"Yandex Money" je opis, uporaba, prenos sredstev, sestavljanje posojil

«Yandex.Money» je priročna storitev za internetne uporabnike, ki vam omogoča plačilo storitev, spletnega nakupa, prenosa denarja drugim osebam, prejemanje posojil v nekaj klikih. Nekatere funkcije lahko uporabljate brez registracije. Da bi dobili popoln dostop do vseh storitev, je priporočljivo, da se registrirate na spletni strani «Yandex.Grosha». Ta postopek je brezplačen in ne zahteva, da uporabnik izpolnjuje posebne pogoje.

Priložnosti za neregistrirane uporabnike

V storitvi «Yandex.Money» imajo neregistrirani uporabniki možnost plačati različne storitve. Na primer, plačate lahko globe, gospodarske javne službe, mobilne telefone, internet, televizijo, poplačate obstoječa posojila in posojila. Uporabnik mora vnesti le zahtevane podatke (številko računa, pogodbo itd.) In navesti bančno kartico, s katere bo plačilo izvedeno (zahtevani znesek + provizija). Prav tako lahko ljudje, ki niso registrirani v sistemu, preko Yandex.Money prenosa sredstev iz ene ruske bančne kartice v drugo. V takih finančnih transakcijah storitev deluje kot posrednik, vmesna povezava. Druga možnost, ki je na voljo brez registracije, je prenos s kartice na elektronsko denarnico nekoga na Yandexu.


Zakaj bi morali ustvariti elektronsko torbico

Kaj je priročna in priročna denarnica "Yandex.Grosha"? Najprej in predvsem je potrebno za tiste ljudi, ki ponujajo različne storitveprek interneta in za to prejmete plačilo. V takih primerih elektronska denarnica deluje kot posebna zakladnica. Katera sredstva v njem ne bodo nikjer izginila. Nato lahko:
 • porabijo za spletne plačilne storitve, nakupe;
 • se pripeljite na kartico;
 • prenos na gotovino prek sistemov za prenos denarja.
 • Elektronska denarnica je še vedno primerna, ker omogoča uporabniku, da pripravi virtualno in /ali plastično kartico iz sistema Yandex.Grosh. Obe kartici imata več prednosti. Prednosti kartic iz storitve «Yandex.Money»

  Virtualna kartica  Plastična kartica  Na voljo z enim klikom v sistemu «Yandex . \ T Takoj po sprostitvi lahko uporabite kartico.  Na spletni strani «Yandex.Groshi» je naročena plastična kartica. Po naročilu se pošlje po pošti ali po kurirju.  Stanje virtualnih in plastičnih kartic je stanje elektronskega računa v "Yandex.Money" (tj. Denarnica).  Brezplačne plastične in virtualne kartice se lahko dopolnijo z „Oschadbank“, „Euroset“, „Connecting“.  Služi brezplačno.  Zaračunano, vendar je strošek majhen - le 300 rubljev. 3 leta. Storitev se plača takoj, ko naročite kartico.  Plačila brez provizij.

  Navidezna kartica se lahko uporablja samo za plačila na internetu. S svojo prisotnostjo uporabniku ni treba določiti podatkov o svoji glavni plastični kartici za neznanospletnih mest trgovin. Tako je virtualni zemljevid dodatno merilo varnega plačila na svetovnem spletu, tako da se zaščitite pred goljufi in izključite možnost kraje denarja iz glavne kartice. Plastična kartica iz sistema Yandex.Groshi se izdaja uporabnikom, ki aktivno kupujejo v rednih trgovinah in ne želijo razmišljati o načinih za dvig denarja iz elektronske torbice. Ona je še vedno privlači dejstvo, da v svoji tarifi obstaja točka o možnosti prostega dviga gotovine (to je, brez provizije) - do 10 tisoč rubljev. na mesec


