Civilization 5. Goljufije in pregled igre

Mnogi igralci računalniških iger so cenili novo različico civilizacije 5. Klepeti z njo so bili tudi večkrat obravnavani v njihovih krogih. Tukaj so samo vse sledi, ki iščejo seznam učinkovitih kod, "na progi ruševin". To je rečeno v priljubljenih domačih serijah detektivov, ko gre za posel, ki je obsojen na neuspeh. Približno enako gre z iskanjem goljufij za Sid meierjevo Civilizacijo 5.

Hitos aktiviran In potem?

Značilno je, da navodila za aktiviranje sistema za vnos kod niso tako zapletena. Morate najti datoteko config.ini (običajno v mapi z imeni v mapi »Moji dokumenti«), popravite vrednost iz DebugPanel od nič do enega in shranite spremembe.


V sami igri uporabite tipko ~ ("tilda"), ki vsebuje gumb s črko E, vendar v angleški tipkovnici. Glede na številna priporočila v različnih forumih lahko po izvedenih manipulacijah vnesete ukaze. In zdaj je najbolj zanimivo, da ni nobenih šifrirnih kod. Po aktivaciji je potrebno razumeti samo ekipo, ki se odzove in prilagoditi igro sami. Toda ljubitelji Civilizacije 5 še dolgo niso bili mučeni: goljufije so uspešno zamenjali trenerji. Slednji se zelo uspešno spopadajo s svojimi odgovornostmi.


Sid Meiers Civilization 5. Klepeti? Ne - trener!

Številni dodatki so bili sproščeni v Civilization 5. Goljufije (trenerji) za vsako različico so ločene. Aktiviranje takega ravnanja omogoča:
 • da postanejo bojne enote nesmrtne.
 • Vključite način večnega gibanja (v temv primeru vseh čar na poti, ki temelji strategije, in kot so igre in tam je, popolnoma izgine ne).
 • Daj igralcu neskončno količino denarja.
 • Strateški viri se ne bodo končali.
 • Pospešitev izboljšanja kazalnika statusa.
 • Gradnja in raziskave se zaključita zelo hitro (na primer, podružnica raziskovanja se lahko prenese v dveh ali treh klikih, skoraj polovica).
 • Seveda je vsa lepota igre v tem primeru izgubljena.

  Za in proti

  Uporaba goljufij v običajni igri brez povezave je osebna zadeva vsakega igralca. V bistvu ima igralec, ki prvi igra igro (z vsemi dodatki) nekaj zanimanja. Toda v tem primeru je za to potrebno veliko časa. Kljub temu je potrebno stanje zmanjšati na raziskovanje prostora iz kamene dobe. To ni Spore, kjer se evolucija odvija na zaslonu v desetih ali petnajstih minutah, to je Civilization 5. Goljufije (trener) v tem primeru nimajo nič opraviti.
  Druga stvar, če je bila igra že opravljena, so glavni zanimivi trenutki že znani in želijo samo ubiti večer, hitro "tekel". Težko je, seveda, predstavljati takšno vlogo v igri, vendar jo uporabljajo vsi ljubljeni Civilization 5. Goljufije (izdajalci) vam bodo omogočile, da hitro prenesete raven razvoja države skoraj do največje možne mere. Medtem ko bodo sovražniki in zavezniki še vedno v procesu iznajdbe kolesa, bo igralec lahko postavil cisterne, letala in robotiko, da bodo varovali svoje meje in bodo pripravljeni vrgati atomske bombe v prestolnico sovražnikov.


  Zaključek

  Civilizacija 5 ima številne razlike od svojih predhodnikov. Glavna od njih - je postalo nemogoče za trgovino tehnologije. Če bi se v prejšnjih delih uspešno inovirali inovativnost v zaostalem stanju, iz nje izvlekli vse bistvene vire in izmenjali živi plašč, potem je zdaj treba skleniti raziskovalni sporazum. V bistvu gre za to, da obe državi prispevata določen del sredstev v splošni sklad, raziskave pa potekajo hitreje v obeh državah v tridesetih poteh. Ko se transakcija zaključi, tehnologijo prejmeta obe stranki.
  Tako je treba storiti veliko ukrepov v Civilizaciji 5. Chita je vse poenostavljena. Drugi vidiki diplomacije (vojna, trgovinski sporazumi, premirje, sporazum o odprtju meja) so ostali nespremenjeni.
  Pomemben vidik so edinstvene podobe voditeljev. Vsakdo ima kakovostno obdelano posamezno pokrajino za hrbtom. Voditelji med pogovorom govorijo materne jezike in geste. Na kakršen koli način ne vpliva na igro, vendar pa ima svoj estetski interes. Na ta način se vključi širše občinstvo igralcev iz različnih držav. Vsi voditelji so "nesmrtni" in ostajajo pri igralcu od kamene dobe do obdobja raziskovanja vesolja. Načeloma tudi to ni zelo pomembno, vendar je v resnici pomanjkljivost. Še vedno je treba upati, da bodo razvijalci v prihodnosti z vzpostavitvijo takšne kontinuitete moči izvedli nekaj podobnega sistemu volitev. Tako bi bila igra še bolj živahna in zgodovinsko privlačna.

  Sorodne publikacije