Dobre aplikacije za Android za vsako priložnost

Skoraj vsak prebivalec našega planeta ga uporablja vsak dan ali občasno pred operacijskim sistemom Android. To je najbolj razširjeno na naših mobilnih telefonih. Pametni telefoni Android imajo nujno enako aplikacijo Google Play ali drugače Play market, ki ima zelo veliko število aplikacij. So plačani in svobodni, koristni in včasih popolnoma nepotrebni.

Dobro in neprekinjeno delovanje pripomočka zahteva dobre programe za Android, toda kako se odločite med njimi? To je prava izbira in ta članek bomo namenili in predlagali najbolj praktične brezplačne možnosti.


Kako izbrati dobre programe na Androidu? To vprašanje bomo začeli zdaj.

Zapisi klicev

Najprej se bomo pogovorili o snemanju klicev v Android. Najboljši program za te namene, po mnenju mnogih uporabnikov, je "Zvondik". Njegova prednost pa je v tem, da gre za svoboden in popolnoma Russified program. Program ima naslednje funkcije:
 • snemanje v več formatih (mp4 amr, wav);
 • razvrščanje zapisov;
 • poiščite želeni vnos.
 • Ta aplikacija ima relativno visoko oceno na trgu Play, ki je 43 (od začetka leta 2017). Ampak svet klina ni prišel skupaj na enem izdelku programske opreme. Da, in uporaba "Call Recording" na "Android" - najboljši program, glede na nekatere uporabnike. Ima 42 točk in se nekoliko razlikuje od prejšnjega kandidata za naziv "najboljši izdelek". Toda kakšne so njegove slabosti? To je relativno plačanoaplikacijo, kar pomeni, da lahko uporabite demo verzijo, v drugih pa ni nobenih razlik.


  Podobno je Smart Auto Call Recorder skladen s prejšnjimi programi. Je popolnoma avtomatiziran, to pomeni, da snemanje pogovora poteka samodejno. Relativno visoka ocena je 42 - kot tudi v programu za snemanje klicev. Toda prenesite vse izdelke programske opreme iz uradne strani, da ne poškodujete vašega pripomočka.

  TB

  Oglejmo si zdaj najboljše aplikacije za Android-TB. Televizija je del našega življenja. Večina si ne predstavlja svojega dneva brez gledanja novic ali priljubljene televizijske serije. Toda situacije so lahko drugačne, se zgodi, da je ni mogoče videti. V tem primeru nam pomagajo pripomočki za Android. Vse kar potrebujete za gledanje televizije je daleč od tega - to je dobra internetna povezava in posebna aplikacija, ki jo lahko prenesete v Play Market. Tako kot v drugih primerih so plačani in brezplačni programi. Bomo upoštevali najboljše in najbolj stabilne med njimi. Prvi na našem seznamu bo - Premium TV. Ta program je popolnoma brezplačen in ima zelo visoko oceno uporabnikov. Ko ga prenesete, ne pozabite namestiti dodatnega predvajalnika - MX, - potem pogleda ne bo nobenih težav. Aplikacija je popolnoma Russified, vmesnik je razumljiv. Prav tako bodite pozorni na dodajanje SPB TV in upoštevajte dejstvo, da je zelo priljubljen že tri leta. Izbira kanalov je zelo velika (približno 100), vmesnik je jasen, ruska različica, obstaja možnost, da hitro preklapljate med kanali. Obstajata ali minusi v teh dveh aplikacijah - povsod tamvgrajeno oglaševanje.

  Obdelava fotografij

  In kaj so dobre Android aplikacije za obdelavo fotografij in zabavne kolaže? Najmočnejša aplikacija se imenuje SES. To je popolnoma Russified in ima uporabniško oceno 41. To orodje vam omogoča, da izboljša kakovost slik v nekaj klikov, lahko uporabite filtre, okvirji in nalepke. Tudi program vam omogoča uporabo učinkov prekrivanja, s katerimi lahko spremenite nastavitve svetlosti in nasičenosti, barvne vire in ustvarite mojstrovine.
  Drug dodatek, ki ga je treba omeniti, je PicsArt. To je eden izmed najbolj priljubljenih fotografskih studiev, ki ga uporablja okoli tristo milijonov ljudi. Kljub temu, da to orodje vključuje veliko število orodij za urejanje fotografije, je vmesnik preprost in razumljiv. Aplikacija je Russified, kar še dodatno poenostavi njeno uporabo. Predlagamo, da poudarimo nekatere značilnosti programa:
 • okoli stotine predlog, ki so nam popolnoma brezplačne;
 • veliko število nalepk in ozadij;
 • pisave za urejanje in dodajanje zapisov v slike;
 • Neverjetno veliko število učinkov in okvirjev - ta aplikacija je omejena samo z vašo domišljijo.
 • Na internetu je zelo malo takšne programske opreme, lahko računate na prste.

  Komunikacija

  Zdaj bomo za komunikacijo izpostavili najboljše aplikacije za Android v ruskem jeziku. Seveda bomo takoj izključili tako razširjene socialne mreže VKontakte, sošolce, Facebook in Twitter. Prva stvar, ki bi jo rad omenil, je Viber.Dokaj pogosta aplikacija, ki omogoča ljudem, da komunicirajo v različnih hemisferah, je popolnoma brezplačna. Izdelek podpira funkcijo korespondence, kjer lahko uporabljate veliko število emotikonov in nalepk ter govorno komunikacijo in video komunikacijo. Vse to je popolnoma brezplačno, kar privablja uporabnike.
  Naslednji, ne manj priljubljen program je WhatsApp. "Watsap" je popolnoma podoben program Viber. Podpira iste funkcije (glasovni klic, video klic in način korespondence). Poleg tega je aplikacija brezplačna in uporabniku so na voljo vse funkcije programske opreme.

  Antivirus

  Zdaj na kratko bomo analizirali dobre programe za Android za zaščito naprave, z drugimi besedami, protivirusni program. Najmočnejši in brezplačni so: CM Security, Dr.Web Light, AVG AntiVirus. Vsi ti programi bodo pomagali zaščititi vaš telefon ali tablični računalnik pred najbolj nevarnimi virusi. Ampak vedno prenesite programe iz zaupanja vrednih virov, nato pa protivirusni program ni potreben.

  Sorodne publikacije