  Zanimive ponudbe storitev

  Na strani «Yandex.Money» se občasno registriranim uporabnikom ponujajo donosne delnice. Pred nekaj leti se je na primer plastična kartica iz te storitve lahko dobila skoraj brezplačno - za simbolično količino. Zdaj taka promocija ne poteka, vendar obstaja še veliko drugih donosnih ponudb. Storitev «Yandex.Money» ponuja uporabnikom popuste na nakupe. Nekateri od njih na primer, ki so trenutno v veljavi:
 • 40% popust na naročilu 5 tisoč rubljev. v Lamodi;
 • 30% popusta na spletno naročilo originalnih spominkov v znesku 2 tisoč rubljev. na strani "Red Cube";
 • 10% popust na spletno naročanje izdelkov za hišne živali na kraju Beethoven.
 • V storitvi "Yandex.Money" obstajajo tudi ponudbe s kebabom. Na primer, za nakup elektronike in tehnike v "M. Video »zagotavlja vračilo do 133% zneska nakupa. Obenem ni treba obvezno plačevati«Yandex.Groshima». Ponudbe s popustom in predpomnilnikom se priporočajo, da jih občasno pregledate, da ne boste zamudili novih, donosnih delnic.

  Prijava v «Yandex.Money»

  Zainteresirana za storitev in se odločila za registracijo? Če želite začeti, pojdite na «Yandex.Grosha» in kliknite na gumb «Ustvari torbico». Odpre se stran za registracijo. Registrirate se lahko s podpisom Yandex e-pošte ali preko socialne mreže VKontakte. Vnesite številko mobilnega telefona. V prihodnje bodo sledila sporočila SMS z gesli za potrditev izvršitve plačila. Po registraciji se prikaže začetna stran s številko denarnice in bilanco stanja. Na tej strani je tudi povezava do vseh potrebnih razdelkov - «Plačilo storitev», «Denarni transferji», «Kartice» Yandex.Money «itd.
  Po registraciji na vrhu strani kliknite na gumb z bilanco. Meni se odpre. V njej bo številka denarnice prikazala stanje računa v "Yandex.Money" - anonimno. Če boste aktivno uporabljali storitev, potem vam anonimni status ni primeren, ker ne ponuja zelo širokih možnosti. Z anonimnim statusom:
 • v torbici lahko shranite zneske do 15 tisoč rubljev.
 • Omejitev plačila je 15 tisoč rubljev. iz denarnice in 15 tisoč rubljev. z vezano bančno kartico;
 • Omejitev odstopa od kartice "Yandex.Grosha" je 5 tisoč rubljev.
 • Nedostopen obseg storitev - plačila po vsem svetu (na voljo samo v Rusiji),prenosi denarja preko Unistream in Western Union, bančnih kartic Ruske federacije, bančnih računov in drugih denarnic, registriranih v storitvi Yandex.Groys.
 • Za dostop do številnih zgornjih storitev morate spremeniti stanje. Drugi obstoječi statusi v sistemu "Yandex.Grosha" so registrirani in identificirani.

  Registrirani status elektronske torbice

  Ob prejemu registriranega stanja so omejitve razširjene. Prvič, denarnico lahko shranite do 60 tisoč rubljev. Drugič, plačila iz torbici, vezani kartici je dovoljeno, da se do 60 tisoč rubljev. Na žalost se meja dviga gotovine ne spremeni. Prav tako je 5 tisoč rubljev, kot z anonimnim statusom. Registrirani status omogoča dostop do svetovnih plačil in prenosov na bančne kartice in denarnice "Yandex", vendar je prenos denarja na bančne račune in dvig gotovine prek Unistream in Western Union še vedno nemogoč. Kako pridobiti registrirani status? Naj bo zelo enostavno. Na strani spletne storitve, kjer se primerjajo statusi, obstaja spletni profil za pridobitev registriranega statusa. Lahko ga izpolnite le, če imate ruski potni list. V vprašalnik se vnesejo naslednji podatki:
 • priimek, ime in patronymic lastnika denarnice;
 • datum rojstva;
 • Serijska številka in številka potnega lista, datum izdaje tega dokumenta.
 • Opozorilo za imetnike denarnice! Denarnica za anonimno ime je včasih blokirana. To se zgodi, ko sistem začne nekatere finančne transakcije obravnavati kot sumljive. Gotovinazamrznjeni Lastnik denarnice izgubi pravico do plačil, prenosov. Ali se lahko "Yandex.Money" odklene? Ta problem je rešljiv. Za ponovni dostop je potrebno opraviti identifikacijo - postopek za potrditev vnesenih podatkov o potnem listu.

