Kako vzeti varnostno steklo iz iPhone: priporočila

Glavna naloga varnostnega stekla je, da se telefon shrani pred udarci, razpokami in praskami. Ta element prevzame vse. Sčasoma postane neuporabna, saj izgubi privlačen videz. To znižuje raven zaščite naprave. Če ga želite zamenjati, morate najprej vedeti, kako iz varnostnega stekla vzeti varnostno steklo. Ta postopek je preprost. Dovolj je, da sledite preprostim pravilom.

Zakaj potrebujete zamenjavo?

Preden preberete, kako odstranite zaščitno steklo s telefona 6 in 5, morate spoznati razloge za zamenjavo:
 • Videz telefona je pokvarjen.
 • Zaščitne funkcije naprave so izgubljene.
 • Če želite zamenjati novo steklo.
 • Ko ima telefon novo varnostno steklo, naprava nežno pogleda. Iphone ima posebne dodatke, ki se popolnoma ujemajo z velikostjo. Lahko pa uporabite univerzalno, ki ga morate pravilno držati.


  Varnostna pravila

  Pomembno je upoštevati eno pomembno točko, preden odstranite zaščitno steklo s iPhone 5 ali 6. Ker je površina zaslona popolnoma gladka, je steklo varno pritrjeno na njo. Ne drži le lepila, ampak tudi elektrostatične sile. Obe površini sta zanesljivo v stiku, zato steklo ne bo preprosto izginilo. Potrebno ga je prikovati. Če za ta namen uporabite drug predmet, na primer nož, to je verjetnost poškodbe zaslona.
  Tudi silikonski prisesek ne bo pomagal. Če je varno pritrjena na poškodovano površino, pod njone bo nobenega vakuuma, z močjo se bo odbil. Ko je sklopka kakovostna, se sesalna pluta ne odtrga, vendar bo prišlo do še ene težave.


  Tipalo je pritrjeno na ohišje z dvostranskim trakom ali lepilom. Njihova moč je manjša kot pri zaslonu na dotik in zaščitnem steklu. Če uporabite silo, lahko trgate celoten zaslonski zaslon, ki bo poškodoval njegove zanke. Zato je treba ukrepe premisliti. Šele takrat lahko uporabite navodila za odstranitev zaščitnega stekla iz naprave "iPhone 5s" ali druge naprave.

  Priprava

  Delo je treba opraviti previdno. Pred odstranitvijo varnostnega stekla iz telefona morate pripraviti vse za postopek:
 • Mediator.
 • Sesalni silikon.
 • Umazane brisače.
 • Brisalci vetrobranskega stekla.
 • Medicinske rokavice.
 • Nekateri stekleni kompleti vsebujejo vse, kar je potrebno za izvedbo postopka. Če so te podrobnosti na voljo, je delo enostavno.

  Značilnosti razstavljanja

  Kako vzeti varnostno steklo iz iPhone-a, da bi se vse zgodilo lepo. Pred postopkom je potrebno umiti roke z milom in posušiti. Uporabite lahko gumijaste rokavice. To je potrebno za zaščito pred pojavom odtisov in razvez. Zaslon bo izgledal lepo.
  Pri poškodovanem steklu je treba najti celoten vogal, kjer ni prask ali drugih poškodb. V njej je potrebno ujeti sesalno posodo in jo pritisniti na napravo. Kot s sesalnim pokrovom je treba pritrditi s pomočjo mediatorja, lopatice, da se steklo odstrani. V ta namen povlecite prisesek na bok. Postopek je treba pozorno spremljati, da zaslon ne delujeRaztrgana je bila do vrzeli. V odsotnosti priseska je možno gladko vstaviti mediator, ki se je pojavil v vrzeli. Pri odklapljanju je potrebno poglobiti mediatorja. Z velikim zaslonom morate uporabiti dve orodji. Na koncu morate sami dvigniti sesalnik, da popolnoma odstranite steklo.

  Nova steklena nalepka

  Ko uporabnik ve, kako odstraniti varnostno steklo iz telefona, lahko varno izvedete postopek. Potem boste verjetno potrebovali novo nalepko elementa. Da bi bil rezultat kakovosten, je treba delo opraviti v čisti sobi. Preden se nalepite na krpo, ki ne pušča vlaken, morate nanesti čistilo in ga obdelati na površini. To je potrebno za popolno odstranitev prahu in razmaščevanje površine.
  Steklo je treba vzeti ob robovih. Roke je treba oprati in posušiti. Lahko delate v medicinskih rokavicah. Nato morate potegniti nalepko zaščitne folije, ki je na površini lepila, in jo odstraniti. Steklo je treba držati bližje pametnemu telefonu, tako da med delom ni prišlo do lepljenja prahu. Steklo se postavi iz senzorja, mora biti centrirano in poravnano. Prepričati se morate, da se vse luknje ujemajo. Izdelek je treba spustiti na zaslon in ga malo pritisniti. Mehurčke morate takoj odstraniti in površino obrisati s suho krpo. Na koncu je potrebno odstraniti folijo, ki je služila kot zaščita izdelka med prevozom. Bolje je, da takoj odstranite prašne delce, ki zadenejo steklo. Potrebno je nežno odpreti steklo, odstraniti smeti. Za to lahko uporabite prtiček ali pinceto. Nato se steklo postavi na svoje mesto. Potem spet telefonbo zaščiten pred poškodbami. Postopek odstranjevanja in lepljenja stekla za vse iPhone je enak. Izbrati morate samo ustrezno opremo.

  Sorodne publikacije