Kako povečati število slotov v Hamachiju in koliko bo to stalo?

Vsak igralec rad igra mrežo, saj je tekmovanje s prijatelji ali boj z njimi v eni ekipi vedno bolj zanimivo kot preprosto soočanje z računalniškimi roboti. Zato mnogi igralci iščejo priložnosti, ki bi omogočile, da se v omrežju začnejo vse računalniške bitke. Vendar pa v sodobnem svetu večina igralnih aplikacij potrebuje polno licenco, da se lahko borijo v ekipi. Imate alternativo, o kateri bomo razpravljali v tem članku - to je Hamachi. Ugotovili boste, kako je povečati število slotov v Hamachiju, kaj storiti in koliko bo stalo. Ta proces ni zapleten, zato ne boste potrebovali veliko časa. Čez nekaj minut boste podrobno vedeli, kako povečati število slotov v Hamachiju.


Kaj je ta program?

Preden se naučite, kako povečati režo v Hamachiju, morate ugotoviti, kaj je program, zakaj je potreben. Zato vam ta programska oprema omogoča ustvarjanje simulacije lokalnega omrežja na internetu. To je narejeno iz preprostega razloga, ker igra v lokalnem omrežju najpogosteje ne zahteva nakupa licence in vam daje veliko več priložnosti. V skladu s tem, namesto da bi poskušali nekako konfigurirati multiplayer, lahko simulirate pod-pregled LAN-a s tem programom. Vendar pa ima eno neprijetno pomanjkljivost: ko ustvarite strežnik, ima samo pet slotov. To pomeni, da se lahko samo pet igralcev, vključno z vami, poveže z vašo improvizirano LAN. V večini primerov je takoNič ni strašnega in dovolj denarja boste imeli, toda kaj, če potrebujete več prostora? Zato morate ugotoviti, kako povečati število slotov v Hamachiju.


Dodatne reže

Čas je, da ugotovimo, kako povečati število slotov v Hamachiju. Če želite to narediti, morate iti v program in se povezati na brezplačen račun. Nato morate ustvariti novo omrežje in že v drugi stopnji obroka boste morali izbrati naročnino, ki jo lahko uporabite za to omrežje. Obstajajo štiri možnosti: brezplačna, standardna, premijska in večstopenjska. Prvi je že aktiven za igralca in omogoča uporabo petih slotov. Kaj pa druge možnosti?

Stroški

Druge možnosti so plačljive, zato, če želite več slotov, boste morali plačati storitev. Najbolj priljubljena med igralci računalniških iger uporablja standardno naročnino, saj za 25 evrov na leto lahko ustvarite omrežja, ki podpirajo povezavo do 32 udeležencev.

Sorodne publikacije