  Status identificirane denarnice

  Elektronska denarnica z opredeljenim statusom ima celoten nabor zmogljivosti. Lastniki imajo dostop do vseh storitev. Omejitev za shranjevanje denarja v denarnico poveča na 500 tisoč rubljev., Plačilo - do 250 tisoč rubljev. iz denarnice in do 100 tisoč rubljev. z vezanem zemljevidu, za umik denarja iz kartice "Yandex.Groshi" - do 100 tisoč rubljev. Identifikacija je na voljo državljanom in za tujce, ki nimajo ruskega potnega lista. Ta postopek se lahko izvede na enega od naslednjih načinov:
 • V katerem koli salonu Euroset. Imeti morate potni list in številko elektronske torbice. Strošek identifikacije je 300 rubljev. Od tega zneska je 1 rub. Prevedeno v elektronsko denarnico.
 • V "Zvyazkovom". V salonih te družbe, identifikacija storitev stane 300 rubljev. Potrebujete potni list in številko elektronske torbice. Po plačilu morate opraviti ček.
 • Prek mobilne banke "Sberbank". V "Yandex.Money" je ta metoda identifikacije brezplačna. To je na voljo strankam "Sberbank", ki imajo bančno kartico z bilanco najmanj 10 rubljev. Telefonska številka, povezana s kartico, mora biti povezana tudi z elektronsko denarnico.
 • V katerem koli uradu "Yandex" in "Yandex.Grosha". So v Moskvi, Sankt Peterburgu, SpodnjiNovgorod, Novosibirsk, Jekaterinburg. Storitev identifikacije v pisarnah je brezplačna.
 • V katerem koli uradu kontaktnega sistema. Stroški storitve - 250 rubljev. Od tega zneska je 100 rubljev. Vrne se v elektronsko denarnico.
 • Možno je tudi, da se aplikacija pošlje po pošti zaradi identifikacije, vendar ta metoda ni zelo primerna. Če ga izberete, boste morali napisati vlogo za identifikacijo, kopirati potni list (glavna stran s fotografijo in stran za registracijo), potrditi dokumente od notarja in jih poslati po pošti, s priporočeno pošto ali kurirjem, v moskovski urad "Yandex.Grosha".

  Glavni načini za obnovo denarnice

  Kako prenesti denar v torbico Yandex, je zanimivo za nove in neizkušene uporabnike storitve. Obstaja več glavnih načinov za dopolnitev:
 • Prenos iz kartice iz katere koli banke (Visa, MasterCard, Maestro, "WORLD"). Polnjenje na ta način se izvaja neposredno na mestu "Yandex.Grosha". Posebna polja vključujejo podatke, kot so številka kartice, datum veljavnosti, koda cvc. Če se odločite za prenos denarja s kartice na "Yandex.Money", potem ne skrbite za navedbo zgornjih informacij. Vsi podatki so šifrirani. Goljufi nimajo dostopa do njih. Pristojbina za polnjenje torbice s kartice - 1%. Prav tako lahko banka sprejme dodatno pristojbino.
 • Iz bilance mobilnega telefona, vezanega na torbico. Ta metoda je primerna za dopolnitev, če je številko servisirano s strani MegaFon, MTS ali Tele2. Komisija «Yandex.Grosha» je odvisna od operaterja. Njena velikost se spreminjaod 786% do 1586%.
 • Iz kartice hranilnice prek Oschadbank Online. Polnjenje elektronske denarnice na ta način poteka brez provizije.
 • Gotovina. Lahko ga dopolnite preko terminalov, v "Savings Bank", v salonih podjetij "Euroset", "Zvyazkoho".
 • Obnova denarnice s posojili

  Storitev "Yandex.Money" sodeluje z več mikrofinančnimi organizacijami. To je plus za imetnike denarnice. Sodelovanje omogoča ljudem izposojanje posojil mikrofinančnih organizacij in prejemanje gotovine na elektronskih računih. Tukaj je seznam podjetij, ki zagotavljajo storitve prenosa posojil Yandex.Money:
 • eCapust.
 • SmartCredit.
 • "VEBBANKIR".
 • "Turbo Zaim".
 • "Zaimer".
 • PayPS
 • Konga.
 • OneClickMoney.
 • Sodelovanje Yandex.Grosha z MFI ne pomeni, da imajo lastniki elektronskih denarnic več možnosti, da bodo prejeli posojila kot drugi. V mikrofinančnih družbah so vse vloge obravnavane enako. Kaj moram storiti, da dobim posojilo na denarnici? Postopek evidentiranja dolga vključuje izbiro MFI z ustreznimi pogoji, izpolnjevanje spletne prijave na uradni spletni strani izbranega podjetja. Po prejemu odobritve ima stranka pravico izbrati najprimernejši način pridobivanja izposojenih sredstev. Na primer, lahko je denarnico na mestu "Yandex.Grosha". Vendar se ob prvi uporabi za MFI posojilo za elektronsko denarnico na splošno ni na voljo. Prvič, strankam ponujamo ugotovitve o sredstvih na kartici ali preko denarnih sistemovprenosov Izvedite natančne pogoje in pogoje za posojila Yandex.Money v mikrofinančnih organizacijah.

