Digitalni sprejemnik T2: pregledi

V začetku so znanstveniki, strokovnjaki in navadni ljudje verjeli, da bo s prihodom interneta in različnih pripomočkov, ki se razlikujejo glede na ceno, obliko in "polnjenje", televizija hitro zapustila podjetje. Toda nepričakovano so se začeli pojavljati novi dogodki in izvajanje na tem področju, kar je povzročilo pojav digitalne radiodifuzije. Ljudje so zanj uporabljali analogno televizijo. Tunerji za tak ulov signala so na vsakem "zaslonu" starega modela. Če želite gledati digitalno televizijo, morate kupiti novo napravo z vgrajenim oddajnikom. Če takšne priložnosti ne bo, bo vsak reševalec T2 prišel na pomoč. Je poceni, ima majhno velikost. V članku bomo pregledali najprimernejše naprave, ki jih odlikujejo potrošniki. Vsi sklepi temeljijo na njihovih povratnih informacijah.


Mnogi se sprašujejo: zakaj je digitalna televizija boljša in kakšne so njene prednosti v primerjavi z analogno? Dejstvo je, da bolj napredna tehnologija prenašanja zvoka in slike povzroči na zaslonu le visoko kakovostno sliko in omogoča tudi zaščito signala. Slednji se prenaša ne neprekinjeno, ampak prekinjeno. Druga pomembna podrobnost je naslednja: sodobni televizorji gledalcu ne bodo mogli razkriti svojega potenciala pri uporabi analognega oddajanja. Tudi če se signal prenaša na več tisoč kilometrov, bo digitalna komunikacija še vedno zagotavljala najjasnejšo sliko in glasen zvok. Srečni vladarji sodobne tehnologije bodo lahko gledaliveč televizijskih kanalov. Tisti, ki so kupili T2 sprejemnik, lahko uporabijo dodatne funkcije - teletekst, bliskovni pogon, postajališče, itd.


Zdaj se digitalni signal prenaša s kablom, prizemnim ali satelitskim prikazom. Večina potrošnikov raje kupi tuner, ki vam omogoča uporabo druge vrste televizije. Vsi so prej delali na DVB-T standardu. Trenutno je zastarel. Zato ga postopoma nadomešča bolj popolna in kakovostna - T2.

World Vision T38

Prvi opisani model deluje na podlagi standarda DVB-T2. World Vision Tuner omogoča največjo ločljivost kot 1080r. Povratne informacije potrošnikov nam omogočajo, da naredimo naslednje zaključke: vsi kanali se preklopijo z ogromno hitrostjo, signal je dobro vzet, naprava pa hitro preide v delovni način. Katere druge prednosti ima tuner? Opremljen je z možnostmi teleteksta, telegidom, snemanjem zraka. Tudi potrošniki opažajo prisotnost daljinskega upravljalnika in veseli se tudi, da naprava podpira delo z zunanjimi nosilci.
Katere slabosti uporabniki opažajo? T2 sprejemnik nima zaslona, ​​vendar opravičuje veliko tega po nizki ceni.

Svetovna vizija T55D

Ta sprejemnik lahko imenujemo praktično najboljši, če prinesete razmerje med kakovostjo in vrednostjo. Deluje s prizemno televizijo in ima veliko uporabnih funkcij. Kupci upoštevajo dobro in stabilno delovanje. Poleg tega je možno predvajati številne oblike datotek iz zunanjih medijev; Komplet je opremljen z daljinskim upravljalnikomki jih kupci ne najdejo.

U2C T2 HD Plus

Še ena naprava, ki je ena izmed najbolj dostopnih sprejemnikov na trgu. Potrošniki ugotavljajo, da jih je enostavno upravljati. V meniju je preprost in se hitro poveže s televizorjem. Praviloma je dobavljena nadzorna plošča. Majhna je in čim bolj priročna med delovanjem. To potrjujejo povratne informacije strank.

Močna SRT 8202

Toner T2 "Močan" model 8202 trenutno velja za enega najboljših na trgu. Deluje z digitalnim zemeljskim signalom, ki lahko prikaže sliko v ločljivosti 1080p. Ti kanali, ki se ujemajo s to funkcijo na zaslonu, izgledajo preprosto super. Sprejemnik podpira delo z zunanjimi nosilci, vam omogoča, da začasno ustavite oddajanje, vgrajen telegraf telegrafa. Če želite, lahko vedno uporabite svojo pomnilniško kartico ali bliskovni pogon in odprete katerokoli datoteko za ogled (poslušanje). Povratne informacije potrošnikov potrjujejo, da tuner deluje hitro, brez napak, ima dobre zvočne lastnosti. Filmska seja bo 100% uspešna le, če prejme kakovost zvoka AC3. V tem načinu zvoka naprava deluje.


