Optična vlakna v Fallout 4: aplikacija in lokacija

Fallout 4 je večplastna in vsestranska igra z različnimi različicami obstoja v svetu iger. Eden od njih je gradnja lastne naselbine. Optična vlakna v Falloutu 4 so redka in pomembna komponenta za izgradnjo številnih stavb. Poleg gradnje se ta material uporablja tudi za izboljšanje nekaterih vrst orožja, tako da mora njegova uporaba pravilno določiti svoje prednostne naloge.

Kako pridobiti optično vlakno

Če ne želite uporabljati ukazov ukazne mize za neskončno količino optičnih vlaken v Fallout 4, je vredno vzeti nekaj nasvetov za pošteno izdelavo tega materiala. Ob potovanju po Commonwealthu igralec raziskuje različne tovarne, muzeje, pisarne in naselja, vključno z mestno hišo Jameika-Plain. V notranjosti te čudovite stavbe so številne laserske pasti, ki jih lahko izklopite z gumbom na steni. Vendar pa ni treba pohiti s tem ukrepom, bolje je, nasprotno, aktivirati laserske pasti.


Dejstvo je, da bo igralec z odstranitvijo vsakega laserja prejel eno enoto optičnega vlakna. Kje je optično vlakno v Fallout 4 pošteno.

Analiza virov

Poleg običajne proizvodnje optičnih vlaken v Fallout 4 in ukaznih ukazih konzole obstaja način, ki zahteva delovno mizo. Ker je osnova tega dela ustvarjanje predmetov, je logično predpostaviti, da je igra možna in analiza različnih junk. Po tisti ali tisti stvaribo razstavljen, iz njega je mogoče dobiti nekaj enot virov za ustvarjanje predmetov ali spremembo orožja. Torej, kje lahko dobim optična vlakna v Fallout 4 in katere elemente naj razstavim? Prvi na seznamu je merica za enkratno uporabo za napravo, ki tehta pol kilograma in daje dve enoti optičnih vlaken, ko je razstavljena. Biometrični skener tehta tri kilograme, vendar daje samo eno vlakno. Teža mikroskopa je pet kilogramov in je sposobna dati eno optično vlakno. Močan mikroskop, otoskop in prototip biometričnega skenerja so prav tako izolirani med analizo z eno enoto optičnih vlaken. Najnovejši model trzanja, ki lahko proizvaja dve optični vlakni, je črna škatla.


Nakup optičnih vlaken

Če igralec ni seznanjen z razvrščanjem skakalca, poskusite kupiti ta artikel pri prodajalcu. Edini, ki lahko realizira optično vlakno s stranko po 25 kosov, je proga Tigan. Najdete jo na ladji "Pridvena" - ladji, ki je prispela v Commonwealth of Brotherhood of Steel. Vendar pa bo igralec moral opraviti vrsto nalog, preden bodo člani bratovščine zaupali glavnemu junaku, da se povzpne na zračno ladjo.

Koristni nasveti

Številni članki v Falloutu 4 so sestavljeni iz več materialov. Ko zgradite ali izboljšate opremo, lahko vidite, da se ne ustvarjajo le osnovni viri, temveč tudi celostni predmeti, kot je svetilka ali biometrični skener, za ustvarjanje zgradbe. Pred gradnjo je potrebno predhodno razstaviti tiste predmete, ki jih igralec potrebuje samo za uporabo ene ali drugevir. Da, lahko razstavite stol na kovino in drevo, potem bo igralec oboje. V tem času, z običajno odpravo stol drevo bo šel v potezo, in kovine bo izginila. Ta pristop bo igralcu zagotovil zadostna sredstva za izgradnjo naselja ali spreminjanje orožja in oklepov. Vsakih dveh dneh se bodo rafinerije in blago posodabljale, tako da lahko preprosto počakate dva dni za nakup potrebne količine vlaken v Falloutu 4 in nato obiščete vse prodajalce, ki prodajajo izdelek. Za dodajanje optičnega inventarja s konzolo morate vnesti ukaz player.additem 00069087 X. Zadnjo črko morate zamenjati z zahtevano količino vira.

Sorodne publikacije