  Prenosi na bančne račune

  Če je denar v elektronski torbici in kartica »Yandex.Money ni, kako lahko dvignete sredstva? Eden od načinov je prenos na bančni račun. Ta postopek se izvaja neposredno v storitvi "Yandex.Money". Stran ima posebno stran z aplikacijo. Če želite prevesti, morate izpolniti le nekaj polj, ki označujejo BIC banke, priimek, ime in patronymic prejemnika, številko računa. Za postopek prenosa denarja z "Yandex" na bančni račun so zagotovljeni naslednji pogoji:
 • sredstva se lahko prenesejo na račun posameznika;
 • Prevodi so možni samo na računih ruskih bank;
 • denar se knjiži v 3 delovnih dneh;
 • provizija - 15 rubljev + 3% zneska prenosa.
 • Prenosi na bančne kartice

  Če občasno potrebujete sredstva iz elektronske torbice, naročite plastično kartico «Yandex.Groys». Če želite odstraniti denar iz njega, vam ni treba prevajati. Na zemljevidu, kot je že omenjeno zgoraj, je ravnovesje skupno z zaporko. Če so v denarnici sredstva, so vedno na voljo na zemljevidu. Lahko jih umaknete iz bankomata katerekoli banke v absolutno kateri koli državi (pretvorba valute se izvede samodejno). Če boste morali redko dobiti denar, potem ne naročite kartice iz Yandexa. Če je potrebno, lahko vržete v katerokoli plastično kartico. Na mestu "Yandex.Grosha" je za toposebnega oddelka. Za prevod navedite številko kartice in znesek. Običajno se denar nakazuje takoj, v nekaterih bankah pa sredstva niso takojšnja. Za prenos na kartico se zaračuna provizija v višini 3% zneska. Poleg tega se iz računa umakne 45 rubljev.

  Prenosi prek Western Uniona in Unistreama

  Primerno je, da se sredstva iz elektronske denarnice umaknejo prek sistemov za prenos denarja Western Union in Unistream. Kaj naj storim za prenos denarja iz Yandexa? Tukaj je nekaj nasvetov:
 • Najprej se boste odločili s sistemom za prenos denarja - ali Western Union, "Unistream". Pogoji v njih so praktično enaki, zato pred izbiro pomislite, katere banke so bolj primerne za denar. Nato ugotovite, s katerimi sistemi za prenos denarja delajo. Nekatere banke delajo z Western Unionom, druge pa z Unistreamom.
 • Po izbiri izpolnite prijavo na spletnem mestu "Yandex.Grosha" v oddelku ustreznega sistema za prenos denarja. Navedite priimek, ime, patroniko prejemnika, državo, v kateri bo izveden prenos, in znesek (bremeni se po potrditvi prenosa z majhno provizijo).
 • Po prenosu sredstev lahko takoj odidete. Dali vam jih bo vsaka banka, ki je partner izbranega monetarnega sistema.
 • Preko Western Uniona in Unistreama lahko naenkrat pošljete največ 100 tisoč rubljev. Dovoljena mesečna omejitev v denarnih sistemih je drugačna. Njegova velikost v Western Union - 300 tisoč rubljev., In "Unistream" - 600 tisoč rubljev.
  "Yandex.Groshi" je storitev, ki močno olajša življenje sodobnih ljudi. On jevam omogoča izvajanje različnih finančnih transakcij z uporabo interneta. Če še niste izkoristili te storitve, se prijavite, dobite prepoznan status, naročite plastično kartico. Po tem boste lahko uporabljali vse funkcije, ki jih ponuja spletna stran Yandex.Money.

  Sorodne publikacije