Uporabniki opozarjajo, da je zaslon ločena prednost modela. Vsebuje vse razpoložljive informacije. Od strani izgleda lepo. Sam sprejemnik T2 ima zelo majhne dimenzije, zato je vedno prostor za to. Uporabniki upoštevajo dobro opremo: na voljo je majhen daljinski upravljalnik, ki se uporablja čim bolj inje priročno.

Romsat T2050

TV-sprejemnik T2 je zasnovan za delovanje samo s strani domačega uporabnika, zato ima posebne zahteve. Model pripada proračunskemu razredu, deluje s prizemno televizijo.
Kateri uporabniki uporabljajo ta sprejemnik, da računajo na ugodnosti? Opremljen je s funkcijo hitrega zagona, kar pomeni, da se bo naprava vklopila v manj kot 10 sekundah. Na telesu so potrebni gumbi, ki so nameščeni zelo priročno, in to potrjujejo številni kupci. To pomeni, da te tipke omogočajo delo s sprejemnikom tudi, ko so bile baterije nameščene blizu nadzorne plošče. Po želji lahko uporabite posebna vrata, ki se priključijo na navaden USB kabel. Potrošniki najdejo to rešitev izjemno dobro, saj jim je dovoljeno polniti telefon in druge pripomočke.

Romsat T2070

Digitalni T2 T2 s T2070 je prav tako majhen, ima veliko vgrajenih funkcij. Deluje tako s starim standardnim modelom kot z novim. Možnost gledanja televizijskih kanalov v najvišji kakovosti - 1080p. Vedno je dovoljeno gledanje filmov, predvajanje zvoka z zunanjim pogonom. Tuner deluje dobro in ne daje nobenih napak med dolgotrajnim delovanjem. Uporabniki ugotavljajo, da je dober in kakovosten zaslon, telo je kovinsko, saj je lomljenje modela izjemno težko. Proizvajalec skupaj s sprejemnikom ponuja tudi nadzorno ploščo, ki jo odlikujejo udobje in optimalne dimenzije.

Matrix Lite za inovacije Galaxy

Sedaj morate razmisliti o sprejemniku T2 z internetom. Ta sprejemnik nirazlikuje se le po prisotnosti modula za brezžično podporo, lahko pa deluje tudi z eter, kabelsko in satelitsko televizijo. Naprava je prejela težo 230 gramov, kar je tako všeč kupcem. Lahko se namesti v bližini televizorja vseh velikosti, saj je naprava drugačna po svoji kompaktnosti. Tuner lahko deluje s telegidom in teletekstom. Poleg tega je priložnost gledati video posnetke iz Utube, pogledati "Zemljevide" in tako naprej. Po želji lahko sprejemnik namestite na steno, skupaj s posebnim nastavkom. Daljinski upravljalnik deluje hitro in preprosto je ugotoviti. Uporabniki ugotavljajo, da je največja ločljivost 1080r. Film lahko gledate z zunanjega medija. Kupci upoštevajo tudi posebno možnost, ki vam omogoča, da porabite manj električne energije. Prav tako govorijo o iskanju kanalov in dokaj enostavni posodobitvi vdelane programske opreme. Vendar pa je treba upoštevati, da je ta model veliko dražji od vseh drugih.

BBK SMP240HDT2

Še en zanimiv tuner T2 kanal, ki prikazuje največ 1080p. Naprava je majhna. Mnenja pravijo, da je primer izdelan iz kovine, zato je naprava precej kakovostna. Njegova teža je bila 400 p. Na voljo je zaslon, ki prikazuje vse informacije. Potrošniki potrjujejo, da je besedilo na njem čitljivo in se ne združuje. Tuner lahko uporabljate v vsakem prostoru, saj se bo ujemal tudi na najmanjšem mestu. Naprava se ne pregreje, deluje dobro in stabilno s pomnilniškimi karticami in bliskovnimi pogoni. Kaj še ti je všeč?napravo za potrošnike? Ugotavljajo, da je mogoče posneti oddajo, ustaviti oddajanje. Čisto opozorilo, kakovostna slika. Včasih obstajajo pritožbe, da je navodilo natisnjeno z majhno pisavo, vendar je meni razumljiv, zato pogosto ta pojasnjevalna knjiga pogosto ni potrebna. Treba je omeniti še eno dejstvo. Mnogi potrošniki, ki imajo v lasti televizorje Toshiba, lahko nadzorujejo svoj "zaslon" z izvornim daljinskim upravljalnikom sprejemnika. Zato morate biti previdni, da ne aktivirate nepotrebnih funkcij.

Sorodne publikacije