PBX - kaj je to? Mini-PBX - Kaj je to?

Na splošno je ATS storitev za poslovno podjetje. Kaj je PBX in druge podrobnosti te postavke, bodo v vseh podrobnostih obravnavali naslednje članke.

Podroben opis PBX

Tako je virtualna narava ATS storitev, ki vključuje vrsto komunikacij najnovejše oblike. Na račun teh sporočil bo eno ali drugo podjetje poslovnega pobočja lahko opravljalo svoje delo z novo močjo in močjo. Mini PBX - kaj je to in kaj je dekodiranje ATS, je pomembno poznati vsakogar, ki želi izboljšati svoje podjetje. S pomočjo avtomatske telefonske centrale naprave lahko komunicirate v svoji pisarni. To je virtualna PBX, ki vam zagotavlja visoko kakovostne storitve.


In zdaj natančneje z znanstvenega vidika. Kaj je virtualna PBX? V celoti je to naprava, ki nadomešča analogi s svojo ceno in tehnično podporo. Z njim organizirate telefonijo podjetja in ga lahko spremljate vse od katerega koli priročnega za vas. Tukaj smo ugotovili, kaj je to - mini PBX.

Značilnosti tehničnega vidika

Kaj je ATS? Najlažji način je razstaviti na primer svoje tehnične podpore. S tega vidika je lahko storitev takšne narave zagotovljena z več možnostmi. Kaj je ATC dekodiranje, je vredno ugotoviti, kot tudi spoznati slabosti, prednosti in značilnosti tehnične narave. Način tehnične podpore se izbere glede na vrstodejavnosti enega ali drugega podjetja.

Vrste storitev

Najpogosteje na trgu proizvodnje se njihovim strankam ponujajo najbolj kombinirane storitve. Kaj je PBX bo jasno, ko preučimo možnosti:
 • Opremo, ki je na voljo. Za organizacijo se dodeli s tako imenovanim prehodom naročnika ali strežnikom, ki uporablja programsko opremo. Te naprave so običajno nameščene v prostorih neposredno delodajalca. Vendar pa podjetje kupcev namesti telefone, ki imajo naslove IP, in programsko aplikacijo za te naprave. Poleg tega so programi posodobljenega tipa vzpostavljeni s poudarkom na nalogah razvoja poslovanja.
 • Na trgu je tudi precej razširjena namestitev tako imenovane platforme. Vsak poslovni odjemalec dobi virtualni stroj, ki vključuje operacijski sistem in programsko opremo. Ta stroj je lahko nameščen podobno kot prejšnja storitev uporabe komunikacijske narave.
 • Tretja vzorčna storitev je zagotavljanje domene pisarni podjetja. Za organizacijo promocije podjetja se dodeli posamezni subjekt, to je domena sama. Prav tako ima lastne vrste nastavitev, ki jih lahko vsak potrošnik prilagodi samo za sebe.
 • Vključitev skupnih komunikacijskih storitev v en tarifni načrt. V tem tarifnem načrtu je urejen njegov kratek načrt oštevilčenja. V tem primeru imajo v mislih svoje dodatne zmogljivosti, ki so precej zanimive narave. Oprema je vgrajenav meniju in avtoinformatorju.
 • Zdaj je postalo jasno, da je to - pisarna PBX. Prav tako je treba omeniti dejstvo, da je upravljanje te avtomatske telefonske centrale zagotovljeno izključno s strani najemnika postaje. Upravljanje praviloma poteka neposredno z računalnikom ali mobilno napravo. Oseba, ki najame to postajo, lahko najame posebne operaterje, ki izvajajo to funkcijo.


  Kaj povezuje to storitev

  Kot smo že zapisali v članku, naj bi ta oprema vzpostavila trdno povezavo. Tudi povezava take naprave je nekaj drugih storitev, ki jih bomo podrobneje obravnavali:
 • Izvede se brezplačna tako imenovana telefonija celotne pisarne v zadnjih petih minutah.
 • Če so vaše pisarne razpršene po vsem svetu, lahko s pomočjo dodatnih nastavitev povežete vse telefonske linije.
 • Storitve obdelave klicev v proračunu.
 • Povezovanje številke, ki ima precej veliko število kanalov na mesto.
 • Posredovanje klicev v pisarni in v njenih neposrednih mejah.
 • Te storitve ATS se zagotavljajo za fizične in pravne osebe.
 • Prav tako lahko brezplačno povežete tako imenovani pripomoček za telefonski klic. To vam bo omogočilo, da izboljšate pretvorbo vaše pisarne.
 • Način priključitve centralne enote

  Za povezavo tega sistema s pisarno je treba najprej registrirati. Nato pojdite na spodnji razdelekime "Osebni račun" in kliknite ustrezno tipko za povezavo PBX. Če želite začeti s tem sistemom, morate kupiti telefonsko številko in številko mesta.
  Običajna storitev PBX se rednim strankam zagotavlja brezplačno. Povezava se izvede samo z rednim dopolnjevanjem računa. To je dopolnitev računa vsaj enkrat na tri mesece. V tem primeru, če ena ali druga stranka ne dopolni računa več kot ta rok, se naloži denarna kazen v višini petih ameriških dolarjev. Lahko tudi blokira celoten sistem tega uporabnika.
  Če ste le pozabili dopolniti svoj račun, vas bo ponudnik storitev najverjetneje spomnil na to. Navsezadnje organizacija pogosto pošlje sporočilo svoji stranki, da nima dovolj sredstev na računu in da jo mora dopolniti. Potem uporabnik sam sprejme odločitev: bodisi za obnovo računa, bodisi za izklop PBX.

  Snemanje klicev

  Zdaj veste, kaj je ATE, in ga lahko uporabite na različnih področjih dejavnosti med snemanjem pogovorov. Na primer, za izboljšanje komunikacije, bi bil vodja podjetja prijetno poslušati pogovore svojih zaposlenih in prilagajati njihovo delo. Podatki o evidenci klicev bodo shranjeni v vašem osebnem računu, kjer se lahko prijavite in poslušate pogovor, ki ga potrebujete.

  Sorodne publikacije