlačen vsem tistim, ki ljubijo preprosto in zanesljivo orožje, pa tudi tistim, ki so naklonjeni bolj futurističnim modelom.

Kot skoraj vsa oprema v svetu "Skyrima", se lahko ognjišča izdelajo v kovaču. Ustvarjajo se s posebnimi materiali, vendar natančno kako - označeni so nasproti vsakemu modelu.

Izvajanje

V kombinaciji s strelnim orožjem je prišlo do neke vrste neravnovesja sistema iger na srečo. Za njih je mogoče dobiti dober znesek od katerega koli trgovca, zlahka jih je mogoče rešiti tudi z močnimi nasprotniki itd. Vendar pa je priporočljivo, da deluje pošteno, poskusite, da ne uporabljajo vse te manipulacije, šele potem ravnovesje igranja ne bo veliko trpijo. Ne smemo pozabiti na še eno pomembno točko, ko govorimo o realizaciji strelnega orožja v Skyrimu. Gre za dejstvo, da ta vrsta orožja načeloma ni primerna za takšen igralni svet, zato ga ni bilo tako enostavno uvesti. To je še posebej opazno na "kartonskih" animacijah s posnetki, ki so bili nekoč prikazani med nevarnostmi ali udari meča. To se zgodi, ker igra še vedno sprejemaza tipično hladno orožje. Seveda obstajajo spremembe, ki ponujajo lastno animacijo, vendar še vedno ne dosežejo idealne kakovosti.

Kakšne so ugotovitve?

Tovrstne spremembe bodo koristne, če želite, da bi poznan proces postal malce novosti, pojdite skozi igro, ne da bi se morali dolgo ukvarjati z močnimi sovražniki, ali se samo zabavati. Prav tako je treba upoštevati, da obstajajo še druge aplikacije, ki lahko spremenijo igro Skyrim. To je moda za "Skyrim" na srednjeveškem strelnem orožju, in setov iz drugih priljubljenih video iger, in še veliko več. Izbira je, vendar je odvisna samo od vaših želja.

Sorodne publikacije